היי! אני חדשה פה...

shipper heart

New member
כי הוא היה בתפקיד אורח פרק או שניים

והתלהבו ממנו ואמרו שאחרי שחברים יגמר *לאאאאאאאאאאאאאאא בוכה בוכה בוכה* כנראה יביאו אותו לתפקיד בווסט ווינג... יאללה יש מכושפות ביי

Nushi G

New member
באמת? זה חדש בשבילי....

טוב לדעת, למרות שאני לא חושבת שהוא יצליח להגיע לרמת המשחק ולקצב המסחרר של שאר השחקנים (אליסון ג'אני 4ever!!!!)

cjharm

New member
יוא!!!!!!!!!!!!!!!!

עוד מעריצה של הבית הלבן!!!!!!!!!!!!! גם אני מתה על אליסוןו/או סי.גי (אם הכינוי שלי לא מסגיר את זה) הסדרה הזאת היא בית הטובות שקיימות - יחד עם JAG וER. אני רוצה עונה חמישית! זה לא פייר !!!!!!!!!!! נ.ב את השיר שהיה בסוף הפרק האחרון COLLEG KIDS לא הפסקתי לשיר מאז ספטמבר האחרון!!!( הייתי בשנת שבתון ב CA )

Nushi G

New member
היא והוא...

אליסון ג'אני (סי ג'יי) ודיוויד ג'יימס אליוט (הארם) פשוט עושים לי משהו.. אין עליהם!!!! כל אחד מהם מחזיק סדרה...

shipper heart

New member
ולחשוב שTPTB היו מוכנים להמשיך את

הסידרה גם בלי DJE...גאד אני לא הייתי ממשיכה לראות...

Nushi G

New member
כנ"ל!!!!!

היא פשוט מדהימה! שלא נדבר על מצחיקה בטירוף ומייבשת סוג א"א!

Nushi G

New member
אני יודעתת...-מיקום לא נכון

של התגובה... אבל אני מסכימה איתך בכל מקרה...

cjharm

New member
../images/Emo32.gifאין עליה אין!!!!!!!!!!!!!!!!

מנצלת את העובדה שעוד אנשים רואים TWW כדי להוציא את זה מהמערכת שלי: ציטוטי CJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "First of all, you're wrong. Second of all, shut up. Third, I went to Hoynes about your thing, and it wasn't him who talked to you and I believe him, and now he's really pissed at me, and he's right. And fourth... shut up again." [1.8] Damn, you know what I forgot to do today? ...I forgot to check the president's glands." [1.12] "Josh, pwease, be vewy careful. Try vewy, vewy hard not to destwoy us." [1.15] "Yes, Steve, I can tell you all those things, because when I said we weren't releasing any information whatsoever, I meant except his name, his address, his ethnicity, and what we think his motive was." [2.2] רציתי את זה בתור חתימה, אבל זה ארוך מידי!! "Obviously there's one story that's gonna be dominating the news around the world for the next few days. And it would be easy to think that President Bartlet, Joshua Lyman, and Stephanie Abbott were the only people who were victims of a gun crime last night. They weren't. Mark Davis and Sheila Evans of Philadelphia were killed by a gun last night. He was a biology teacher and she was a nursing student. Tina Bishop and Belinda Larkin were killed with a gun last night. They were twelve. There were 36 homicides last night; 480 sexual assaults; 3,411 robberies; 3,685 aggravated assaults, all at gun point. And if anyone thinks those crimes could have been prevented if the victims themselves had been carrying guns, I'd only remind you that the President of the United States was shot last night while surrounded by the best trained guards in the history of the world." [2.2] חייבים לחזור ל150 אלף שאלות בלשון + מבחן בפיסיקה + מבחן באנגלית = אני ממש רוצה שכבר יהיה 11:30!!!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
קרעת אותי!!!!! ../images/Emo51.gif

אין, אין על הדיאלוגים שלה! רק חבל שלא נתנו לה ול(אני לא מאמינה ששכחתי איך קוראים לו!!!) מה- CIA צ'אנס וככה הרגו לה אותו... או לחלופין- דני קונקאנון(רק בגלל שאי אפשר להתעלות על העקיצות ההדדיות שלהם!)... בכל מקרה- קבלי ח"ח!!!

cjharm

New member
סיימון!!!!!!!!!!!!!

אני בכיתי !!! כל כך בכיתי!!! שאלה ראית עונה 4? כי
S S S S S S S S S דני חוזר בעונה הרביעית!!!! בפרק של קריסמס!!!!!!! הם כאלה חמודים ביחד!!! ותודה

Nushi G

New member
לא, לא ראיתי....

לצערי אני אחד מהאנשים המוגבלים האלה שעדיין לא מתוחכמים מספיק בשביל להשיג פרקים של עונות שלא שודרו בארץ (כנ"ל לגבי ג'אג ו-TWW...). אם יש מישהו שמוכן לעזור לי בנידון, אני אשמח מאוד..

cjharm

New member
מאיפה את?

אני רצינית זה קשור לפרקים - את יכולה לענות בפרטי

Nushi G

New member
מי אני ומאיפה באתי...

סתם... אני מזכרון יעקב.. Ring any bell?

cjharm

New member
כן ....

רק קצת רחוק.... ממני. הייתה לי את כל הנכונות להשאיל לך דיסקים, אבל זה טיפי רחוק!!

Nushi G

New member
כשאת אומרת רחוק...

את מתכוונת אילת רחוק, ת"א רחוק... מאיפה את?

shipper heart

New member
היא מתכוונת רחוק ר"ג

הייתי עוזרת לך...למרות שאנ'לא בטוחה שאני יותר קרובה וגם אין לי את הבית הלבן...לאעל דיסק, לא על המחשב ולא על קלטת

Nushi G

New member
אכן בעיה...

אני כנראה אצטרך להמשיך להיות נתונה לחסדיהם של ערוץ 2 ו-3 , בתקווה שלא יגרמו לי לאכזבות...

למעלה