היי, אני חדשה

your avi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

<יציאה> וואי, אני שונאת בצל! <\יציאה> השתלבות נעימה. תהני כאן, אנחנו מחלקים עוגיות. טרהרהרהרהרלהלה. *מתחרפנת*

איזה חמודים כולכם! תודה רבה ../images/Emo24.gif

לאוריאל - בסך הכל רציתי שידעו שאני מתחילה גם כן להגיב, וזה לא שזה משהו חדש - המון עושים את זה ממה שראיתי. אני לא רואה שום דבר לא בסדר בזה...
וכן, אני יודעת שזה לא אישי, אבל עדין... ובכללי, לכולם: איך הולך הפורום? נגיד, אנשים כאן מחליפי מספרי מסנג'ר ואיסי וכאלה? ויש מפגשי פורם וזה? חחחח זה נשמע ממש דפוק אבל סתם לדעת בכללי, כי הייתי לפני זה בבלוגים (בישרא-בלוג) ואין לי מושג איך הדברים האלה הולכים.

את במקרה צאצאית של טרלוני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כי אני לא כתבתי בשום מקום שקוראים לי אוריאל (חוץ מבשרשור קשר לפני יומיים אני חושב). אה, ואגב, לא ניסיתי לתקוף אותך או משהו פשוט אני כבר כמה חודשים פה ושמתי לב שיש הרבה חדשים שישר נכנסים(דוגמא: אני) ויש כל-כך הרבה שעושים הודעת "תסתכלו עליי, אני חדש
" וזה לא שאני נגד, באמת שאין לי בעיה עם זה, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה גורם לאלה שכן פותחים הודעת חדש לעשות את זה.

חחחח סבבה.

בקשר לשם- אני צאצאית של טרלוני
חחחחח. סתם, פשוט הסתכלתי בעולם שלך, היה כתוב שקוראים לך אוריאל
.

איזה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא צריך להיכנס לעולם שלך כדי לנחש שקוראים לך נועה, נכון

ספירלי1

New member
המשפט שאוריאל אמר

ב"ה "ברגע שנכנסים לפורום הזה אי-אפשר לצאת" וואלה נכון!

your avi

New member
ככה הפורום עובד: ../images/Emo9.gif

*כל כמה זמן יש שרשורי קשר והכרות שבהם כל האנשים בפורום כותבים את האייסי, מסן ומה שמתחשק להם. מי שרוצה- יכול לדבר. *יש לנו שרשורי נצל"שים- שהם בד"כ נעוצים (כלומר תמיד יהיו בלמעלה של העמוד)- ששם את שואלת שאלות קטנות או שאלות שאת חושבת שכבר שאלו הרבה פעמים ולא יפתחו דיון סביבן (כדי לבדוק אם שאלו כבר את יכולה לעשות חיפוש בפורום). *יש שירשורים חברתיים- כשמם כן הם- כל הודעות שלא קשורות להארי פוטר- לשם. *לא מדברים כאן על הסרטים (אלא אם כן בחברתי). *יש מפגשי פורום כל כמה חודשים (בקיץ, בפסח, ולא יודעת, מתי שמתחשק.) *אנחנו נורא נורא נחמדים- אלא אם כן עוברים על החוקים, ואז אנחנו ממש מניאקים. (וואעאעאעא). לא, סתם. בכלל, אני ממליצה לך להכנס לתקנון הפורום או שהמנהלות ינשכו אותך... הא, פאןפיקים (סיפורים שאנשים כתבו בקשר להארי פוטר) ושירשורי "אני חדש"-יכולים לפתוח שרשור חדש. וואי, תראי מה זה- עשיתי לך קיצור של התקנון. זה נשמע מסובך אבל זה לא...
השתלבות נעימה.

וואו, אישה...

עניין התקצירים הם שלי.
אני רואה שלא היית פה כשתיקצרתי את כל הספר השישי, אה, אישה

your avi

New member
וואו, גבר...

מאחורי כל גבר תקצירן גדול עומדת האישה התקצירנית היותר מדהימה.

קחי ~~~> ../images/Emo24.gif

אני באמת גברי. יו, עכשיו אני שם לב שאפילו לא ראינו אחד ת'שנייה.
כנסי למסן. מה עושה ערה בשעה כזו? אגב, זה חברתי פה? כבר לא עוקב...

למעלה