את לא חופרת בכלל.וזה טוב שיש עם מי
תיארת את זה יפה מאוד....כנראה בגלל שאני גם טיפוס כזה שעושה הכל לבד ולא אוהבת שעוזרים לי...(משהו דומה לה) ואת יודעת איך זה כשעושים ראי למישהו זה רק מרגיז אותו יותר....חחחחחחח...לכן ציפיתי שתקבל עזרה ממישהו
... כן הדמות שלה חשדנית ורואה רק שחור או לבן ,בזה היא עושה לעצמה חיים יותר קשים... היא גם לוחמנית ביותר ,כביכול מנסה לנצח את המחלה בזה שהיא חוזרת על מילים או מכינה פתקים לימים הבאים...שיהו בודאי קשים יותר..וצילמה גם את הדרך הביתה.. אפילו על הכבוד שלה היא ויתרה ברגע שהיא התמסרה לו וזאת כדי לקבל מעט אהבה שלא היתה לה ... אבל ברגע ששמעה שהוא מתחתן החליטה לסיים את הקשר ,כי ידעה שהיא לא ברמה שלו, אפשר לומר שהיא מציאותית, למרות שהוא הציע לה להתחתן.והיא סירבה. ראיתי גם את פרק 8 והתחלתי להעריץ את אמא שלו ...בשקט הנהדר שלה היא משיגה דברים ,במיוחד מול בעלה (שזה הטיפוס הגברי העשיר הקוריאני לפי מירב הדרמות)... יש בה הגיון והבנה ,אהבה אימהית גדולה ובמיוחד לאחר שפגשה את סו אה , הבינה למה הבן שלה כ"כ אוהב אותה ... לפי הפרומו של פרק 9 הבנתי שהוא מבקש רשות מאמא שלו להתחתן איתה כי היא בהריון אבל ההורים שלו מתנגדים....אני מקווה שהבנתי נכון?? כי לפי הסיכום בדרמהבינס הבנתי שהיא אמרה לאמא שלו שהיא לא בהיריון אבל היא חולת אלצהיימר.... התקציר של פרק 9
http://www.dramabeans.com/2011/11/thousand-day-promise-episode-9/ לאחר שנראה את הפרקים הבאים אולי התמונה תתבהר לנו... זה מזכיר לי את ניחוח אישה , שעד הפרק האחרון לא ידענו מה יהיה הסוף ... וואאאווו זהו !!, היד כואבת מאוד ...נפגש אחרי הפרקים הבאים ביי