היי, אני חדשה!

ירדן - זה בשבילך - שאלה על סופי...

היי אמרת שכבר דיברו ברדיו על זה שסופי עברה דירה - מה בדיוק דברו על זה ואיפה ברדיו שמעת את זה? (איזה תחנה באיזה תוכנית) מעניין אותי פשוט. תודה מראש.

עידכון על סופי../images/Emo70.gif על הפירוד מבעלה

שלום רב לכולם! ובכן, רציתי לעכן אותכם, לכל אוהבי סופי צדקה המהממת
שיש איתה ראיון גדול (2 עמודים) במוסף שנראה לי בא יחד עם עיתון "העיר" - רק שתבינו כמה מצחיק, אני חוזרת מהצבא והוצאתי את הדואר כן? אז, אני סתם מתוך שיעמום מדפדפת במוסף הקטן הזה ופתאם אני רואה את המילים בכותרת בתוכו "סופי צדקה" מיד העברתי עמוד שוב וראיתי שיש עליה כתבה וממש שמחתי, אבל זה היה כזה מעצבן - יכולתי להפסיד לקרא את הכתבה הזאת ולא לדעת עליה בכלל אם לא הייתי במקרה פותחת את העיתון. שם סופי גם מדברת בערך עך כך שאינה עם בעלה - בכתבה הזאת כעיקרון שואלים את סופי שאלות על ת"א, סופי אמרה שהיא גרה שם רק בגלל נוחיות, כי זה קרוב למקומות העבודה שלה וכו. שאלו אותה מהם המקומות הטובים ביותר למצא בחורים?... סופי אומרת דבר כזה: " אני ממש ממש לא מחפשת בחורים - אם זה יבוא זה יבוא, אני מחכה לאביר שלי..." משהו כזה...אז אפשר מזה להבין שהיא לא עם בעלה, למרות שאני יודעת את זה כעובדה....

ניבה באותו המאמר היא גם אמרה

שהיא סידרה דירה נחמדה לה ולבת שלה...אז ברור שהיא גרה רק איתה.

SofyTofy

New member
עידכון

אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי ולמצוא תמונות של סופי למרות שהאתר עוד קטן ויש לי מלאאאא תמונות על סופי. הראיון עם סופי היה ברדיו קול ישראל תחנה 104 FM ושאלו אותה: "את עברת דירה לאחרונה נכון?" והיא אמרה: "נכון" ואז אמרו לה: "יופי אז שיהיה לך המון בהצלחה ותודה שדיברת איתנו" וכו ´ וכו´. מי מוכן לתת לי את המאמר על סופי בעיתון הזה?

talkedmi1

New member
נראה לי 5.9...אבל אני לא בטוחה

זה בערב ראש השנה... באיזה תאריך ערב ראש השנה?

רקפת נכון את צודקת זה באמת ברור

מהמשתמע שם. טוב נו שיהיה לה בהצלחה ולבת שלה!
ירדן, אין לי שרך לתת לך את הכתבה, הלוואי שיכולתי.

SofyTofy

New member
אם אני אתן לך....

כתובת או משהו... או שיש לך סורק או משהו?

actress

New member
סופי ומיכל קפטה היו בגיא פינס היום

מי ראה
הראו את השירים מתוך המסיבה של פים פם פום מחר שידור חוזר...

למעלה