היי אני חדשה [=

lilia11

New member
היי אני חדשה [=

היי לכם
אני קוראת סמויה פה בפורום והחלטתי להתגלות..
אז.. שמי לילי מהמרכז ואני ממש אוהבת דרמות קוריאניות, יפניות וגם טאייווניות. בקיצור דרמות אסייתיות
בעיקרון רק השנה התחלתי להכיר את העולם הזה, עולם נוצץ של דרמות מדהימות! וה- kpop מדהים מדהים, הלהקות הכי אהובות עליי זה סופר גוניור ו t-ara. וישנם עוד הרבה להקות אבל הם הכי.. אז.. נעים להכיר
מקווה להשתלב פה

hawa2

New member
אניו...ברוכה הבאה ל
נו החם והאוהב

קוראים לי חוה, ואני דווקא מהצפון, באיזה חור נידח. השתלבות נעימה!!!מקווה שתהני פה

rai kijimoto

New member
ברוכה הבאה!

אני ריי (דניאלה), מהמרכז. שייכת יותר לחלק היפני של הפורום
השתלבות מהנה!

lilia11

New member
היי ריי

נעים להכיר אותך גם
תודה לך
המוזיקה היפנית ממש יפה, יש שיר אחד ספציפי שאני ממש אוהבת

Sivan 85

New member
ברוכה הבאה!

היי לילי, אני נורא אוהבת את השם שלך
זה נהדר שאת מגוונת ורואה הכול, אני גם אוהבת לראות הכול מהכול ולשמוע הכול מהכול אבל אהבתי הנצחית שמורה ליפן
יש פה הרבה סוג'ו לאב לאב...
אני גם אוהבת את טארה הן חמודות ביותר! נעים מאוד מאוד, שתהיה לך השתלבות נעימה!

aya19560

New member
환영 ברוכה הבאה לפורם הנהדר הזה, שבו כל אחת

חופשיה לכתוב על התמכרות הנהדרת שלה. השתלבות נעימה.

kler18

New member
אייה ,מה שלומך? בא לך לדבר על הדרמה

אני סיימתי את פרק 7 לא מזמן.. אני ממש לא יודעת איך לאכול את הדרמה הזו.. אני כ"כ אוהבת את הראשי (קים רא וון) כשחקן..אבל כאן הדמות שלו לא משדרת לי כלום..לא קלטתי אותו עדיין . אבל את הטמפרמנט של האמא של ארוסתו אני ממש מעריצה (שאת השחקנית הזו אני אוהבת מאז הדרמה "ממזרח לעדן") ...בכל מקרה אני לא יודעת מה , אבל משהו עוצר אותי בדרמה הזו...אני לא יכולה לשים את האצבע על משהו ספציפי... הדמות המעצבנת של הראשית (סו הא), כזו טוטאלית ,שלא מוכנה לקבל עזרה מאף אחד.משחקת אותה גיבורה , כל הקטעים שהיא עושה תרגילים למוח שלה ...עולים לי על העצבים ..והדמות של הארוסה שלו המטומטמת ו"היסמנית" המפונקת שמוכנה למות למענו , פשוט מחליאה אותי...(בעאעאע). אויי כמה צודקת האמא שלה...אהבתי שהיא אמרה לו תתחתנו קודם ואח"כ תתגרשו ,האמת , שאם אני האמא שלה, הייתי רוצחת אותו !!!! מה זה יומיים לפני , לבטל?????..... אני עוברת לפרק 8 נראה מה מחכה לי שם....

