היי, אני חדשה!

SofyTofy

New member
היי, אני חדשה!

שלום אני ירדן. אני חדשה פה ואני מכירה רק את ניבה! (מה המצב ניבה?). אז מה שלומכם? אני חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה על סופי. היא המלכה שלי. מחר אני יקבל מפיתוח את התמונות מההופעה של סופי שהלכתי אליה אתמול (פירוט בהמשך) ואני יעלה אותם לפה! אוקיי, אני לא אבלבל יותר מדי במוח, אז ככה, כמה דברים את מי כבר פגשתי- יהודה לוי-פגשתי אותו, יש לי חתימה, אין תמונה. מתי אטלס-פגשתי אותו, יש לי מכתב עם תשובות+חתימה שלו וגם פתק שהוא רשם שלי+חתימה שלו. (חברה שלי מכירה אותו ממזמן, הוא היה החבר הראשון של אחותה ועכשיו הוא החבר הכי טוב שלה). סופי-יש לי חתימה, יצא לי לדבר איתה מעט, כלומר לא ממש פגשתי אותה אישית. פירוט בהמשך (זה קשור להופעה של אתמול!). טוב אז קצת עליי, אני חולה על קרייג דיוויד, סופי צדקה ועל לחיי האהבה בכלל, יודעת הכל על סופי (ועל קרייג... אבל הוא לא ממש קשור לפה, אז נעזוב את העניין). תשאלו אותי, ואני אדע הכל. כולל דברים שהיא עושה עכשיו, מה יהיה בשבוע הבא ביופי סופי איפה היא מופיעה וכו´. תשאלו - אני אענה, ולא, אני לא קרובה אליה בשום צורה, לא דרך משפחה, חברים וכו´. אני פשוט מעריצה מטורפת. ועוד טיפה עליי - אני חולה על סופי! הזכרתי את זה כבר? אני בת 12 מחיפה. כיתה ז´. ועכשיו, לפני שאני עוזבת אתכם במנוחה - סקופ. למי שלא אוהב ספויילרים - אדוני יעזוב את ההודעה! ביום ראשון מגיע מנחה חדשה לערוץ הילדים, ערוץ הילדים מנסה לשמור על סודיות ולהפתיע את הצופים. אני הייתי הראשונה לדעת שהמנחה היא..... (תופים בבקשה)...... סופי שלנו! אכן, סופי צדקה, מנחה בערוץ הילדים. הסקופ בטוח ב-99.99999999%. טוב ביי, ואגב, אם אתם רוצים לקרוא על ההופעה של סופי, תיכנסו לתגובה הראשונה של ההודעה הזאת שיקראו לה: "ההופעה של סופי!" (איזה שם מקורי, חבל על הזמן - אני המצאתי, לבד!). סתם, ביי אנשים, נתראה בפורום שלי! (אני מנהלת פורום לחיי האהבה באתר טלוויזיה מושקע ויפה! חבל"ז על הזמן, הקישור הוא לפורומים ישר, תוכלו למצוא בפורומים את הקישור לאתר עצמו)!

SofyTofy

New member
ההופעה של סופי!

אוקיי, זה גם הולך להיות ארוך, בדיוק כמו ההודעה הקודמת שלי, סורי. אוקיי, אז אתמול הלכתי להופעה של סופי בקניון חיפה וזאת הייתה הופעה של שירים מוכרים+השיר המדהים שלה "עכשיו לבד". והיא עשתה כאלה קטעי קישור בין השירים אז נגיד היא שאלה מה עשיתם בחופש ומישהו אמר "היינו בים" אז היא אמרה "בים? איזה יופי!" וכל מיני כאלה.... אז כשהיא שאלה את זה אז אמרתי לה: "חשבנו עלייך!" והיא אמרה: "חשבתם עליי? וזה כל מה שעשיתם כל החופש? חשבתם עליי?" וגם אחרי זה היא שאלה במי אנחנו מאוהבים ואני אמרתי יהודה לוי והיא צחקה ואמרה: "יהודה לוי! איזה יופי!". היא גם עברה ונתנה כיפים ולחצה ידיים, אז היא לחצה לי את היד. היו גם תחרויות של שירה וחידון על לחיי האהבה באמצע אבל לא בחרו בי להתמודד.. באסה, הייתי קורעת את כולם. לא משנה. בקיצור, שמתי לב שבזמן שהיא שרה בהופעה, היא מסתכלת עליי!!
איך התרגשתי. ואז עשיתי לה משהו כזה כמו חיוך ע-נ-ק-י מאוזן לאוזן כי הייתי מאושרת שהיא מסתכלת עליי, והיא חייכה אליי בחזרה חיוך כזה (בזמן השיר). ואחרי זה קרה עוד פעם - בדיוק אותו דבר. נראה לי שמצאתי חן בעיניה... אני יודעת שאני נשמעת כמו איזה ילדה קטנה, אבל יחסית אליכם, נראה לי שאני באמת ילדה קטנה... בת 12. טוב לא משנה, התרגשתי מוות ומחר אני יסרוק תמונות מההופעה, אני רק צריכה לפתח אותם קודם.... התרגשתי מוות. אתם קולטים? היא חייכה ככה רק אליי! אבל הכי מעצבן, בסוף, כמובן שביקשו ממנה חתימות והיא באה לחתום לכמה אנשים ופתאום המאבטחים לקחו אותה וממש שמו ריצה והבריחו אותה החוצה... והיא רצתה לחתום! עד שיש כוכב שלא בורח ומוכן לחתום - מבריחים אותו. לא נורא, כבר יש לי חתימה ממנה... העיקר כל השאר (הכיף, החיוכים שלה שהיו מכוונים אליי וזה עם הקטעי קישור. היה מגניב.). נ.ב. אם אתם חושבים, אולי היא חייכה או הסתכלה על מישהו אחר בכלל... מאיפה לך לדעת? אז ככה - אני עברתי שתי מקומות כי כל הזמן נדחפו לפניי ילדים קטנים (ישבתי הכי קרוב לבמה) ובשתי הפעמים שעברתי, היא חייכה אליי.

