Call me love
New member
היי אני חדשה 
כרגע אני מעדיפה להיות בחסוי ואני מקווה שזה לא מפריע לאף אחת.
מכירות את זה שאתן נדלקות על מישהי שאתן לא כל-כך בטוחות אם היא בקטע של בנות
אבל לכאורה כל הסימנים מראים שיש מצב שכן?
הכרתי מישהי בצבא שהיא מדהימה (גם באופי וגם בחיצוניות) שמזכירה לי בול אותי (באופי)
ושמתי לב שהיא מסתכלת עליי לא במבט רגיל כזה, אלא מבט של הרבה מעבר כזה.
בצורה ממש ״מפתיעה״ התחברנו דיי מהר, וכיף להיות איתה, אני מרגישה בעננים שאני איתה.
אני גם יודעת שאין לה חבר....ושגם אין מישהו בתיכנון. אבל לפעמים אנחנו מגיעות למצבים מפאדחים.
לדוגמא שהבנות במחזור איתה אמרו לי שלום ישר כזה, אחרי שהייתי בחו״ל, ואז קרה מצב שהיא ואני הסתכלנו אחת על השניה
ואז היא משכה לי את היד ונתנה לי חיבוק. ותמיד ברקע יש לה את המבט הזה, ההורס הזה שלה.
והיא גם אומרת לי תמיד ״תביא לי חיבוק״ או כל מיני דברים כאלה, או שהיא נשארה לישון איתנו בחדר ולא עם הבנות מחזור שלה.
שכחתי להוסיף שאני במערכת יחסית סטרייטית גם אני סטרייטית (בי מסתבר) וגם אני לא נראית לסבית ואני הדבר הכי נשי שקיים בעולם הזה. ויוצא לי חשוב עליה המון. ואני יודעת שאני חרא ושיש לי חבר אבל זה חזק ממני
בתכלס אני מסתמכת המון על הגיירדאר (נראה אם הוא פועל)
אבל הדבר שאני גם מסתמכת עליו זה המבט, והמתח שנוצר בנינו לפעמים.
מה אתן אומרת? אני סתם מדמיינת? מה לעשות, אני אבודה וזה משגע אותי ):
כרגע אני מעדיפה להיות בחסוי ואני מקווה שזה לא מפריע לאף אחת.
מכירות את זה שאתן נדלקות על מישהי שאתן לא כל-כך בטוחות אם היא בקטע של בנות
אבל לכאורה כל הסימנים מראים שיש מצב שכן?
הכרתי מישהי בצבא שהיא מדהימה (גם באופי וגם בחיצוניות) שמזכירה לי בול אותי (באופי)
ושמתי לב שהיא מסתכלת עליי לא במבט רגיל כזה, אלא מבט של הרבה מעבר כזה.
בצורה ממש ״מפתיעה״ התחברנו דיי מהר, וכיף להיות איתה, אני מרגישה בעננים שאני איתה.
אני גם יודעת שאין לה חבר....ושגם אין מישהו בתיכנון. אבל לפעמים אנחנו מגיעות למצבים מפאדחים.
לדוגמא שהבנות במחזור איתה אמרו לי שלום ישר כזה, אחרי שהייתי בחו״ל, ואז קרה מצב שהיא ואני הסתכלנו אחת על השניה
ואז היא משכה לי את היד ונתנה לי חיבוק. ותמיד ברקע יש לה את המבט הזה, ההורס הזה שלה.
והיא גם אומרת לי תמיד ״תביא לי חיבוק״ או כל מיני דברים כאלה, או שהיא נשארה לישון איתנו בחדר ולא עם הבנות מחזור שלה.
שכחתי להוסיף שאני במערכת יחסית סטרייטית גם אני סטרייטית (בי מסתבר) וגם אני לא נראית לסבית ואני הדבר הכי נשי שקיים בעולם הזה. ויוצא לי חשוב עליה המון. ואני יודעת שאני חרא ושיש לי חבר אבל זה חזק ממני
בתכלס אני מסתמכת המון על הגיירדאר (נראה אם הוא פועל)
אבל הדבר שאני גם מסתמכת עליו זה המבט, והמתח שנוצר בנינו לפעמים.
מה אתן אומרת? אני סתם מדמיינת? מה לעשות, אני אבודה וזה משגע אותי ):