היי אני חדשה

dawn 14

New member
היי אני חדשה

אז ככה דבר ראשון שיש לי לומר זה? שלפני כמה ימים נכנסתי לפה וראיתי ש... היתה שאלה איזו מוזיקה אבריל שרה/מנגנת לא משנה אז מה אתם כתבתם פופ, למה פופ אלוהים יודע, דבר ראשון אם אבריל היתה נכנסת לפורום הזה והיתה מגלה שרשמתם שהיא שרה פופ היא היתה רוצחת את כולכם כי, דבר ראשון ניק הציא לה לשיר איתו באיזה כליפ שלו והיא לא הסכימה למה??? כי לא רוצה שיחשיבו אותה לזמרת פופ כי... היא שיר רוק!!!!!!! אז זו התשובה לשאלה הזו.

dawn 14

New member
זה לא קשור עם שמעתי אותו או לא

זה קשור מה היא רוצה שיגידו עליה והיא לא היתה רוצה לדעת שחושבים שהיא שרה פופ

dawn 14

New member
יש קשר

יש לאבריל תמונות שמזכירות את שרה, אבל אם משתכלים ממש מקרוב הם לא ממש דומות אבל פעם התכרתי חברה של אמא שלי והיא היתה כופי של אבריל אבל פשוט היא הרבה יותר גדולה בערך 23 ככה משהו כזה אבל בכל מקרה היא היתה מאוד אבל מאוד דומה לה. ולמי שראה אני יודע מה עשית בקיץ האחרון אז כאשר שרה שוברת את המראה היא ממש מזכיר את אבריל ואת החברה הזו. אבל ממש, אתם יכולים לומר מה שאתם רוצים אבל הם תמיד ישארו דומות קצת, קצת איפו שהו.

את חיה בסרט...

איזה דומות תסתכלי על הפנים. הן שתיהן מדהימות אומנם... אבל יש להן יופי ממש שונה

dawn 14

New member
אני לקחתי תמונה יותר של עכשיו ולא

תמונה של פעם, כי פעם היא נראת זוועה לאנושות עכשיו היא נראת יותר נורמי כמו

ברודי

New member
אמאללללללללללה!!!!!!!!!!!!

קחו איזה 100 עמודים אחורה בפורום באפי ותראו שכתבתי את זה!!!! עוד בתקופה שקומפליקייטד היה שיר חדש חדש!!! אני גאה בעצמי ובמי שאמרה את זה. (אני כבר לא לבדדד!!!!!!!) הם לא דומות מבחינת חיצונית או משהוא אבל כשעושים פוקוס על הפנים של אווריל קשה לפספס את הדימיון. במיוחד בתמונה המצורפת-->

dawn 14

New member
כן אין מה לעשות

הן דומות אבריל ושרה!!!!! לא הכי אבל דומות.. עכשיו חברה שלי היתה אצלי ואמרה לי שאבריל דומה לג´ניפר לאב יואיט אבל היא מזה לאאאאאאאאאאאאאאא.......

ברודי

New member
אררר, לא ממש לא...

ג´ניפר יפה והכול אבל אין דימיון בכלל עם שרה מישל גלר רואים ת´דימיון אגב יש כאלה שאומרים שגם ג´ניפר אניסטון דומה לה אבל זה סתם השוואות מפגרות אין, שרה מישל גלר בטרוף דומה לה!

dawn 14

New member
הכרתי

חברה של אמא שלי שהבת שלה שמרה עליי ביביסיטר כאשר הייתי קטנה אבל היא לא בידיוק שמרה עליי כי היינו יושבות משחקות שומעות מוזיקה ועוד כל מיני דברים היתה כמו אחות כולית כזו, אבל עכשיו כאשר אני נזכרת הם דומות שתי טיפות מים. חבל לכם על הזמן כמה שהם גומות וגם לפני כן כאשר התחלתי להעריץ את שרה מישל גלר אז היחלתתי שהיא דומה לשרה מישל גלר כאשר היא מנפצת את המראה באני יודע מה עשית בקיץ האחרון.

sk8ergirl

New member
היא מזכירה לי אותה...

אבל אם כבר אבריל מזכירה מישהו...אז מג ריאן... ממש קופי!!! קחו את אבריל תוסיפו לה כמה שנים, תצבעו לה לבלונד ותקצרו תשיער בחי.. מה יצא. מג ריאן.

למעלה