ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif אולי את תביאי
את הבוקר לפורום... (WTF?!!?!?) ואגב, יש לי תמונה שלי מכתה ב´ או ו´ עם עברי לידר, שבימים הקרובים אני אעלה לפורום...חחח... בטח קטנה מכוערת כזאת!
אין לי מושג כי התמונה לא אצלי כרגע...
אוי זה היה כל כך מצחיק הפגישה ה-1 שלי עם עברי...חח... אני בין היחידות שבאמת היה לה מושג מי זה עברי לידר בכתה ה´-ו´, והרוב בגלל בת דודה שלי שכל כך אהבה אותו! זה היה פעם, עוד לפניי שהוא התפרסם, והוא הופיע בישוב שלי ביום העצמאות. בקיצור, אנחנו רוקדות על הבמה, בטקס מול הישוב, ואין שאנחנו יורדות אני רואה אותוווו... יושב לו על כיסא, אף אחד לא מפריע לו! כי מי מכיר אותו בכלל!?!?!? ואני מתלהבבבבתתת... עברי לידררררר... חחח...
ורצתי לקצה השני של הבמה, בצד שהחברה הכי טובה שלי ירדה מהבמה, ואני כזה צועקת לה: "אללי, בואי מהר, עברי לידר כאן!!!" עכשיו האללי הזאת שיחקה לי אותה מכירה אותו... כי חס וחלילה שהיא תגיד שהיא לא מכירה! וכל הזמן הזה שלפני יום העצמאות אני מחכה כבר להופעה שלו, אז היא שחקה אותה גם מכירה אותו...חח... בקיצור אנחנו רצות לקצה השני שוב, ואז עוצרות.. ואני מתקרבת אליו לאט לאט כזה, במבוכה ולא יודעת מה להגיד... פתאום הסתומה הזאת צועקת לי, ממש כשהיינו ליידו: "איפה עברי לידר בכלל?!!?!?" חחחחחחחחחח.........איזה צחוקייה!!! ואני כזה אומרת לה בשקט: "יא סתומה.. זה עברי לידר!!!" בקיצור התחבקנו והתנשקנו איתו, והצטלמנו... וזה היה אולי 5 בנות שהכירו ובאו אליו...חחח... ואולי 2 מתוכנו באמת הכירו אותו..חח...
והוא היה כזה חמוד, והוא דיבר איתנו והכל! אני בחיים לא אשכח את זה...
וניצלתי שרשור, ראיתם!?!?!? לא פתחתי אחד חדש!