היי, אני חדשה פה

TMWSTW

New member
היי, אני חדשה פה ../images/Emo13.gif

זו הדולי השניה בערך שאי עם ציירתי, הבייס לקוח משרשור הבייסים שהיה בפורום. אני יודעת שהיא ממש פשוטה ורגילה, אבל בכל זאת אשמח לביקורות בונות. למשל, יש לי בעיה רצינית עם שיער ונעלים, ואני לא יודעת מה לא בסדר על השער, אבל אני רואה שמשהו לא בסדר.. עוד בעיה שיש לי היא שאין לי רעיונות לדוליז
בגלל זה עשיתי אחת כל כך רגילה ופשוטה, כל מה שעולה לי ישר זה מכנס, חולצה ושיער חלק, אין לי רעיונות

Stinki Winki

New member
ברוכה הבאה^^

הדולי השנייה?? יש כישרון!!
למדריכים והשראה את יכולה לעיין בטאגליינס^^ (אם את לא יודעת איך להגיע אליהם תגידי) אני נעה, 17, מירושלים:)

TMWSTW

New member
אוקי תודה רבה לכולכן ../images/Emo13.gif

אני אשתמש במדרכים, ואשרשר פעם הבאה כמו שצריך לשדח"ם (?אמרתי נכון?
)

InvisibleTouch

New member
וואו, איזה כיף עם כל החדשות:)

היי, אני ספיר המנהלת:) אז קודם כל ברוכה הבאה. את מוזמנת לשרשר את הדולי לשדח"ם [הא? מה? מיד נגיע לזה
] ושם תקבלי עליה תגובות. דברים שחשוב שתדעי- זהו המדריך לחדשות: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=338&msgid=57569146 חוצמזה, חשוב שתדעי שלפורום יש כמה שרשורים מיוחדים: שדח"ם [נפתח על ידי ההנהלה]- שירשור דוליז חדשות מסודר. מתי נפתח?: כל שלושה ימים (לדוגמא - ב-1, 4, וב-7 בחודש). אייקון מזהה:
לשם תשרשרו את הדוליז החדשות שעשיתן, עם אזכור לאתר יוצר הבייס. שעו"ה [נפתח על ידי ההנהלה]- שירשור עזרה וסיוע הדדי. מתי נפתח?: כשצריך אותו. אייקון מזהה:
עזרה בקשר לכל מה שקשור בדוליז. לוח [נפתח על ידי ההנהלה]. מתי נפתח?: כשצריך אותו. אייקון מזהה:
עדכונים בקשר לתחרויות, שאלות על שירשורים קבועים וכדומה. התמכרות נעימה, ואם את לא מבינה משהו את מוזמנת לשאול:)

TheWingedPig

New member
* ברוכה הבאה:)

הדולי נראת מאוד מתקדמת יחסית לעובדה שאת רק מתחילה:) אני מקווה שתמצאי פה בפורום שלנו מספיק השראה. בחלק של הקישורים יש הרבה אתרים עם מדריכים, אני בטוחה שתמצאי משהו מועיל שם^^ השתלבות מהירה ומהנה שתהיה לך! נ.ב אפשר להסיק מהחתימה שלך שאת חובבת גדולה של אבודים?P:

TheWingedPig

New member
נכון שזה עכשיו סיוט לחכות עד אוקטובר?../images/Emo122.gif

באמת, כל הסדרות יצאו לפגרת קיץ, בחיי שאין מה לראותD:

TMWSTW

New member
מה עד אוקטובר?! אני שמעתי עד ינואר...

אני מדברת על אבודים, שמעתי שהעונה הרביעית מתחילה בינואר, אם זה היה אוקטובר הייתי מאושרת כי זה תאמת לא כזה רחוק, לא כמו ינוראר שזה בעוד יותר מחצי שנה... או שאת מדברת על סדרות אחרות שחוזרות באוקטובר? נמלטים ושות'?

TheWingedPig

New member
מהההה???

באמת? :( באסה.... אני מדברת גם על שאר הסדרות (לאו דווקא נמלטים - לא רואה את זה...)..סקראבס, בוסטון ליגל, הירוס... כמעט באתי לכתוב "בנות גילמור"..כנראה שעדיין לא התרגלתי שאין יותר... אגב, שמעתי שיש עוד שלוש עונות (אבודים)...אני כ"כ רואה אותם מורחים את העלילה למשך כמה שנים....בעע...>< אגב, רק עכשיו שמתי לב שלא הצגתי את עצמי...HEHE><" אני חנה, בת 23, נעים מאוד:)

TMWSTW

New member
חחחח

וואו@# שכחתי מסקראבס! אני מתה על סקראבס לא ידעתי שהם חוזרים לעוד עונה... וכן ללא ספק אבודים הולך להימרח, והרבה. הם חתמו עד 2010, 3 עונות של 16 פרקים כל אחת, בלי פגרה באמצע כל עונה (שלא כמו הפגרה הנוראית שהייתה בעונה השלישית
). ואני מקווה שימרחו את זה לפחות כמו שצריך... שנתחיל להבין דברים *אהמעשןשחוראהמ*. בכל מקרה, גם אני לא הצגתי את עצמי למרות שאני פתחתי את השירשור
, אני שירן בת 16

TheWingedPig

New member
הו, כן...

סקראבס חוזרת לעוד עונה לא מלאה (משהו כמו 18 פרקים)...מה אני אעשה כשסקראבס ייגמר??מה?? :( היי, לפחות העלילה (לוסט) תהיה זורמת, ניחא:) רק שלא ידחסו עוד מליון דמויות חדשות...

sha chan XD

New member
וולקם, וולקם D:

למרות שגם אני לא משו ותיקה > >; שה צ'אן / שחר בת 13 (ו5 ימים D:) בקשר לדולי.. נראה לי מה שמפריע בשיער זה שיש חלקים של הצללות שלא קשורים לחלקים אחרים.. לא טובה בניסוחים אבל יש הרבה מדריכים :] בקשר ל"למלא את הדולי" את יכולה להוסיף חולצה ארוכה מתחת לגופיה להוסיף שרשרת למכנס ציור על הגופיה~ ויש גם אשכול השראה D: שוב, ברוכה הבאה P: שה צ'אן

רחלי03

New member
הממ, ברוכית../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

באמת דולי יפה! המכנסיים מגניבות, רק דרוש צל מתחת לחזה. כל השאר... באמת כדאי לעיין במדריכים...

למעלה