aya19560

New member
גם אני מאוהבת קשות בשחקן הראשי

ואחרי שראיתי מלא סדרות ממנו ,אהבתי רק התגברה במיוחד אחרי שהוא השתחרר מהצבא הוא התבגר.בדרמה הזו הוא נראה עייף משום מה. הוא היה צריך לקחת חופשה לנוח מהשירות הארוך ואז לחזור. הוא נראה חסר חיים כזה. כאילו הוציאו לו את המיץ. גם לי היה קשה להתחבר לדמות הראשית בהתחלה אבל לאט לאט הבנתי אותה היא אישה שנלחמה כל חייה עבורה ועבור אחיה. ההורים שלהם לא דאגו להם עד שהם נזנחו ,והדודים גידלו אותם.לכן קשה לה להאמין ולקבל עזרה מאף אחד. ברגע שהיא תסכים לעזרה הזאת היא תתמוטת נפשית היא תשבר לחלוטין במיוחד אחרי שגילו לה את המחלה. היא מבינה שיבוא רגע שבו היא לו תוכל לעזור לעצמה, ועד אז היא רוצה להיות עצמאית ולא ליפול לנטל על אף אחד. היא יודע שכשיבוא הרגע לא תהייה לה ברירה והיא תצטרך להיות מטופלת ע"י אחרים ושיקחו ממנה את העצמאות שלה .היא טיפוס חזק. הארוסה לעומתה והיא הניגוד, סמרטוט, שמבטלת את האישיות שלה לעומת הגבר שבו היא מאוהבת. זאת גם ההשפעה של האימא שלה. המרשעת ניורוטית ולא מסופוקת שמקנאה בבת שלה. עוד לא יצא לי לראות אימא משוגעת כזו. נכון שזה לא בסדר ולא הוגן מצידו לחכות ולעשות את מה שהוא עושה מבטל את החתונה.אבל כל הכבוד לארוסה שיצאה להגנתו.ועמדה לצידו לדעתי זה יביא לה בהמשך נקודות זכות יש לי הרגשה כזו.אני מחכה כבר לפרקים 9.10 ולתרגומים. אני מקווה שלא חפרתי יותר מידי אבל אני אשמח להשמיך להחליף דעות.

kler18

New member
את לא חופרת בכלל.וזה טוב שיש עם מי

תיארת את זה יפה מאוד....כנראה בגלל שאני גם טיפוס כזה שעושה הכל לבד ולא אוהבת שעוזרים לי...(משהו דומה לה) ואת יודעת איך זה כשעושים ראי למישהו זה רק מרגיז אותו יותר....חחחחחחח...לכן ציפיתי שתקבל עזרה ממישהו
... כן הדמות שלה חשדנית ורואה רק שחור או לבן ,בזה היא עושה לעצמה חיים יותר קשים... היא גם לוחמנית ביותר ,כביכול מנסה לנצח את המחלה בזה שהיא חוזרת על מילים או מכינה פתקים לימים הבאים...שיהו בודאי קשים יותר..וצילמה גם את הדרך הביתה.. אפילו על הכבוד שלה היא ויתרה ברגע שהיא התמסרה לו וזאת כדי לקבל מעט אהבה שלא היתה לה ... אבל ברגע ששמעה שהוא מתחתן החליטה לסיים את הקשר ,כי ידעה שהיא לא ברמה שלו, אפשר לומר שהיא מציאותית, למרות שהוא הציע לה להתחתן.והיא סירבה. ראיתי גם את פרק 8 והתחלתי להעריץ את אמא שלו ...בשקט הנהדר שלה היא משיגה דברים ,במיוחד מול בעלה (שזה הטיפוס הגברי העשיר הקוריאני לפי מירב הדרמות)... יש בה הגיון והבנה ,אהבה אימהית גדולה ובמיוחד לאחר שפגשה את סו אה , הבינה למה הבן שלה כ"כ אוהב אותה ... לפי הפרומו של פרק 9 הבנתי שהוא מבקש רשות מאמא שלו להתחתן איתה כי היא בהריון אבל ההורים שלו מתנגדים....אני מקווה שהבנתי נכון?? כי לפי הסיכום בדרמהבינס הבנתי שהיא אמרה לאמא שלו שהיא לא בהיריון אבל היא חולת אלצהיימר.... התקציר של פרק 9 http://www.dramabeans.com/2011/11/thousand-day-promise-episode-9/ לאחר שנראה את הפרקים הבאים אולי התמונה תתבהר לנו... זה מזכיר לי את ניחוח אישה , שעד הפרק האחרון לא ידענו מה יהיה הסוף ... וואאאווו זהו !!, היד כואבת מאוד ...נפגש אחרי הפרקים הבאים ביי

