היי אני חדשה...

היי אני חדשה...../images/Emo24.gif

נעים מאוד קוראים לי יעל ואני בפעם הראשונה רואה בובה פראית חחח אני מכורה קשות!!! התחלתי לשמוע מלא זירים של נטליה וכל זה.... אני ממש מחפשת סירטונים מבובה פראית אז למי שיש או סתם מי שרוצה לדבר שיגיד לי ואני יביא את המסנגר שלי...

buzaglo

New member
חח מה הקפצה?../images/Emo41.gif

כמה הפורום הזה יכול לזוז?..ועוד ב- 5 דקות

X יו יו S

New member
כן המילה הקפצה נדירה כאן

עד שבאים להקפיץ משהו זה לא רלוונטי

D o R e e N

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo8.gif

מקווה שתיהני פה...ואם תבדקי בהמשך תוכלי לראות שיש סרטון שהעלתי אבל הוא מפרקים ממש מתקדמים ויכול להרוס לך אם את לא רוצה לדעת מה יקרה בעתיד...

תודה....

הסתכלתי בכל העמוד מצאתי רק סירטון אחד.... ואני לא רוצה להרוס לי אבל לא נראה לי שסירטון או שתיים יהרסו לי את כל הסידרה חחחח או שכן? ד.א. בת כמה את? אני 16

חחחחח תודה.....

ואני יעל כמו שכבר אמרתי אני בת 16 אני מכורה קשות לטלנובלות, קולנוע, מיץ פטל, פורומים ומסנגר, גיטרה וכדורסל.... אני משחקת כדורסל מקצועי במכבי רעננה כבר שנה שישית..... עם יש לכם עוד שאלות אני ישמח להגיב....

$ מעיין $

New member
../images/Emo13.gif

חחח כן! יש לך בנקט? ומה הקוד שלו..? סתם, הממ.. נייס
שיהיה בהצלחה עם הכדורסל
ועם הפטל (שלא תחנקי..)

X יו יו S

New member
מיץ פטל../images/Emo35.gif

וואלה את משחקת כדורסל את בליגה של הנערות (אם יש משהו כזה בכלל)?

../images/Emo45.gif

כן יש משהו כזה אני בליגה של נערות ב' ואל תדאגי אני לא יחנק מהמיץ פטל חחחח ואתן אוהבות עוד טלנובלות חוץ מבובה פראית?

X יו יו S

New member
מה שם משפחה שלך

אולי נראה אותך בעיתון חח מה את מכניסה אותי למחשבות של מעיין לא יפה אני לא רואה בובה פראית וכרגע גם שום טלנובלה אחרת

חחחחח...

לא נראה לי שבזמן הקרוב תראו אותי בעיתון חחחחח ואתם יכולים להציג את עצמכם בבקשה? חחח

דפנושית

New member
היי../images/Emo70.gif

אממ ברוכה הבאה יעלל!! אני דפנהה...בת 14 <כן אני קטנה מה ישש???> התמכרות נעימהה!!!!!

למעלה