היי אני חדשה!

היי אני חדשה!../images/Emo13.gif

היי,אני חדשה פה בפורום ומאז ומתמיד התענינתי במאגיה וכישוף,אך מעולם לא ניסיתי... אני רק בת 15(אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני נראית לעצמי קטנה...)רציתי לקבל קצת מידע ראשוני על מאגיה,המלצות על אתרים,כישופים ולחשים ראשונים שקל לבצעם... אני ממש אשמח אם תעזרו לי. רציתי גם לדעת למה למשל,פגיון שחור משמש במאגיה. אודה לכם עם תענו לי מהר. תודה!

L e s t a t

New member
שלום לפיית האביב! ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה, בטאגליין (הודעות שצבען כחול שמסתובבות שם למעלה ואומרות כל מני דברים כמו "האם כבר ענית על הסקר?" וכו´) ישנו קישור להודעה שנכתבה בזמנו על ידי העוסקת בנושא איך להתחיל, להודעה קוראים "אני רוצה להתחיל עם מאגיה! מה עכשיו?" וזו ההודעה השנייה שבאה בטאגליין, קשה לפספס.. פגיון בעל ידית שחורה משמש לתיחום אזור המעגל, שחרורו והשאר תלוי במסורת אליה משתייך המכשף ובהרגשתו כלפי הפגיון. אם משהו לא מובן או תרצי לשאול משהו, את מוזמנת לכתוב הודעה שוב בפורום או לפנות אליי או אל המנהל השני במסרים אישיים.

Unblessed

New member
...

שלום וברוכה הבאה:) אני לא חושבת שיש איזושהי בעיה עם הגיל כי גם לסטט, שהוא מנהל, בערך בגיל שלנו:) יש לך כאן ובפורום האחות שאמניזם ופגאניזם המון מאמרים שאני ממליצה לקרוא מיד, ולשאלות יש כאן "צוות מומחים":) בהצלחה ירדן

תודה!

תודה רבה לכם על ההסברים והתמיכה, אני ממש שמחה שיש פה אנשים תומכים... תודה!

itai90

New member
ברוכה הבאה

אני יודע שבאיחור אבל אני מקווה שתשתלבי ותהני בפורם ותשאלי שאלות חופשי בברכת האור פם

simba00

New member
לא שקר וכזב...

סתם... יש אני צוחק... שוב סתם... תלוי איך אתה רואה את זה...

למעלה