היי אני חדשה

sk8ergirl

New member
היא מזכירה לי אותה...

אבל אם כבר אבריל מזכירה מישהו...אז מג ריאן... ממש קופי!!! קחו את אבריל תוסיפו לה כמה שנים, תצבעו לה לבלונד ותקצרו תשיער בחי.. מה יצא. מג ריאן.

4667

New member
אולי היא מגדירה את עצמה כרוק אבל

יש שירים שהם פופ נטו (ע"ע - anything but ordinary,my world, )

לאנה

New member
אני לא אומרת שאבריל היא פופ...

אבל מה זאת אומרת "היא לא רוצה שיחשבו עליה"?!, אם היא פופ, נגיד שהיא פופ, אם לא, אז לא..., אני אישית חושבת שיש לה סגנון מעורב.

לאנה

New member
אני לא אומרת שאבריל היא פופ...

אבל מה זאת אומרת "היא לא רוצה שיחשבו עליה"?!, אם היא פופ, נגיד שהיא פופ, אם לא, אז לא..., אני אישית חושבת שיש לה סגנון מעורב.

dawn 14

New member
מי חושב שמישל ברנץ מתחרה???

אני אישית חולה על השירים של מישל. ועל השירים של אבריל.

dawn 14

New member
חברה שלי החליטה

שאבריל וג´ניפר לאב יואיט דמות אני לא רואה את הדימיון אבל מי שחושב שהם דומות שיכתוב תגובה.

נכון ....

תקלטו אבריל מיוחדת בזכות יופיה והקול המדהים שלה... ואני חושבת שהיא לא דומה לאף אחד...!!! במיוחד לא לאלה שאמרתם

AndreaCorr ©

New member
מישל בראנץ´ שולטת. ../images/Emo168.gif

הן לא מתחרות...שתיהן טובות בזכות עצמן

moranos

New member
מה קשור?????????

כאילו אבריל יותר יפה משרה ושרה לא אהבתי את היופי שלה... אבריל נשמעת יותר טוב ונראית יותר טוב! עכשיו, מישל ברנץ היא אחלה זמרת עם אחלה שירים כמו אבריל......!

בקשר לפופ/רוק של אבריל....

אישית אני חושבת שכל שיר באלבום שלה הוא שיר עם אופי מיוחד רק לו ואי אפשר להגדיר אותו הרי כל הקטע של אבריל הוא פשוט להיות עצמך בלי הגדרה לא צריך הגדרה כדי להיות מי שאתה, אז למה אנשים מפוצצים את הנושא הזה כל כך הרבה?!?!?!?!?! הילדה הזאת יודעת מהי, מי היא, ומה היא עושה והמוסיקה שלה שולטת.

למעלה