היי אני חדשה כאן.

שניינה

New member
היי אני חדשה כאן.

אני צרה בחלק גוף העליון (מבנה) ככה שעם חולצות אין לי כל כך בעיה (למרות שהבטן שלי לא שטוחה) אבל בחלק התחתון אני רחבה- מידה 42(ישבן מאוד רחב וגם ירכיים) וקשה לי למצוא מכנסיים יפים. לא מתאים לי גזרה נמוכה . בדן קסידי קניתי בקיץ שני מכנסיים מחמיאים (גם בגזרה גבוהה אבל עדיין מתחת לטבור וגם מחמיאים למבנה גוף אגסי) נכנסתי בחורף שוב והיו כמה דברים נחמדים אבל לא נפלתי (הם אמנם בגזרה גבוהה אבל קצת פחות מחמיאים למבנה הגוף שלי) ולפני שאני מוציאה 320 ש"ח על מכנס (300 בדן קסידי ו20 אצל את התופרת שתוריד לי את ה-15 ס"מ המיותרים כי אני רק מטר שישים) אני רוצה לנסות עוד מקומות. איפה עוד יש מכנסיים בגזרה גבוהה (שעדיין לא עוברת את הטבור) שמתאימה למבנה גוף אגסי ומלא? תודה רבה לכן.

שניינה

New member
רק תוספת

הבעיה היא כמובן לא למצוא משהו במידה שלי אלא משהו שיחמיא ...

wasaby

New member
איקס מיקס

שנה שעברה קניתי שם שני זוגות מכנסיים גבוהים אבל צעירים, אחד עם כיסי דגמ"ח אבל הכיסים ליד הברך כך שהם לא מנפחים את הגזרה יותר. השני עם טלאי נחמד. רק שימי לב שלמכנסיים שלהם יש נטיה להתרחב, נראה לי שבמידה שלך את צריכה את המידה הכי קטנה שלהם, גם אם בחנות היא תרגיש לך טיפה צמודה. אם את במקרה באזור הרצליה כדאי להכנס לחנות דרורה (על בן גוריון מול הבניין הצבעוני) בשנה שעברה היו לה מכנסיים גבוהים יחסית וצבעוניים של חברה בשם Damage עם סמל של קרנף (הסמל על הכפתורים). אני בטוחה שאפשר למצוא מוצרים של החברה הזאת גם בחנויות אחרות אבל חלק מהחנויות מחזיקות רק את הדגמים הנמוכים שלהם. אצל דרורה כששאלתי על מכנסיים גבוהים ישר הפנו אותי למדפים של "הנשיות" והיו שם מספר גזרות ומגוון צבעים. המכנסיים עלו אצלה בסביבות ה160 אבל בגלל שקניתי שני זוגות היא חייבה אותי ב300 וגם הציעה לקצר בחינם.

שניינה

New member
היי לך

קודם כל תודה על ההתייחסות
. דבר שני איפה אני מוצאת את איקס מיקס? ודבר שלישי אני גרה באיזור המרכז ללא רכב ככה שהערים שנוח לי להגיע אליהן: תל אביב ,פתח תקווה ורמת גן. הרצליה פחות נוח גם בגלל בעיית הרכב וגם ההתמצאות (סך הכל הסיעו אותי פעם אחת לארנה ככה שזה לא שאני מכירה את האיזור) בכל אופן תודה רבה.

ענבר 23

New member
היי שניינה

יש לך איקס מיקס בראשון (2 סניפים) ועוד אחד שאהוב עליי מאוד, והוא בקניון רנני-רעננה. אם יוצא לך לטייל באזור, את מוזמנת ליצור עימי קשר ואני אשמח להסביר לך כיצד להגיע תהני !

wasaby

New member
לפי מאמרי הקהילה

יש סניף של איקס מיקס ברחוב ביאליק ברמת גן. אני לא מכירה אישית את הסניף הזה. אל תבהלי אם תראי מבחוץ דברים מבוגרים יותר.

אולי TNT

יש להם עד מידה 46 ואני אהבתי שהם נצמדות במותניים ומתרחבות קצת למטה קניה מהנה

למעלה