היי! אני חדשה פה...

Nushi G

New member
היי! אני חדשה פה...

מה המצב? קוראים לי נעמה, אני בת 17 וחצי ומ-כ-ו-ר-ה לג,אג!!!אני רצינית, קחו ממני דגימת דם ותראו כל מיני הארם ומק קטנים צפים בתוכו... בכל מקרה- שמחה להיות פה!

shipper heart

New member
welcome aboard!!../images/Emo9.gif

I think you'll like it here.... חחחחחחח מצטערת מדי פעם יש לי דחף לכתוב באנגלית....חח ברוכה הבאה

Nushi G

New member
I know wht you mean...

There are soe things ( many actually) that are much better said in English...

cjharm

New member
HEY!!!!!!!!!

ברוכה הבאה!!!!! כולנו פה קצת לא בסדר!!

טוף... !!!!I'M BACK !!!! ../images/Emo160.gif

מה קורה אנשים!?!? אני רואה שחגגתם והשתוללתם פה בלעדיי הא.???. טוב ,קודם כל שיהיה לכולנו שבוע מלא בחוויות ג'אג (ושהטבחים הגרועים לא יעשו תורנות השבוע ... עומר יבין...) חוצמזה התגעגעתי אל כולכם ובמהלך השבת עלתה לי שאלה מפחידה
ומצמררת.
.. שמתי לב שאוטוטו הפרקים של 23:20 הולכים ואוזלים , ובקרוב מאוד כולנו נרדם בלי לראות את הארם ומאק שלנו שניות לפני החלומות
זה כואף ומעציף אותי מאוד.... חוצמזה שיש לי הרגשה שכולכם תעלמו יחד עם זה ותגיעו לפה רק פעם בשבוע ביום שבת וגם זה מעציף אותי..
. למה לא פתחו לנו את הפורום הזה קצת לפני
, עד שהתרגלתי אליכם חבר'ה... תגידו לי שלא תעלמו ותספקו לי את מנת ההארם היומית שלי כי אני בהחלט מכורה.
. אוהבת את כולכם ודפנטלי את הארם שלי...

גללללללללללל!!!!! מה קורה?!

את פה! כן נראה לי שאת היחידה שאפשר לסמוך עליה בנאמנות להארם הבונבון שלנו...זה פשוט את יודעת זה טבעי שרחוק מהעין רחוק מהלב... למרות שאין מה לדבר על הלב שלי...להארם יש חלקה מכובדת שם ואני לא נוטשת! באש ובמים אני ואת נשאר פה... חוצמזה מה? היו פה דיונים סוחפים וסוערים בהעדרי? או שצריך להחיות את המקום הזה קצת ולהכניס קצת פלפל עם איו חידה עסיסית או תחרות מטורפת? כי למען האמת הדיונים החוזרים ונשנים על הדרגות האלה הורגות אותי משע-מ-ו-ם !!
יש לך הצעות ??

Nushi G

New member
מה זאת אומרת?!?!!??!../images/Emo46.gif

למה את מתכוונת ב- "אוטוטו הפרקים של 23:20 הולכים ואוזלים"!?!?!?!?!!?
איך אני אמורה ללכת לישון בלי ג'אג?????? אני מרגישה ממש לא טוב כשזה קורה.....

כן כן... לצערי זה עומד לקרות...

וזה כואף...וקורע את הלב... א-י-ך א-נ-י א-מ-ו-ר-ה ל-ל-כ-ת ל-י-ש-ו-ן ב-ל-י ה=א=ר=ם??????????????????????
?

Nushi G

New member
ומה אני אעשה!?!?

אני פשוט אבכה!!!!!
זה הדבר היחיד שעושה לי טובעל הנשמה המעונה שלי בסוף היום...
איך אני אמורה להתעודד בלי מבט מלא משמעות מהארם???? איך אפשר לישון בשקט כשלא יודעים מה קורה בין מאק לבינו!?!?

shipper heart

New member
לי יש פתרון לי יש פתרון ../images/Emo3.gif *מתלהבת

כי יש לה פרקים על דיסק ומחשב...* חחחח תקליטו ותראו...לא ברצינות במקום לראות בטלוויזיה תראו בוידאו... אני אחרוש על LL ואדריפט עוד יותר...אויוייבוי...חח אני באמת אדע את הכל בע"פ...ואני כבר יודעת את זה יותר מדי טוב...

Nushi G

New member
עזרה...../images/Emo53.gif

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכולה למצוא פרקים של ג'אג להורדה? רצוי מאתרים שלא מתסבכים לך את החיים שנה עד שמצליחים להוריד משהו...

shipper heart

New member
בגלל שהעונה ה6 עדיין לא שודרה

לגמרי בארץ והם עדיין בתהליכים שלה ביומשבת, ואנחנו כבר בעונה החמישית נשאר לנו רק לסיים אותה ואז לא יהיה יותר ג'אג בערב...כי לא נראה לי שהם יתחילו את זה שוב מההתחלה *אני לא אתנגד...בכלל לא אבל אני לא אחראית על ערוץ שלוש...אחרת היה שם גם אי.אר. (עונה חדשה..כי מי שם על WB?!), כבר היה עונה 6 של מכושפות, מיוטנט X, עונה 8 של ג'אג(ולא שישית!!...האמת שישית יותר טוב אבל לומשנה) ועונה 10 של חברים...ועוד הרבה לומשנה* אז נשאר לנו עוד...20 פרקים בערך...סניף... אמממ סוזי בו'יי נראה....כתבתי עמוד שלם על העונות (משישית עד 9) ואממ...זהו בעקרון...לא היה פה אפחד אתמול בלילה ונורא רציתי שתבואי אבל ידעתי שלא תבואי...חח אז קראתי FFים עד 3 במקום...ואז ראיתי טלוויזיה עד 4...חח צכים לעורר את המקום קצת...אפשר לעשות משחק שאלות תשובות...אבל אני הולכת עוד 20 דקות יש מכושפות

Nushi G

New member
שכחת...

אם אנחנו כבר בקטע של לציין את הטעות המטומטמת של ערוץ 3 כשהם רבו עם WBאז ניתן כבוד גם למשמרת שלישית ולבית הלבן (למרות שהעונה ה"חדשה" משודרת בערוץ 2)....

shipper heart

New member
לא משמרת שלישית...תוכנית משעממת...

והבית הלבן פסדר למרות שאני לא התחברתי לתוכנית...אבל אם מתיו הולך לשחק שם אז חסר להם שהם לא מביאים את זה

Nushi G

New member
מתיו?

איזה? וחוצמזה, משמרת שלישית אחלה תוכנית...

למעלה