aya19560

New member

אני לא חושבת שהיא ויתרה על הכבוד שלה למענו ,אלא היא אוהבת אותו באמת ובתמים עד כדי כך שהיא לא רוצה לגרום לו וגם לה להיכנס למלחמה בהורים שלו. ע"י זה שהיא ויתרה ומסרבת להתחתן איתו .היא ידעה מה היא תעבור אם היא תיכנס למשולש האהבה שקיים. לכן היא הקריבה את האהבה שלה וסרבה לו. יש לו אימא גדולה מהחיים שמצליחה לנווט בין בעל קשוח ואטום לצרכיים ורצונות של בן הגדול שלו ,לבין הבן שלה שמתייסר וכואב את האהבה האמיתית שלו. היא מבינה אותו יותר טוב אחרי שנפגשה וראתה איזה טיפוס היא הבחורה שהבן שלה התאהב . גם אני בצעירותי הייתי טיפוס לוחמני יותר ועצמאי. אבל הגיל, השנים, ניסיון החיים, ובן הזוג שלי מיתנו את הצורך, וגם לימדו אותי לראות שיש עוד דרכים להשיג דברים. ושבעזרת רכות וחום אפשר להפשיר אנשים ולגרום להם לעשות דברים, יותר בקלות מאשר מלחמה או עיקשות או כוח. הדרמה הזו בהחלט מסקרנת אותי ואני מצפה לראות את יתר הפרקים. מעניין מה קורה בהמשך.אני מחכה בסבלות ליציאת התרגום כדי להבין. בדך כלל כמו בניחוח אישה לא התאפקתי וראיתי בלי תרגום .

kler18

New member
אני עדיין חושבת שהיא ויתרה על כבודה

כי איך את מסבירה את כל המפגשים החשאיים שהיו להם?????????? ברגע שהוא היה מצייץ (והיא גם אמרה לו את זה) היא היתה עוזבת הכל ורצה אליו לכל מקום שביקש..ואח"כ אמרה לו שהיא לא אוהבת בתי מלון כי היא מרגישה זולה ,לכן היא אהבה את הדירה שלו . ואני לא מזלזלת בעובדה שהיא אהבה אותו מאוד... וכמובן שיותר מאשר הוא אהב אותה..לכן היא ויתרה עליו כשהאירוסין שלו עמדו בפתח ולדעתי הוא לא התאמץ בכלל ולא נלחם עליה מספיק ונגרר אחרי ההורים שלו ,באי -הסכמה אומנם , אבל התרצה לבסוף. רק לאחר שנודע לו שהיא חולה , פתאום החליט לבטל...נראה לי שהסיבה שהיא לא רצתה שהוא יידע שהיא חולה ,כי גם עליו היא לא סמכה....
טוב נמתין להמשך

aya19560

New member

את צודקת בזה שהיא רצה אליו בכל פעם שהוא צייץ
אליה . אבל לדעתי כשמאוהבים
עד מעל לראש כמו שהיא הייתה. היא הרי חיכתה לו הרבה זמן, כמו שהיא הסביר לו בהתחלה כשהם ישבו במכונית, בפרק הראשון. אנשים נוהגים לאבד את הראש ולעשות הכל. לדעתי הוא מתנהג קצת כמו אבא שלו מנוכר, מרוחק , הוא מתקשה להביע את האהבה במילים ומעשים. למרות שיש קטעים שהוא היה מאוד מודאג. כשהיא איחרה להגיע או כשהיא עיקמה את הקרסול או כשהוא ביקש שתסמס לו שהיא הגיעה הבית. או עם הנעלים כשהוא אמר לה להוריד אותם בגלל העקבים הגבוהים ולשים אותם מאחור כדי שלא יכנסו ויפריעו לה בנהיגה. אז יש לו את הקטעים שלו והוא נראה ישנוני
כזה .לדעתי לא היו לו את הכוחות לריב עם ההורים שלו או להתנגד להם .ורק כשהוא שומע על המחלה שלה הוא מבין שצריך לנקוט עמדה ולבטל את הנישואים שלו ולטפל במי שהוא באמת אוהב. ככה אני רואה את הדברים.

