חח...נכון..ועכשיו אתה ליאור!
T The Snow fox New member 13/4/04 #39 תגיד פייטון...../images/Emo63.gif ועכשיו ברצינות... (אני יודע שזה קשה לך, אבל אין ברירה...) מה השם שלך???????????????????????????????? מה כבר יקרה אם תגלה לנו אותו?
תגיד פייטון...../images/Emo63.gif ועכשיו ברצינות... (אני יודע שזה קשה לך, אבל אין ברירה...) מה השם שלך???????????????????????????????? מה כבר יקרה אם תגלה לנו אותו?
P python 4 New member 13/4/04 #40 מממ... ההודעה שלך לא מצחיקה יש למחוק אותה לפי כללי הפורום. סייבר לטיפולך! מוגש מטעם העמותה למען פורומיסטים חסרי חוש-הומור
מממ... ההודעה שלך לא מצחיקה יש למחוק אותה לפי כללי הפורום. סייבר לטיפולך! מוגש מטעם העמותה למען פורומיסטים חסרי חוש-הומור
T The Snow fox New member 13/4/04 #41 אין לך אומץ!!!!!!!../images/Emo63.gif תוכיח לנו את האומץ שלך על ידי כך שתגלה לנו את שמך וקרב פוקימונים נגדי!
אין לך אומץ!!!!!!!../images/Emo63.gif תוכיח לנו את האומץ שלך על ידי כך שתגלה לנו את שמך וקרב פוקימונים נגדי!
P python 4 New member 13/4/04 #42 אתה איש רע!../images/Emo7.gif קודם כל, גם את השם שלך אנחנו לא יודעים, זה דבר ראשון, ודבר שני אתה ילד רע, וזהו!
אתה איש רע!../images/Emo7.gif קודם כל, גם את השם שלך אנחנו לא יודעים, זה דבר ראשון, ודבר שני אתה ילד רע, וזהו!
N nikita j y New member 14/4/04 #50 אתה לא צוחק נכון!../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif זה מואהאהאהאהאה!! וזהו, אם אתה לא רוצה לגלות לנו את השם שלך אז אנחנו נמציא אחד! אני ממליצה בחום על ג'ורגן....
אתה לא צוחק נכון!../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif זה מואהאהאהאהאה!! וזהו, אם אתה לא רוצה לגלות לנו את השם שלך אז אנחנו נמציא אחד! אני ממליצה בחום על ג'ורגן....
Y yaarangel New member 14/4/04 #57 אני אוהבת את שלומיאלה...!! הא פייט נקרא לך שלומיאלה??.. וחוצמזה..איך לא ידעת שלעידן קוראים עידן?!.. בושה אפילו אני ידעתי את זה...
אני אוהבת את שלומיאלה...!! הא פייט נקרא לך שלומיאלה??.. וחוצמזה..איך לא ידעת שלעידן קוראים עידן?!.. בושה אפילו אני ידעתי את זה...
T The Snow fox New member 13/4/04 #44 קוראים לי עידן...../images/Emo63.gif ואני יודע שאני רע... מואהאהאהאהא
M Moondust New member 14/4/04 #49 "יאאא, גירסה מבוגרת לנילס".../images/Emo41.gif מי אמר את זה? שכחתי?
T The Snow fox New member 13/4/04 #36 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה פורומינו ../images/Emo63.gif שם למעלה מימין זה עמוד הקהילה הראשי. ואם תמשיכי ישר תגיעי לקישורים!!!
../images/Emo24.gifברוכה הבאה פורומינו ../images/Emo63.gif שם למעלה מימין זה עמוד הקהילה הראשי. ואם תמשיכי ישר תגיעי לקישורים!!!
פ פלאפאל New member 13/4/04 #38 כבר חרשתי את הקישורים (שעובדים לי) לפני שבאתי הנה... אהבתי את הפיקים שלכם יש לכם פיקים רציניים יותר לא שזה קשה, אבל אני לא מוצאת...
כבר חרשתי את הקישורים (שעובדים לי) לפני שבאתי הנה... אהבתי את הפיקים שלכם יש לכם פיקים רציניים יותר לא שזה קשה, אבל אני לא מוצאת...