היי! אני חדשה פה.

טל 182

New member
היי! אני חדשה פה.

אני אוהבת את אוונסנס כבר המון זמן. המון. משום מה עד היום לא חשבתי על הצטרפות לפורום אבל קראתי פה וראיתי שיש פה אנשים מאוד נחמדים :) אז הנה אני! הייתי בהופעה והיה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! כל כך הרבה זמן חיכיתי להופעה הזאת ולא התאכזבתי! היה פשוט מהמם. ראיתי מצויין ונהנתי כל כך. דרך מעולה להתחיל את הקיץ. צרחתי את השירים וחזרתי הביתה בלי קול...בעצם עם קצת קול...משהו בסגנון של עז. אז...אני מקווה להשתלב! אהה...שאלה: ראיתי באמצע ההופעה שאיימי הלכה לצד, הורידה את המקרופון וצעקה על המתופף בגלל משהו...בהתחלה חשבתי שזאת רק אני אבל גם חברה שלי ראתה משהו כזה וגם עוד שני ידידים שלי. מישהו ראה משהו כזה? או ששוב אני הוזה... ~עדיין לא מאמינה שהייתי שם~

נושבו

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת בהופעה!!! צעקה על המתופף?

McFreaKy

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

אין לי מושג אם היא צעקה או לא, אבל אני מניח שגם אם כן, היא בטח לא צעקה עליו אלא צעקה לו משהו, כלומר, לא עליו בכעס או משו.

טל 182

New member
תודה!../images/Emo13.gif

כן..אולי...זה באמת יותר הגיוני כי המתופף היה מעולה!

Bulletproof Mor

New member
ברוכה הבאה :]

אממ אני לא ראיתי שהיא צעקה על המתופף אבל יש מצב שהיא פשוט רצתה להגיד לו משהו וכדי שהוא ישמע אז היא צעקה לו .. אני לא מוצאת סיבה לראות אותה צועקת סתם ככה בכעס על המתופף
הוא אחלה !

TheRainMaker

New member
אני ראיתי אותה צועקתXD

אבל לא על המתופף..על הסאונד מן או מי שהיה שם בצד שמאל של אחורי הקלעים היא צעקה ועשתה לו סימנים שיעלה משהו, אין לי מושג מה
בטח עניין טכני כלשהו. ברוכה הבאה
.

טל 182

New member
תודה! ../images/Emo8.gif

אוקיי פתרת לי את התעלומה! הייתי בטוחה שהיא צעקה משו למתופף אבל הרבה יותר הגיוני שהיא פשוט סימנה משו לסאונד מן. וואו אתם אנשים נחמדים :)

כן גם אני ../images/Emo3.gif

בטח רצתה שיעלה את הווליום של המיקרופון שהיא תתחיל לשמוע את עצמה
.

טל 182

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif [<--אני מגוונת את התודות שלי]

למעלה