aya19560

New member
המשך

האופי שלו יותר כנוע דומה גם לאימא שלו .שקט יותר עושה את הדברים בשקט.היא יותר מתלהמת קולנית מתקיפה. ועדיין הוא לא מוותר עליה.

kler18

New member
היי , בוקר טוב

מאז שאני בגימלאות ,אני מתעוררת בשעות מוזרות.....חחחחחחחח
ראיתי את פרק 9 עם תרגום גרוע ביותר ,אבל מאחר וקראתי את הסיכום שלו ב"דרמהבינס" הצלחתי להבין את מרביתו ....לא היו בו שינויים דרסטיים מלבד העודה שהוא מבקש רשות מאמא שלו או ליתר דיוק מודיע שהוא רוצה להתחתן איתה...האמא מסיקה שהיא בהיריון ונפגשת איתה בבית קפה....לשאלתה האם היא בהיריון היא עונה לה שלא...אבל אומרת לה שהיא חולת אלצהיימר.....בזה נגמר 9 עכשיו אני עוברת ל-10....
ביי

aya19560

New member
גם אני אג'ומה עם הרבה הרבה זמן פנוי

ושעות
שינה מוזרות. זה הפריבילגיה של להיות אג'ומה בפנסיה. אני עושה מרתונים של צפיה כשאני מתחילה דרמה מענינת. אני אראה היום את הפרקים החדשים בדרמה קימצ'י או dramafans איפה שיהיהתרגום טוב יותר. המשך יום נעים לך.

aya19560

New member
סיימתי לראות את הפרק ה-9 של הבטחה של

אלף ימים .מעניין למה קוראים לדרמה בשם הזה. למה הכוונה אלף ימים? ומעניין איזו הבטחה ? חיכיתי שיצא תרגום ברור ואני לא מצטערת .היא עדיין מחזיקה בדעה של לא לחזור אליו כדי לא להכביד עליו. עדיין מתעקשת לשמור על שפיות דעתה למרות המחשבות שיש לה עם עצמה. על הרגעים הקשים שעוד יגיעו. היא לא מוותרת לעצמה ולא מרמה את עצמה ,היא מודעת בהכרה מלאה לגרוע שעוד יבוא עליה.לכן היא לא רוצה ליפול עליו ועל אף אחד למעמסה. כל הפחדים שיש לה כשהמחלה תתגבר והגרוע מכל יגיע.אני לא מקנאה בה. קשה להקשיב להירהורים שלה עם עצמה לגבי העתיד.כשהיא מבקשת רק לברוח לאיזה מקום מבודד כדי לישון ולא להתעורר.או הפחד של מאיבוד הדרך הביתה או לעבודה .היא הכינה פתקים בכל כיס למקרה חירום. והוא כשהוא עוקב אחריה כדי לוודא שהיא מצאה את הדרך הביתה והגיעה בסדר. אני חושבת שאימא שלו חטפה את שוק חייה אחרי הווידוי שלה. נראה לי שאני לא מוותרת על הדרמה הזו. אני ממשיכה לראות היא שווה את זה.

lilia11

New member
היי סיון

חח תודה..
תמיד הייתי כזאת אוהבת תרבויות שונות, עד לא מזמן הייתי מכורה לסרטים הודים חיחי אלו שתי הלהקות המקסימות ביותר.
תודה לך, נעים להכיר אותך

למעלה