היי אני חדשה כאן

היי אני חדשה כאן

היי לכולם אני חדשה כאן ורוצה להכיר מישהו שיודע הרבה על מאגיה וכישוף כי אני חיבת עזרה בנושאי אהבה

ToryMaster

New member
טוב

יש כאן הרבה שמבינין בנושא, בגלל זה השם של הפורום הוא מאגיה וכישוף (_אני אישית לא אחת מהם), בואי תנסי להסביר לכולנו מה בדיוק את צריכה?

yidan

New member
אני לא ממש מומחה אבל....

כדי שתחשבי קודם אם זה נראה לך בסדר מבחינה מוסרית, כי מה שאת עושה בעצם זה כופה על מישהו לאהוב אותך ולא בטוח שהוא רוצה בכך...

אני חשבתי על זה

אני רוצה ורוצה אבל אפשר קודם לעשות כישוף כדי לראות אם הוא אוהב אותי?

jbu

New member
כישופים לא עובדים כך

כישופים לא עובדים כך תקראי את המאמרים והודעת פתיחה ומחוץ מזה עד שתלמדי איך לעשות כישוף כבר תשכחי מהבחור.

כרמית.

New member
כישוף לראות אם הוא אוהב אותך

הכישוף הזה עתיק מאוד ועובר במסורת של אלפי שנים מאם לבת. שם הכישוף: כישוף הבירורים. מהלך הכישוף: את מוצאת חברה שלך, שנמצאת בקשר טוב עם חבר שלו ומטילה עליה שתברר אצל חבר שלו שיברר אצלו איך הוא מרגיש. כישוף לגיל קצת יותר מתקדם מ-12: פשוט לגשת לעלם החמודות ולשאול. בהצלחה.

ebonyW

New member
כישופי אהבה ../images/Emo23.gif

בכל פעם שמישהו מבקש כישוף אהבה, אני נזכרת במשפט הבא: When it comes to love, the mortal way is the magickal way אם את מכירה את הבחור המדובר, אני בטוחה שאת יכולה לשער אם יש לו רגשות כלפייך. לאהבה יש מספיק קסם משלה, אין צורך בהתערבות מאגית. לדעתי, ובשבילי זה עובד מצויין, הדרך הטובה ביותר למשוך אהבה היא לאהוב את עצמך ולפזר אהבה סביבך. ואם את רוצה חיזוק מכושף - אבן רוזקוורץ בכיס לא יכולה להזיק
אני יודעת שזו לא התשובה שקיווית לקבל, אבל לפעמים צריך לתת ללב לעשות את שלו... Blessed Be
אבוני

lapis l

New member
תחשבי עוד פעם

תחשבי עוד פעם כי רוב כישופי האהבה הם כישופים שחורים, זאת אומרת הם מפרים את רצונו האישי של האדם וזה דבר שאסור לעשות, יש לחשים שמושכים אהבה אמיתי לחייך, או עוזרים לך למצוא אהבה אמיתית אבל לא כפיה על הבן אדם, אם את באמת רוצה כשפות עליו לאהוב אותך את צריכה לדעת שבסוף זה יפגע גם בךולדעת את כל הסכנות.

למעלה