טוב..כי ממש משעמם לי עכשיו..
תקציר של העונות 1-2
בפרק הראשון של העונה הראשונה מראים את ראין ואח שלו טריי מנסים לגנוב מכונית(נראה לי..) ותופסים אותם..אח שלו הולך לכלא ולראין מביאים עורך דין לקטינים...שזה בעצם סנדי.. אני לא זוכרת למה בדיוק אבל הוא לוקח אותו איתו לניופורט ובסופו של דבר ראין נשאר לגור אצל משפחת כהן... השכנים של משפחת כהן הם משפחת קופר-ג'ימי ג'ולי מריסה וקיטלן..ג'ימי נכנס לצרות והוא וג'ולי מתגרשים.. מריסה היא סתם פרחה קטנה והילדה הכי מקובלת בשכבה...יש לך חבר-לוק.. ראין ומריסה מתאהבים ויש כל מני צרות עם לוק וזה...בסופו של דבר מגלים שאבא של לוק הומו וראין עוזר לו וכאלה..ואז לוק ואבא שלו עוזרים לאיזה מקום אחד, לא זוכרת איפה.. סת' הוא הילד הכי חנון בהרבור..הוא מאוהב נואשות בסאמר כבר מלא זמן אבל היא בכלל לא שמה עליו..החלום שלו היה לעזור את ניופורט-עד שהגיע ראין והם הפכו להיות חברים ממש טובים.. סאמר היא סתם פרחה קטנה, החברה הכי טובה של מריסה....בסופו של דבר היא וסת' ביחד.. בהמשך העונה ראין ומריסה רבים ואז מגיעה האקסית של ראין מצ'ינו-תרזה..הוא מכניס אותה להריון והוא מוכרח להחליט אם הוא עוזב איתה או נשאר בניופורט.. בנתיים..אבא של קריסטן כהן, קיילב וג'ולי קופר "מתאהבים.." וזה מה שקורה בפרק האחרון של העונה הראשונה: קיילב וג'ולי מתחתנים..ראין מחליט לעזור עם תרזה..מריסה מבינה למה הוא עושה את זה..סת' ממש נפדע מזה שראין עוזב..אחרי שראין נסע סת' משאיר מכתב להורים שלו ולסאמר ושט על הספינה שלו למקום הזה שהוא תמיד רצה להיות בו(שחכתי איך קוראים למקום) ששם בעצם גרים לו ואבא שלו.. וככה נגמרה לה העונה.. בעונה השניה ראין חוזר בסופו של דבר..והוא משכנע את סת' לחזור...ראין מגלה שבקיץ מריסה בגדה בו עם הגנן ויש כל מני בלגנים.. סאמר לא סולחת לסת' על שעזב אותה ויש לה בחור חדש..לא זוכרת איך קוראים לו... הבחור החדש של סאמר ממש מתחבר עם סת' והם מחליטים לעשות חוברת קומיקס ביחד.. בנתיים יש בעיות במשפחת קופר ניקול..(ג'ולי וקיילב) וקיילב רוצה להתגרש אבל ג'ולי לא כי אז לא יהיה לה בכלל כסף..בסופו של דבר היא תכננה להרוג אותו, אבל לא עשתה את זה- הוא טבע בבריכה כי היה לו התקף לב... במשך העונה מריסה נהית פתאום לסבית ויוצאת עם איזה אחת..אלכס נראה לי.. אבל בסוף היא וראין חוזרים... סת' וסאמר גם חוזרים.. אח של ראין טרי משוחרר מהכלא והוא בא לגור בניופורט...ראין לא סומך עליו בכלל..אבל עד שהוא איכשהו התחיל לסמוך עליו הוא מגלה שטריי ניסה לאנוס את מריסה ומגיעה לדירה שלו כדי ללכת איתו מכות(או אפילו להרוג אותו) מריסה מגיעה לשם מיד אחרי...היא רואה שטריי חונק את ראין וראין עומד למות..פתאום היא רואה רובה על השולחן ומחליטה לירות בטריי.. ופה נגמרה העונה
בעונה השלישית טריי בקומה..ואז הוא מתעורר ועוזב..ואת כל השאר את בטח יודעת