ברוכה הבאה יעלוש'! אני רואה שלך בניגוד לרבים פה ולא פה יש חיים
A A d Va New member 6/3/05 #19 ברוכה הבאה יעלוש'! ../images/Emo13.gif אני רואה שלך בניגוד לרבים פה ולא פה יש חיים
• ••יעלוש•• New member 6/3/05 #23 חחחחחח אתן מצחיקות!!!! ואני יודעת שיש לי חיים טלנובלות זאת התמכרות חחחח התמכרות קשה!!!!
A A d Va New member 7/3/05 #31 ../images/Emo57.gif אתמול החלטתי 3 ימים בלי מחשב אחרי 3 דקות כבר הייתי פה
X X יו יו S New member 7/3/05 #33 גם אניייייי אני כבר שנתיים מתכננת את היום המיוחד שאני ומחשב נפרד לתמיד בע אני כמעט מצליחה
A A d Va New member 7/3/05 #37 וכדאי לך לא להצליח ../images/Emo3.gif כדי שכל פעם שמשעמם שיהיה לי עם מי לדבר בלי לדעת על מה קראת את הכתבה המפחידה שהייתה לא מזמן על המחשב? ולמה השרשור הזה לא קופץ?
וכדאי לך לא להצליח ../images/Emo3.gif כדי שכל פעם שמשעמם שיהיה לי עם מי לדבר בלי לדעת על מה קראת את הכתבה המפחידה שהייתה לא מזמן על המחשב? ולמה השרשור הזה לא קופץ?
X X יו יו S New member 7/3/05 #38 אני במילא לא יצליח ולא לא קראתי ח כי זה פורום מיוחד בגלל זה זה לא קופץ
A A d Va New member 7/3/05 #27 אדוה אומרת מה בא באה לה ../images/Emo3.gif ובדיוק בגלל זה את לא צריכה להגיד לי מה לרשום
A A d Va New member 7/3/05 #35 חחח תביאי את משטרת אפרת שמחפשת נעלמים בשביל לעצור אותי? והיא לא זרה ולמה את לא רוצה להתארח?