ירדן החמודה! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? אני שמחה לראות אותך כאן - בהתחלה לא ידעתי שזאת את רק אח"כ כשאמרת שאת מכירה אותי וראיתי את השם שלך תפסתי שזאת את. תגידי, אני אמרתי לך על הפורום הזה של לחיי פה נכון? מכל מקום, את ברוכה פה בהחלט!!!! הפורום הזה צריך עוד שרופים של סופי כמוך, כמה שיותר יותר טוב
חה! מכל מקום, אני בסדר גמור, תודה. עכשיו, תודה לך גם על העידכון על המפגש של סופי אבל ממה שמשתמע ממך היא דברה אל הקהל כאילו הם היו ילדים קטנים (דוגמא: אתה אוהבים את יהודה? איזה יופי) למה בני כמה הקהל היה? זה מצחיק קצת.... אז נחמד לך, מקווה שנהנת! אני מקווה שנראה אותך פה עוד הרבה! ולכולם, תבקרו את האתר של ירדן הוא מאד חמוד!

SofyTofy

New member
זה לא היה בדיוק ככה...

זה לא היה ככה... סופי צחקה ואמרה "יהודה לוי? איזה יופי..." ושוב היא צחקה... וכן, אני ישבתי עם הילדים הקטנים כי נתנו להם לשבת קרוב וכל כך רציתי להיות קרובה אז התיישבתי שם הכי קרוב באמצע, המקום המושלם. היה נחמד מאווווד! בעיקר הקטע עם החיוכים... שעליו לא הגבת. נ.ב. אמרת שהאתר קטן, אז היום הוספתי לו כל מיני תמונות ועמודים חדשים אז את מוזמנת לבקר שוב.

actress

New member
כן ראיתי שאת מנהלת עם דנה שעזבה וגם

לוקחים מידי פעם הודעות שכתבו כאן אבל סבבה זה רק אומר שדנה לא עזבה רשמית וזה דיי נהוג לפלח הודעות מפה לשם

SofyTofy

New member
לא נורא...

למשל, כשכתבתי את ההודעה למעלה, על הגירושים של סופי, שמתי בפורום של סופי באתר הרשמי של לחיי האהבה, העתקתי לפה ואני מעתיקה גם לפורום שלי.

SofyTofy

New member
הגירושים של סופי!

היה כרגע ראיון עם סופי ברדיו. היא אמרה שהיא בדיוק בדרך מאסיפת הורים של הגן החדש של הבת שלה ועכשיו היא בדרך להופעה במימדיון. שאלו אותה מה הבת שלה שאלה אותה בזמן לחיי האהבה, ויש הוכחה לזה שהיא גרושה! היא אמרה שאחת מהשאלות שהבת שלה שאלה היא "בגלל זה את לא עם אבא?" וכל מיני שאלות כמו "את באמת אוהבת אותו? אמא שלך יודעת מזה?" וכל מיני שאלות חמודות ומצחיקות כאלה. אבל שמתם לב לשאלה הראשונה? וכן, גם דיברו על זה שסופי גרושה.

SofyTofy

New member
תיקון

במקום לכתוב: "וכן, גם דיברו על זה שהיא גרושה." הייתי אמורה לכתוב: "וכן, גם דיברו על זה שהיא עברה דירה."

ירדן

ירדן סופי היא לא כל כך יפה לא שאני שונא אותה אבל לא צריך להתלהב ממנה אולי כל גבר היה רוצה לזיין אותה אבל אולי גם אני אבל לא צריך כל כך להתלהב

ישמש

New member
לירדן...

באמת? היא כבר גרושה או שהיא בתהליכים?? מה יש בהופעה של סופי?? נטע נ.ב שימי הרבה תמונות של סופי! תודה

actress

New member
תשיר ותנחה ומה שהיא עושה בקניונים

כשיש לה כל מיני הופעות...

pompii

New member
אה ואללה?..יופי, אני אלך לראות../images/Emo13.gif

איך את יודעת מעכשיו ל25? זו הופעה לילדים קטנים?

actress

New member
במגזין של עיתון "הבאר" רשום ומחלקים

את זה בדואר לגבי תוכן המופע ממש ממש אין לי מושג.

talkedmi1

New member
גם תהיה איזשהי מסיבה עם כוכבי לחיי

האהבה במועדון "פאשן" בראשון בערב ראש השנה מי שבטוח יהיה זה מתי אטלס ויסמין דאימונד

למעלה