חחחחחחחחחחחח הספקתי להגיב לך לפני שהגבת פה להגיד לי שאת שם
A A d Va New member 8/3/05 #68 טוב נו את יותר מהירה ../images/Emo3.gif../images/Emo160.gif ומיומנת עם כזאת רשימה של פורומים.. אני הייתי משתגעת
טוב נו את יותר מהירה ../images/Emo3.gif../images/Emo160.gif ומיומנת עם כזאת רשימה של פורומים.. אני הייתי משתגעת
A A d Va New member 8/3/05 #70 חחח אם את מצליחה לשלוט זה דווקא נייס ואני בכלל לא מקבלת מסרים של תגובות... תחשבי איזה עבודה קשה הייתה לי
חחח אם את מצליחה לשלוט זה דווקא נייס ואני בכלל לא מקבלת מסרים של תגובות... תחשבי איזה עבודה קשה הייתה לי
X X יו יו S New member 8/3/05 #73 חחחחחחח ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו ברצוני לקבל מסר על תגובות להודעה הזו חח פעם ראשונה שאני משתמש באייקון הזה ברצוני לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו
חחחחחחח ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו ברצוני לקבל מסר על תגובות להודעה הזו חח פעם ראשונה שאני משתמש באייקון הזה ברצוני לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו
A A d Va New member 8/3/05 #74 אפרת חיפשתי 100 פעם ../images/Emo10.gif רשום רק אם ברצוני לקבל תגובות ב- SMS
ל לולו המשוגע New member 7/3/05 #53 חיים זה לא כיף../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif מי צריך חיים כשיש תפוז?D:
• ••יעלוש•• New member 8/3/05 #54 אפריל הולך להיות חודש מדהים!!!!!! ב1.4 אני טסה לאליפות עולם של כיתות י' יא' בכדורסל (בפולין) ושבוע אחרי שאני חוזרת פלורסיינטה באים לארץ!!!!!! נ.ב. כשאני לא בכדורס או גיטרה אני על המחשב חחח
אפריל הולך להיות חודש מדהים!!!!!! ב1.4 אני טסה לאליפות עולם של כיתות י' יא' בכדורסל (בפולין) ושבוע אחרי שאני חוזרת פלורסיינטה באים לארץ!!!!!! נ.ב. כשאני לא בכדורס או גיטרה אני על המחשב חחח
X X יו יו S New member 8/3/05 #55 חחחחחחח יש כאלה שאין להם כדורסל או גיטרה או כל משהו אחר הא והמון בהצלחה באליפות עולם ובקשר לפלור הא לי אישית נמאס מהם
חחחחחחח יש כאלה שאין להם כדורסל או גיטרה או כל משהו אחר הא והמון בהצלחה באליפות עולם ובקשר לפלור הא לי אישית נמאס מהם
A A d Va New member 8/3/05 #56 פשש.. סחטיין עלייך יעל! ../images/Emo45.gif אני רואה ממש רציני אצלך כל הקטע של הכדורסל! תהני והמון המון המון בהצלחה ומתי את בפורום זה ספציפית ?
פשש.. סחטיין עלייך יעל! ../images/Emo45.gif אני רואה ממש רציני אצלך כל הקטע של הכדורסל! תהני והמון המון המון בהצלחה ומתי את בפורום זה ספציפית ?
א אני עזרא New member 11/3/05 #79 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif מצטער שאני באיחור (שהוא כבר האופנה הבאה!) אבל סגרתי שבועיים ועוד לא היתה לי הזדמנות תהני בפורום!
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif מצטער שאני באיחור (שהוא כבר האופנה הבאה!) אבל סגרתי שבועיים ועוד לא היתה לי הזדמנות תהני בפורום!