היי אני חדשה פה

ב ה י ר

New member
חחח

תמיד הייתי גדולה ז"א גבוהה כך שאני לא אנורקסית אבל רזה . אני מרוצה..רק לסביבה יש כל הזמן הערות בעיקר למי שהכיר אותי ליפניי..

שלום לכולם ! השמנה? אני רזיתי בלי ל

לשים לב פשוט נשל ממני 4 ק"ג
אבל למעשה לא משנה לי אם אני מלאה או רזה לא מתכוונת לשנות את עצמי בגלל גבר
שכן תחשבי שוב על הדיאטה עשי רק מה שאת רוצה ולא בגלל גבר זה או אחר , ב ה צ ל ח ה ברוך בואך לפורום

עתליה*

New member
באופן אישי

אצלי התהליך היה הפוך: ירדתי את כל מה שעליתי אחרי הנישואין בקצב שיא.

יערית

New member
למרות ש...

כל מצב נפשי אצלי מתבטא באוכל,אחרי הגרושים נשארתי על אותו משקל כמו בנישואיי.לאחר מכן באה ירידה לשם עליה, והפוך,אבל ממש 3 קילו לפה 2 קילו לשם. לגרושים לא היה שום משקל לגבי המשקל שלי

t o t a l

New member
הי חדשה. ברוכה הבאה

מכיר מקרוב את הקושי שלך עם התזונה וההשמנה. לפני חודש (ועשר ק"ג) כתבתי: ואני מנסה להאבק וכושל שוב ושוב. שונא את עצמי בסוף כל יום של אכילה מופרזת. מטורף על עצמי בכל שחר של בטן ריקה. כמויות האנרגיה הנפשית שנשאבות למצב הצבירה העכשוי שלי, מעוררות פלצות. טרוף טוטאלי. כמו נרקומן ואלכוהוליסט ומהמר כפייתי אני מוכר לעצמי אין סוף של שקרים בבואי לפרוק את תסכולי ומחסורי במקרר הלבן שבחדר השני. מתמכר לעונג הזול והבזוי של הדקות הספורות בהן אני דוחף לתוכי מכל הבא לייד. רגעים ספורים של בריחה ושכחה ושקרים עצמיים. אין לי עיצות חכמות עבורך. מנסיוני יודע ששום עיצה לא מסייעת. זה חייב לבוא מתוכך. זה חייב להיות שילוב של הרבה כח רצון והרבה מודעות לעובדה שהאכילה המופרזת הי רק מפלט לקשיים ותסכולים אחרים.

ש 10

New member
איחוליי

לדורית שלום אם עלית במשקל סימן שאת בחורה בריאה כי גופך הגיב בהתאם לשינוי שחל בחייך אם תואהבי את עצמך כמו שאת כולם יואהבו אותך והכל תלוי רק בך בהצלחה ממני : שמעון

דורית315

New member
תודה על הפרגון../images/Emo24.gif

היי אני לא ממש זוכרת שמות או ניקים אבל בהחלט מסכימה אתך וככה אני אכן נוהגת אני ואתה ראינו זה את זה בפלמחים????????

היי דקלה

קודם כל ברוכה הבאה
אצלי התהליך היה הפוך ירידה מאוד רצינית במשקל מיד אחרי הפרדה, והקילוגרמים שחזרו להם בהדרגה ובשקט חזרה, ולפני שנה וחצי הפסקתי לעשן דבר שגרם לעליה נוספת במשקל, אך העובדה הזו לא בדיוק עצרה לא את האהבה ולא את הזוגיות. לדעתי השומן הוא סוג של תירוץ לא ליצור קשר ולא להתחבר ... התחילי לקבל את עצמך , פרגני לעצמך, הרי זה לא עלה ביום אחד, תני לעצמך כוחות ואנרגיות בלי שפיטה, התחילי להיינות מהחיים והפסיקי לחיות עבור המשקל, התחילי לקבל א6ת עצמך כמו וגם אחרים יקבלו אותך...

היי ../images/Emo20.gif

גם אני השמנתי אחרי הגירושים ולא הזיז לי כלום- לא הערות של הסביבה , לא ההצקות של המשפחה, כלום, בשביל לסדר את המצפון נרשמתי למכון כושר, וקיבלתי תיק במתנה, זה היה התיק הכי יקר שקניתי בחיי- עד היום לא חזרתי למכון ההוא. ולאט לאט, אני חוזרת לעצמי, הפעם נרשמתי למכון ואני הולכת אליו, אני עושה דיאטה כי אני רוצה, כי יותר נעים לי להיות רזה, מה שאני אומרת שכל דבר בחיים הוא תהליך, וכנראה שעכשיו את זקוקה לאכילה, אז עדיף שתקבלי את זה , אני מאחלת לך שזה לא יקח הרבה זמן
כי אחר כך יש יותר לרדת.... ובקשר לסקס, פעם אני חשבתי שזה משנה אבל כנראה שיש גברים שרואים ציצי ותחת (גם עם יש הרבה ציצי ותחת) וזה לא משנה להם ....
אז זו בחירה שלך

למעלה