היי אני חדשה :)

Call me love

New member
היי אני חדשה :)

כרגע אני מעדיפה להיות בחסוי ואני מקווה שזה לא מפריע לאף אחת.
מכירות את זה שאתן נדלקות על מישהי שאתן לא כל-כך בטוחות אם היא בקטע של בנות
אבל לכאורה כל הסימנים מראים שיש מצב שכן?
הכרתי מישהי בצבא שהיא מדהימה (גם באופי וגם בחיצוניות) שמזכירה לי בול אותי (באופי)
ושמתי לב שהיא מסתכלת עליי לא במבט רגיל כזה, אלא מבט של הרבה מעבר כזה.
בצורה ממש ״מפתיעה״ התחברנו דיי מהר, וכיף להיות איתה, אני מרגישה בעננים שאני איתה.
אני גם יודעת שאין לה חבר....ושגם אין מישהו בתיכנון. אבל לפעמים אנחנו מגיעות למצבים מפאדחים.
לדוגמא שהבנות במחזור איתה אמרו לי שלום ישר כזה, אחרי שהייתי בחו״ל, ואז קרה מצב שהיא ואני הסתכלנו אחת על השניה
ואז היא משכה לי את היד ונתנה לי חיבוק. ותמיד ברקע יש לה את המבט הזה, ההורס הזה שלה.
והיא גם אומרת לי תמיד ״תביא לי חיבוק״ או כל מיני דברים כאלה, או שהיא נשארה לישון איתנו בחדר ולא עם הבנות מחזור שלה.
שכחתי להוסיף שאני במערכת יחסית סטרייטית גם אני סטרייטית (בי מסתבר) וגם אני לא נראית לסבית ואני הדבר הכי נשי שקיים בעולם הזה. ויוצא לי חשוב עליה המון. ואני יודעת שאני חרא ושיש לי חבר אבל זה חזק ממני
בתכלס אני מסתמכת המון על הגיירדאר (נראה אם הוא פועל)
אבל הדבר שאני גם מסתמכת עליו זה המבט, והמתח שנוצר בנינו לפעמים.
מה אתן אומרת? אני סתם מדמיינת? מה לעשות, אני אבודה וזה משגע אותי ):

spiceupmylife1

New member
ממ קודם כל ברוכה הבאה

השתלבות מהנה

ב. אם נראה לך שהיא מעוניינת בך לכי על זה דברי איתה שלחי לה הודעה או משהו כדי לברר מה קורה
ורק אחרי זה תפרדי או שלא מחר שלך..

מחשבות זה לא דבר שאת תמיד יכולה לשלוט בהן ..
אבל כל עוד את לא עושה כלום עם זה זה לא פשע..

כמה זמן את עם החבר שלך?
את נפגשת איתה גפ מעבר למסגרת הצבאית?

:)

Call me love

New member
אז ככה...

אני עם חבר שלי שנה ושלושה חודשים. אני אוהבת אותו אבל לאחרונה אני מרגישה שהקשר דוחך - בגללה.
כן, נפגשתי איתה מעבר לצבא, ואפילו הייתי אצלה בבית.
אין לי ביצים לבוא ולהגיד לה ״תגידי את בקטע של בנות?״ או לרחרח עליה או משו בסיגנון.
פשוט אני מרגישה את זה חזק כי עובדה שזה קרה איתה ולא עם אחרות. ושוב פעם המבט הזה שלה...והמון מתח.

spiceupmylife1

New member
ממ

אם את חושבת שהקשר דועך בגללה
אז יש את האפשרות לנתק איתה קשר

ובקשר לברר עליה , את יכולה לשאול חברות או לשלוח לה הודעה משהו..

אם לא תשאלי לא תדעי ותמיד תתהי מה היה יכול להיות ...

