היי, אני חדשה

פלאפאל

New member
היי, אני חדשה ../images/Emo140.gif

שלומלום, אני טל, ב 13 מירושלים. אני מעריצה קשות את מרגרט וויס וטרייסי היקמן, ומשתדלת לקרוא את כל הספרים שלהם, ועדיין לא הבנתי אם טרייסי הקימן הוא/היא גבר או אישה. אני מאוהבת קשות בסיפרי פנטזיה (וספרים בכלל. ספרים זה דבר קדוש באופן כללי) ובמיוחד במחזור שער המוות וסידרת הקוסם מארץ ים, וגם ברומח הדרקון, למרות שיש לו כמה ספרים לא כל כך מוצלחים... הצלחתי לקרוא כמעת את כל סוגי הספרים (אפילו רומן אחד. סידרת שבט דוב המערות). אני משתגעת משגיעות עברית פשוטות ומפגרות במיוחד, אז סליחה מראש. אני נוטה להתחרפן כשאני רואה אותן. וזהו. אני מקווה להשתלב כאן מהר.

gold dragonit

New member
ברוכה הבאה

וסליחה מראש אל כל שגיעות הכתיב שלי, טוב? מי הדמות האהוב אליך ברומח?

פלאפאל

New member
תודה. אני אוהבת את גדילן.

הוא כזה חמוד
ומצחיק
ואני מאוהבת קשות בפלד
הוא כזה..... פלד!

© Mamimi ©

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

שלום,אני מרינה בת15 מחולון. שתשתלבי בפורומינו ההזוי מכולם! מחזור שער המוות שולט!

פלאפאל

New member
שולתתתת

(יותר טוב מסתם שולט
) הוא זכה אצלי בתואר "הספר בעל משפט הסיום המרגש, המקסים ומלא המשמעות ביותר", וניצח אפילו את שבט דוב המערות (זה היה כל כך עצוב...
)

שגיעות?!../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

ובכן, יש פה כמה משוגעים ללשון (אהמ אהמ סייבר.
), אז אין לך מה לדאוג. טרייסי היקמן הוא גבר. אותי את כבר מכירה, אז.. אממ.. וולקאמית!

midnight dragon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

טרייסי הוא גבר.. חחחחח השתלבות מהירה!

פלאפאל

New member
../images/Emo6.gif

אני וחברה שלי התווכחנו בעניין, והגענו למסקנה שהם/הן 75% אישה, 27% גבר (ביחד)

KeNd3r

New member
אני חושב שהאישה הכי מכוערת בעולם

נמצאת לשמאלו, אז הוא כנראה גבר.

yaarangel

New member
ברוכה הבאה..!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה,השתלבות מהירה בפורומינו ה..אהמ אהמ.הזוי. לגבי שגיאות כתיב כמו שלאורנה אמרה, יש לנו כאן מומחה שבחיים לא טועה<פייט-ליאור?!> ויש לנו משוגעים נוספים כמו סייבר ואטום גרעין ועוד כמה.. בקיצר ברוכה הבאה אני יערה,אולי את זוכרת אותי מפורום הארי פוטר, וזהו השתלבות מהירה! נ.ב.מה דעתך על משפחת הפיקים?..זה חשוב..!!

פלאפאל

New member
אני זוכרת אותך../images/Emo13.gif

את המלצת לי על הפורום. ואיזה משפחת פיקים

Knotted String

New member
וולקאם וולקאם!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ואת גם מטורפת בשעות הפנאי!
אבל אנחנו אוהבים אותך!
ברוכה הבאה!
אני ענת, אגב. אבל את כבר יודעת את זה.

למעלה