היי אני חדשה ..

חן j

New member
היי אני חדשה ..

הי מה קורה? שמי חן, ושמחתי מאוד לראות שיש פורום לעברי לידר, אותו אני כל כך אוהבת ומעריצה, אבל כשראיתי את ההודעות פה קצת התאכזבתי... יש פה מישהו שבאמת מעוניין לדבר על עברי לידר?? כאילו חוץ מהודעה אחת של נוי (אם אני לא טועה) לא קראתי שום דבר שקשור על עברי..קראתי את ההודעות של המסניפה או משהו כזה וכל מיני דומים... איפה עברי לידר בפורום???

היי ילדה הגעת בידיוק בזמן!

אז נכון שהפורום טיפה סטה מהנושא המרכזי שלו עקב זה שיש מחסור בכוח אדם פעיל בפורום! אבל אנו תמיד נשמח לדבר על עברי! ונשמח תמיד לקבל משתתפים חדשים לפורום שיוכלו להעלות רעיונות חדשים, להציג דעות חדשות ואולי אף לשלם עליי כרטיס להופעה שלו בשלושים לחודש בהרצליה
בכל מקרה ברוכה הבאה ילדה! ורק אם תדפדפי כמה עמודים אחורה תוכלי להיווכח שהיו ימים יפים יותר לפורום (מה זה היו... שבוע שעבר!) שבהם דיברנו ודננו (לא אמור להיות פה סיכול עיצורים?) על עברי לידר ו..... זהו?

אה ורק עוד משהו אחד... ../images/Emo3.gif

אל תתייחסי ברצינות למסניפה חמץ... אני ארגיע אותה בדרכים המיוחדות שלי

חן j

New member
סבבה!

קודם כל אני שמחה שענית לי כל כך מהר, והסברת..כי די התלהבתי שי אתר של עברי לידר. התחלתי לקרוא את ההודעות הישנות יותר, קראתי על הופעה של עברי לידר בקרוב..מישהו יכול להוסיף פרטים???

בבדאיייייייייייייי

ההופעה הקרובה ביותר היא יום שבת הבא (מוצאי שבת) בשלושים לחודש בקמלוט בהרצליה! השמועות אומרות שמחיר כטיס הוא 95 שקל אבל לא אכפת לי שתממני לי רק חצי... יש הרבה מה להתלהב שיש פורום של עברי לידר! את עכשיו חלק מצוות מומחים בתחום הנקרא עברי לידר! תהיי גאה להיות שייכת! עכשיו כמו שאמרתי... בפורום זה אנו עוסקים בענייני דת ובענייני בר קיומא אשר משפיעים על עם ישראל במובן הכללי של קיומו בתור עם עצמאי ובלתי תלוי ביישויות זרות כגון חבלי ארץ שבו הוא מיושב או סוגי שלטון אשר חלים עליו! אנו מקווים שאת מצויידת בידע המתאים ע"מ לתרום את חלקך לפורום ולהסביר לנו מדוע עם ישראל לא יכול לחיות כחברה חד היטרוסטטית והוא חייב תמיד לעבור מטאפוזות שיגרמו לו להיות דינמי ברמה ספקטקיולארית! תודה רבה *טוב שתקתי...* רואים שאני משועמם או שזה לא בולט כל כך?

חן j

New member
אוקיי...

1. אתה יודע לאן מתקשרים כדי להשיג כרטיסים? 2. מכיוון ששמתי לב שאין פה תמונות בגרוש...הנה תמונות מההופעה בחיפה... שנה שעברה...

בטח שאני יודע!

זה הייחוד שלי! אני יודע הכל! או שתכנסי לאתר של הייניקן קמלוט או שתתקשרי למספר 09-9588993 ואל תשכחי לקנות גם אחד בשבילי!

|כן גם אני ההיתי חדש אתמול..|זהירות

|בכל מקרה ברוכה הבאה ואני מקווה שכולם יעזרו לך ויתנו לך חום כמו שאני קיבלתי......לא| אני לא קיבלתי חום ואהבה בעיקר עי שני ה"מיוחדים" חיים חימוביץ תיזהרי ממנו הוא מטורף וזה עוד טיפה ממה שהוא באמת. ואז יש גם את ה- מטורפת שרוצה להכניס מכות...המסניפה חמץ טוב יאלל ה ביי תהני ונשתמע אני מחכה לקרב ממך - מסניפה חמצ
אני המלך וניב ישתחווה לי

ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif אולי את תביאי

את הבוקר לפורום... (WTF?!!?!?) ואגב, יש לי תמונה שלי מכתה ב´ או ו´ עם עברי לידר, שבימים הקרובים אני אעלה לפורום...חחח... בטח קטנה מכוערת כזאת!
אין לי מושג כי התמונה לא אצלי כרגע...
אוי זה היה כל כך מצחיק הפגישה ה-1 שלי עם עברי...חח... אני בין היחידות שבאמת היה לה מושג מי זה עברי לידר בכתה ה´-ו´, והרוב בגלל בת דודה שלי שכל כך אהבה אותו! זה היה פעם, עוד לפניי שהוא התפרסם, והוא הופיע בישוב שלי ביום העצמאות. בקיצור, אנחנו רוקדות על הבמה, בטקס מול הישוב, ואין שאנחנו יורדות אני רואה אותוווו... יושב לו על כיסא, אף אחד לא מפריע לו! כי מי מכיר אותו בכלל!?!?!? ואני מתלהבבבבתתת... עברי לידררררר... חחח...
ורצתי לקצה השני של הבמה, בצד שהחברה הכי טובה שלי ירדה מהבמה, ואני כזה צועקת לה: "אללי, בואי מהר, עברי לידר כאן!!!" עכשיו האללי הזאת שיחקה לי אותה מכירה אותו... כי חס וחלילה שהיא תגיד שהיא לא מכירה! וכל הזמן הזה שלפני יום העצמאות אני מחכה כבר להופעה שלו, אז היא שחקה אותה גם מכירה אותו...חח... בקיצור אנחנו רצות לקצה השני שוב, ואז עוצרות.. ואני מתקרבת אליו לאט לאט כזה, במבוכה ולא יודעת מה להגיד... פתאום הסתומה הזאת צועקת לי, ממש כשהיינו ליידו: "איפה עברי לידר בכלל?!!?!?" חחחחחחחחחח.........איזה צחוקייה!!! ואני כזה אומרת לה בשקט: "יא סתומה.. זה עברי לידר!!!" בקיצור התחבקנו והתנשקנו איתו, והצטלמנו... וזה היה אולי 5 בנות שהכירו ובאו אליו...חחח... ואולי 2 מתוכנו באמת הכירו אותו..חח...
והוא היה כזה חמוד, והוא דיבר איתנו והכל! אני בחיים לא אשכח את זה...
וניצלתי שרשור, ראיתם!?!?!? לא פתחתי אחד חדש!

למעלה