היי אני חדשה פה.. =]

היי אני חדשה פה.. =]

שלוםם לכםם =] אני חדשה כאןןן.. נעים להכיר, אני רעות =] באתי לכאן כי אני רוצה לדגמן... בקשה צתגידו לי איך אתם חושבים שאני... (?!) תודהה רבההה ;] -רעות =]-

RockTime

New member
יווווווווווווווווו ../images/Emo46.gif

את ג'ינג'ית!!! אני מתה על ג'ינג'יות!!!!!!!!!!! חחח כבר אני מתה עליך D: יפייפיה! יש בך משהו מיוחד שצריך לנצל! תנסי פוזות ולוקים שונים פשוט תתפרעי עם הסגנונות.. רק יועיל לך ותלמדי דברים חדשים! מדהימה כל כך!! מואה! בהצלחה!

RockTime

New member
חח אופס יצא לי פרצוף כועס..

התכוונתי למסמיק>>

את מאוד חמודה

בדיוק נפתח שרשור ג'ינג'יות ע"י psycho360 את מוזמנת להעלות לשם את תמונותייך. נשמח לקבל עלייך עוד פרטים: גובה, גיל, משקל, צבע עיינים ושיער וניסיון אם יש או היה בעבר. ברוכה הבאה לפורום ומקווה שתהני פה יחד עם כולם.

פרטים בשבילל בנו חחחחחחחח

שם: רעות גוטליב. גרה בגבעתיים. גובה: 1.54. צבע שיער: ג'ינג'י משקל: 41. צבע עיניים: דבש. בעבר השתתפתי בפרסומת לגלידת שטראוס.

מת על ג'ינג'יות...

חמודה מאוד אין לך כל כך סיכוי להיות דוגמנית אבל בטח יש מצב שיקחו אותך לפרסומות של במבה וכאלה...

RockTime

New member
מה אין סיכוי?? היא מדהימה!!<<כנס!

חח תתפלא אבל יש המון דוגמניות ג'ינג'יות! ואל תזלזל! היא עוד תגיע רחוק מעל למצופה! לפרסומות היא בהחלט תתאים ..! בלי שום וויכוח!

המון?! תן לי שם של אחת...

לג'ינג'יות יש עור בעייתי לכן מלכתחילה יש הגבלות על סוג הבגדים שג'ינג'יות יכולות לדגמן למשל אין דוגמניות ג'ינג'יות כלל בתצוגות של הלבשה תחתונה ובגדי ים. בנוסף המראה הבולט הזה מאפיל על הבגד ומסב את תשומת הלב מהדבר העיקרי בסופו של דבר (שהוא הבגד) כלפי מעלה (השיער והפנים).

למעלה