היי אני חדשה כאן

Queen of Desert

New member
היי אני חדשה כאן

מישהו יכול להגיד לי עד כמה סיאנס יכול להיות מסוכן?

Anamien

New member
יכול להיות מאוד מסוכן...

הן ברמה הפסיכולוגית: חבורה של אנשים, כל אחד עם החרדות והפחדים שלו, מקרינים אותם על עצמם ומסביבם - מה שיוצר אפקט של מגבר. והן ברמה הרוחנית: הרי כל מה שאי-פעם תצליחי "להעלות" אלו הן "רוחות" ברמה הכי נמוכה שרק אפשר. כל מיני שיירי אנרגיה, "דמונים" מינוריים, ושאר מרעין בישין שמסתובבים ומחכים בדיוק להזדמנות כזאת בכדי ליצור קצת כאוס ולהזין את עצמם מהפחד הכללי שנוצר. התאוסופים קראו לישויות האלה DYAKKA, וגם אם לא בדיוק ברור מה הם, וגם אם ברור שחלק גדול מכל האפקט הוא פסיכולוגי, עדייו ישנם תיעודים של מקרים בלתי-נעימים עד מאוד, שיכולים להשאיר את מבצעי הסיאנס עם טראומות לא קלות (שלא לדבר על המון מידע שקרי שעובר בסיאנסים האלה). לכן, אלא אם כן יש לך סיבה טובה *מאוד* לעשות סיאנס (אני כרגע לא מצליח לחשוב על כזאת), עדיף להמנע מכך - במיוחד אם מדובר על פעילות מתוך שעשוע או סקרנות. ANAMIEN

Bartal j

New member
סיאנס זה מסוכן וגם אסור...

לדעתי צריך לתת למי שמת לבוח על משכבו בשלום ולא להטריד אותו כי זה מצד אחד גם אנוכיות ןבנוסף זה מסוכן לאללה ולא משחק ילדים זה ממש רציני וגם אסור במפורש היהדות אוסרת את זה וזה חטא חברה שלי עשתה סיאנס לפני שנתיים ועד היום היא מתה מפחד היא טוענת שיש לה רוחות בחדר תאמת נראה לי שהיא צודקת כי החדר שלה מוזר כל הזמן חפצים זזים קר שם בצורה לא נורמלית שומעים כל מיני קולות לפעמים בלילה וצללים על הקירות חופשי והיא בעצמה לא יודעת איך להיפטר מזה היא אפילו לא יודעת מה היא העלתה קיצר אל תתעסקי בזה שמעי לי תניחי למתים לנוח על משכבם בשלום ותחיי תא חייך בעולם החיים

האפור

New member
אכן..

מוזר שיש צללים על הקירות..ועוד קר... הכוונה של מה שהתגובה הראשונה ניסתה להעביר היא שבסיאנס לא באמת מעלים מתים בדרך כלל אם בכלל מעלים כל מיני ישויות אסטרליות לא חביבות.. שלרוב גם לא חברותיות. ואם את מסתקרנת מעולם המאגיה והמיסטיקה יש עוד הרבה כיונים מעניינים שאת יכולה לחקור.. שתאמת גם יוציאו אותך יותר מסופקת והרבה יותר מורווחת.

Queen of Desert

New member
האמת שאני בספקה שמשהו קיים מעבר

בוא נגיד ככה שאני מאמינה בכל דבר שקשור לאנרגיות. בעצם אין מה להאמין כי אנרגייה זה דבר מוכח וקיים. אבל בעניין הכשפים אני בספק. וכל השאר..

האפור

New member
בואי נחשוב ככה...

אם את מאמינה והוכחת לעצמך קיום של אנרגיות זה בטח בגלל שמישהו הוכיח לך את קיומם..על ידי פתיחה של צ'אקרות או כל פעולה אחרת.. אז תחשבי שבכישוף כלשהו משתמשים באותה אנרגיות כדי ליצור הוויה כלשהי חדשה, כלומר אני רוצה כסף לנעלים אז אני מתעל אנרגיות בשביל ליצור הוויה שבסופו של דבר תביא לי כסף.. המרחק בין הידיעה שיש אנרגיות לידיעה שיש כישוף קצר ביותר.

Queen of Desert

New member
אף אחד לא הוכיח לי כלום

אני מרגישה אנרגייה ביומיום. אני יודעת שהיא קיימת. כישוף ולחשים זה ממש מבחינתי אגדות. אני גם לא מפחדת מזה כי אני יודעת שזאת המצאה של אנשים משועמממים.

וולאה?

את יודעת מה זה כישוף בכלל? מה שאמרת כל כך טיפשי,וכל כך לא במקום. תגידי,את מצליחה להכנס לבלוג שלך?או שההגבלה לא חלה עלייך? חביב הקסם

"את יודעת מה זה כישוף בכלל"=

"את יודעת בכלל מה זה כישוף" (או כל משפט גרוע אחר שתמצאו לנכון) חביב הקסם

BlaT©

New member
רגע, את מאמינה באנרגיה, נכון?

אז מה כל כך מוזר בזה שאנשים יכולים לתעל את האנרגיה הזאת? ועל סמך מה את מבססת את העובדה שכישוף זו המצאה של אנשים משועממים? עדיף לך לא לדבר על דברים שאת לא מבינה בהם

ToryMaster

New member
מותק

זה לא נראה לי לעניין לבוא ולהטיל ספק ולערער לחלוטין על משהו שזה נושא הפורום שלו. לא מאמינה? באסה, אבל אותי אישית זה מתחיל לעצבן

Monsieur D

New member
את יכולה

את ישולה מתישהו לא לדחוף את התרשים הזה לכל מקום? בפעם המיליון כבר הבנו אותו.

למעלה