היי, אני חדשה

היי, אני חדשה../images/Emo140.gif

לא ממש חדשה, אני עוקבת אחרי הפורום הזה מדי יום כבר לפחות חודשיים, אבל רק עכשיו נרשמתי. בתור קוראת קבועה של הארי פוטר (כל ספר לפחות 7 פעמים, כמו שבטח רובכם
) אני חושבת שיהיה לי ממש כיף כאן, כי התאוריות כאן ממש אלוהיות. אז, מקווה להשתלב וזה, ואתם עוד תשמעו עלי. אה, וקוראים לי נועה, 12, ואני מירושלים.

2 Mיכל

New member
בירושלים יש חיים!../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

סתם, פשוט גם אני משם (פה
) ואני לא מכירה הרבה מהאיזור. ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

גם אני מי-ם.

מישהו מוכן להסביר לי למה חצי מהאנשים שנרשמים לפורום מחליטים לעשות מודעת "אני חדש" ואז מקבלים יחס של חדשים, ואילו החצי השני פשוט נכנס בפרופיל נמוך ומשתלב

2 Mיכל

New member
כי.. ככה?../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אין לי מושג. גמני כתבתי פעם הודעת חדשה. זה נשמע די מטומטם, אבל גם נחמד לראות שמגיבים לך. למה אנשים מעלים את הציונים שלהם בתעודה לפורום, כותבים שהם חולים, מודיעים שיוצאים לטיול שנתי או שלא יהיה להם מחשב לחודש הקרוב? כולנו חיים על צומי, פשוט כל אחד מקבל אותו בדרך שלו. יש סיבה שהשרשור החברתי כזה גדול.

אממממממ

קודם כל, שם המשתמש הזה נוצר לפני כשלוש שנים. נוסף לזאת, הוא נוצר בגלל סיבה אחרת ולא כי רציתי שיראו שאני כאן.. אבל אני לא אפרט על זה...

your avi

New member
הממ..

כעקרון- כל חדש אמור לעשות הודעת חדש. אני אישית לא עשיתי. בהתחלה הייתי פה די הרבה- ניסיתי לברר איך החוקים פה ואיך הולך כאן- ורק אז התחלתי גם להשתתפ בדיונים. עם הזמן גם הצגתי את עצמי באופן רשמי באחד משרשורי הקשר. אני חושבת שכל אחד ומה שהוא מעדיף.. לא?

אדם חדש

New member
לקחת שלושה. זאת אומרת...

שאת צריכה להצטרף עוד פעמיים לפורום. תעשי עוד הודעות הצטרפות.

קרמבו זה בסט!../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

לפי דעתי צריך להקים פורום שמדברים בו על קרמבו *לא באמת, אבל רעיון אדיר* אה! חשבתי על
וכשאני חושבת על
אני שמחה
ה

black robe

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי
אישפוז נעים

למעלה