היי! אני חדשה פה...

cjharm

New member
על מה?

פעם היה חתול שקראו לו שמוליק, מה את יוכלה להוכיח שלא?!! ועכשיו שיר: יש לי צב, שקוראים לו יהושוע, הוא תמיד מציל את המצב היה לי צב.....

shipper heart

New member
על גיאומטריה ותרבויות...לוידעת מה

יותר גרוע...גיאומטריה...חח יש לי צב! שקוראים לו יהושוע הוא תמיד מציל את המצב יש לי צב *דוחפים לפה...האמניימניים* היה לי צב שקראו לו יהושוע הוא תמיד הציל את המצב היה לי צב. *מקיאים לתוך היד* יש לי צב שקוראים לו יהושוע הוא תמיד מציל את המצב יש לי צב *מורחים את ה"קיא" שלנו עם הצב על האדם הכי קרוב/הכי מעצבן*

cjharm

New member
חברה שלי

מתעקשת לזייף את השיר הזה בכול זמן נתון!!! כולל פרק של JAG !!!!

cjharm

New member
עכשיו ברגע זנ ממש

נמאס לי מגאומטריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה המעגל ה13 שאני מציירת, וזה כל פעם בדיוק אותו תרגיל (לא זה שמשנים את האותיות זה לא נחשב!) הבנתי, החיבור של אמצע המעגל חוצה את המיתר לחצי ומאונך לו - הבנתי באמת, וגם הבתי שאם המרחק בין מרכז המעגל למיתר שווה המיתרים שווים באמת באמת שהבנתי!!!!!!!!!!!!! אז למה יש לי עוד 15 תרגילים?

Nushi G

New member
כל עוד זה רק גאומטריה...

יש לך מזל... יש לי מגן על החומר מאז כיתה א' בערך ביום רביעי, ובגלל שאני נורא מוכשרת ועיקמתי את היד, אני לא יכולה לפתור תרגילים מה שיוביל למן שלילי כואב כזה...

shipper heart

New member
וואי איזה חרא....אני בטוחה שאני

יכולה להוציא יותר מזה בכל המקצועות...חוצממתמטיקה...המקצוע הכי מקולל שקיים גרר...והמקצוע היחיד שקיבלתי בו מתחת ל80...גרר וזה שמונים כי לא שמתי לב לשאלה והורידו לי 20 נקודות...בעע

Nushi G

New member
אני בערך באותו מצב...

אומנם מתמטיקה יש לי באיזור השמונים, אבל בשאר המקצועות (חוץ מכימיה המקולל!@#$%^&*) יש לי מעל 90!!!! לא חבל לקלקל את התעודת בגרות שלי!?!?

shipper heart

New member
וואי ואת לבגרות...במתמטיקה גם יש לי

בסביבות שמונים אבל זה לא אומר שזה מגיע לי...חחחחח טוב זה כן אני פשוט נכנסת לבלאקאוטים עצומים במבחנים במתמטיקה.... גררר מי הייט דיס סובג'קט...

shipper heart

New member
אה התכוונתי מתחת ל89 במבחן לא תעודה

כאילו במ"מ כן...לא יכלה לעגל לי ל80 נתנה לי 77...חח אבל בכל שאר המקצועות יהיה לי *דמט עוד 4 ימים* מעל 90...אלא עם כן המורה הכלבה להיסטוריה תתאכזר אלי... אני ידעתי הכל במבחן ולא שמתי לב לחלק ב' בשאלה, שהיה צריך לפרט על משו וזה הוריד לי 20 נקודות ובגלל זה קיבלתי 80...זה היה כל כך מעצבן...אבל היא אמרה שהיא יודעת שידעתי והיא תתחשב בי...

Nushi G

New member
מישהו אמר לי שזו תופעה מוכרת

שלאנשים יש בלק אאוטים כשזה נוגע למספרים... וכנראה שאצלי זה ככה- במתמטיקה וכימיה (למה עשיתי את הטעות הזו!?!?!)

Nushi G

New member
בערך... בעיקר מחוסר ברירה...

הייתי צריכה לבחור 2 מקצועות מוגברים של 5 יח"ל (חוץ ממתמטיקה ואנגלית). המקצועות אצלנו מחולקים לאשכול בחירה א' ואשכול בחירה ב'... ב-א' לקחתי ביולוגיה (שזה לא נורא, רק חבל שעושים עבודה של בערך 11 יחידות ומקבלים 5...) וב-ב' רציתי היסטוריה.. רק שבגלל שהפחידו אנשים מהבגרות בהיסטוריה, לא פתחו את המגמה, ונאלצתי לבחור כימיה (!@#$%^&*)..

shipper heart

New member
....אה....אוקיי....ובאמת רצית לעשות

היסטוריה מוגבר?! מה עבר עלייך ילדה?! *טוב בעצם אם זוכרים הכל זה לא כל כך נורא....המוח שלי קולט דברים ואני אפילו לא מקשיבה בשיעור....משוגע...חח* מה כוכך רע בכימיה...כאילו זה די קל....נכון צכים לזכור את החומרים והכל אבל זה בטוח יותר קל מפיזיקה.....בעעע אינלי מושג מה אני אבחר למגמות השנה...אני ושיר צכות להכין תוכניות....אני חייבת להיות באותה כיתה איתה...חחחחחח זה יהיה כזה מצחיק....או איתה או עם סיון או עם שתיהם...אווווו וברזל...אם הוא נשאר חחחח מ-ח-"-ק!!! חח

Nushi G

New member
אין לי מושג על מי את מדברת, אבל

אני מן טיפוס כזה שזוכר דברים כשהם באים בסיפורים... בגלל זה די קל לי במקצועות ההומאניים כמו תנ"ך והיסטוריה (ויש לי ציוני בגרות להוכיח!!).. כימיה זה זוועה כי קודם צריך ללמוד את כל החומרים והתכונות של כל אחד ושיולבים שונים, אח"כ את כל החוקים (שלא נגמרים), ואח"כ את כל היוצאי דופן שיש שזה בערך 50% .... וכמובן שכל הזמן זה משתנה.. היה יותר קל אם היינו עושים ניסויים, אבל בגלל שיש לי ביצפר עילג ומנהלת עוד יותר עילגת (שלא נתחיל לדבר עליה..) אין לנו מנדף גזים רעילים במעבדה ובגלל זה אי אפשר לעשות ניסויים והכל תאורטי... (!@#$%^&*)...

shipper heart

New member
אה...באסה....חחח לי קל לזכור דברים

לומשנה איך...אני נשבעת לך אנ'לא מקשיבה בהיסטוריה ואני עדיין זוכרת הכל זה מוזר כל כך....

Nushi G

New member
אני לא צריכה להקשיב, אבל אם את

זוכרת גם כשזה נוגע למספרים- כיף לך....

../images/Emo140.gifלכי ילדה אהובה....

תהני לך ממכושפות... כנראה שגם אני אלך לראות... רק שתדעי שזה נותן לך בדיוק שעה לחשוב בזמן הזה על משחק ממש טוב שיגרום לי לשבת היום כל הערב פה!!! ( אני לא יוצאת היום
אני חולה... אוף!) וזהו... באמת התגעגעתי...

למעלה