Call me love

New member
איזה תיסכול באמת

בחיים לא הייתי בתיסכול כזה.
מצד אחד אני מתה לעשות צעד מצד שני ומה אם היא לא? פאדיחות.
אני לא רוצה לנתק איתה קשר היא מקסימה, באמת, עם אופי כובש..
יהיה קשה מדי, וגם טיפה נקשרתי...

spiceupmylife1

New member
לדעתי

תשאלי אותה בדרך כלשהי
אחרת תמשיכי להיות מתוסכלת

ואני יודעת שזה לא כייף

Worst case
היא תהיה בהלם קצת
ואחרי זה יעבור לה
( אם היא באמת חברה ורוצה להשאר איתך בקשר)

שוב

:)

Call me love

New member
...

טוב אני צריכה לראות איך זה מתפתח, אולי אני אעשה קצת מניפולציות כדי לגרום לה (אם היא בקטע) לדבר...

אנשים בדר"כ לא טועים

כשהם מרגישים סוג של מתח מיני וכו'. לפחות, ממה שלי יצא לחוות. לכן הייתי אומרת שלא הכל בראש שלך ושאם תנסי ליזום משהו, זה כנראה יקרה. אבל - מה בעצם את מתכוונת לעשות עם זה? יש לך חבר, זה קצת מסובך... אם הקשר ביניכם דועך בגללה אולי שווה לשים אותה בצד רגע ולבחון את הקשר עם חבר שלך. אני לא מאמינה בלזרוק מישהו לטובת מישהו אחר, זה בדר"כ אומר שהקשר הנוכחי פשוט לא מספיק טוב בפני עצמו. אם זה ככה, תוכלי להיות יותר שלמה עם לסיים את הקשר הזה ולהתחיל להתפתח לכיוונים אחרים, כמו בנות וספציפית היא. בהצלחה :)

Call me love

New member
בתכלס...

אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות עם החבר, כי זה לא בסדר מה שקורה לי, וזה קורה לי בגללה בלבד.
הקשר דועך בגללה, וזה לא שהקשר שיש לי עכשיו לא טוב וזה, אלא פשוט היא הופיעה לה והיא מושכת אותי ברמות, וזאת פעם ראשונה שזה קורה עם בת! באמת שבחיים לא חשבתי, שאני - הסטרייטית על חלל, תסתכל על בת חח. באמת שהיא מדהימה וכיף לי איתה רצח.
אני באמת מרגישה קצת חסרת אונים, אני רואה אותה ותופסת אותה לא פעם ולא פעמיים בוהה בי, ומצד אחד אם להגיד את האמת בא לי לתפוס אותה בידיים ולהגיד לה ״שמעי כל פעם שאני רואה אותך בא לי לנשק, אז אפשר?״ אבל אני מפחדת לטעות. אני בטוחה במה שאני מרגישה ב90% אבל יש לי ספק קטן. קטן ומפחיד.

inbal116

New member
אני חייבת להגיב...

ההודעה הזאתי, זה אחד לאחד מה שקורה לי עם מישהי (רק מהצד השני...). אני קוראת סמויה פה כמה חודשים אבל הייתי כל כך בהלם כשקראתי את ההודעה הזאת שהייתי חייבת להגיב... זה פשוט מדהים כמה שזה דומה לספור שלי, חוץ מכמה פרטים ספציפיים...
אני חושבת, כמו שמישהי מעלי רשמה, שאנשים לא טועים בדברים כאלו. אם את מרגישה את המבטים והמתח כנראה שיש שם משהו באמת, ואני גם מאוד מזדהה אם הבחורה שתיארת אז אני די מאמינה שיש שם משהו, שזה לא 'סתם בראש שלך'.
אם את מפחדת לדבר איתה ישירות תנסי לרמוז לה, אפילו בצחוק, ותראי איך היא מגיבה... תנסי 'למשוך' לכיוון הזה בלי לדבר על זה בצורה ישירה.

Call me love

New member
ומה הולך?

כאילו מה את עשית/עושה? ספרי לי ת׳סיפור שלך, מעניין אותי :)

Call me love

New member
ומה הולך?

כאילו מה את עשית/עושה? ספרי לי ת׳סיפור שלך, מעניין אותי :)

למעלה