היי אני חדשה פה

game on and on

New member
היי אני חדשה פה

מקווה שתעדכנו אותי בדברים מעניינים שקורים פה מתאים לי לבוא להיפגש עם חבר'ה במצבי ביי דקלה

game on and on

New member
היי חדשה פה ויש לי שאלה

גם לכן הנשים קרה שעליתם במשקל אחרי הגירושים? אני עליתי יותר מחמש עשרה קילו פשוט ברחתי לאוכל לא מצליחה לעצור את זה... וזה מאוד קשה למצוא ככה גבר שירצה אותי... מה עושיםםםםםםםםם?????????????

N D R

New member
שכחת לשים ../images/Emo105.gif בתוכן ההודעה

folkman1

New member
חבר אז מה זה אומר שאין סקס במחוז

או שעליך זה לא משפיע????????????? קח זה בהומר אריה

vered 37

New member
אני

ירדתי 10 ק"ג במשקל תוך חודש. חלק יורדים במשקל וחלק עולים במשקל .כל אדם מגיב אחרת.כשרע לי ואני בדכאון אני לא מסוגלת לחשוב על אוכל. וכפי שציינת את במקום שלך בורחת לאוכל.זו בעייה לא פשוטה. לדעתי זה עניין של זמן ותהליך שאת עוברת.חלק מהתהליך של הגירושין הוא הדחקה, הכחשה ובריחה..למקומות שונים. מאמינה שבבוא הזמן תקבלי החלטה שאת עושה שינוי עם המשקל העודף..ותהיי מודעת יותר..כרגע אני חושבת שאת לא מסוגלת כי את עדיין בורחת וזה טבעי. מאחלת לך בהצלחה..ושתרגישי טוב עם עצמך.

מטריקס5

New member
ועכשיו ברצינות !! יש פורום של ...

מכורים והתמכרויות ויש שם הרבה בחורות שמכורות לאוכל כולל קבוצות תמיכה,סדנאות ומפגשים למיניהם אם אני לא טועה זה נקרא הפורטל לשויון זכויות וצדק חברתי תוכלי למצוא שם הרבה נשים במצבך ובקשר לסקס,אז ללא קשר למשקל שלך,הגעת למקום הנכון תמשיכי לבוא ייקרו לך דברים טובים..!!!!!!!!!

שלום לך

גם אני לצערי עליתי 10 ק"ג אבל לא הייתי אומרת שזה בהכרח בגלל גירושים במצב של חוסר פעילות גופנית וישיבה כול היום על הכיסא ואכילת נישנושים מיכאן עליתי במשקל. חייבת למען עצמי קודם כול להתחיל לעסוק בפעילות גופנית וכנראה שלא יהיה מנוס מללכת למכון כושר משום שאני לא רואה את עצמי אחרת יורדת במשקל מעבר לאכילה נכונה. בהצלחה.

למעלה