היי אני חדשה ויש לי שאלה

שירלי113

New member
היי אני חדשה ויש לי שאלה../images/Emo70.gif

היי דבר ראשון אני חדשה בפורום קוראים לי שירלי ואני בת 15..... רציתי לבקש משהו..אני התחלתי רק לראות האו סי לפני כמה פרקיפ בלבד ורציתי שאולי תספרו לי את הדברים החשובים שהיו בעונות האלה.. במי מריסה ירתה?מי זה ג'וני?מאיפה הוא בא?וכל שאר הדברים החשובים.. תודה רבה לכל מי שיעזור

TheLost

New member
מריסה ירתה באחיו של ריאן

הוא אנס אותה לקראת סוף העונה השנייה, ובפרק האחרון ריאן גילה ובא לדירה של טריי והלך איתו מכות ואז מריסה באה וירתה בטריי. בגלל זה לא קיבלו אותה בבית הספר הרגיל שלה הארבור והיא עברה לבית ספר אחר, שם היא פגשה את ג'וני. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות אני אענה..

שירלי113

New member
תודה...

ובעיקרון אין עוד משהו שאני צריכה לדעת נכון? אהה כן ג'ולי(נראה לי קוראים לה ככה זאת זאת שתמיד מסתוססת עם אמא של סת') היא אמא של מריסה? אם כן למה הן לא בקשר?

adi121

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
ג'ולי היא אכן אמא של מריסה (שמסתובבת עם קירסטן - אמא של סת') למה הן לא בקשר? הן אף פעם לא הסתדרו אפשר להגיד את זה ככה. תמיד היו בינהן בעיות. אלא אם כן קרה משהו בכמה פרקים האחרונים שלא ראיתי..

NaTaLiTi

New member
טוב..כי ממש משעמם לי עכשיו..

תקציר של העונות 1-2
בפרק הראשון של העונה הראשונה מראים את ראין ואח שלו טריי מנסים לגנוב מכונית(נראה לי..) ותופסים אותם..אח שלו הולך לכלא ולראין מביאים עורך דין לקטינים...שזה בעצם סנדי.. אני לא זוכרת למה בדיוק אבל הוא לוקח אותו איתו לניופורט ובסופו של דבר ראין נשאר לגור אצל משפחת כהן... השכנים של משפחת כהן הם משפחת קופר-ג'ימי ג'ולי מריסה וקיטלן..ג'ימי נכנס לצרות והוא וג'ולי מתגרשים.. מריסה היא סתם פרחה קטנה והילדה הכי מקובלת בשכבה...יש לך חבר-לוק.. ראין ומריסה מתאהבים ויש כל מני צרות עם לוק וזה...בסופו של דבר מגלים שאבא של לוק הומו וראין עוזר לו וכאלה..ואז לוק ואבא שלו עוזרים לאיזה מקום אחד, לא זוכרת איפה.. סת' הוא הילד הכי חנון בהרבור..הוא מאוהב נואשות בסאמר כבר מלא זמן אבל היא בכלל לא שמה עליו..החלום שלו היה לעזור את ניופורט-עד שהגיע ראין והם הפכו להיות חברים ממש טובים.. סאמר היא סתם פרחה קטנה, החברה הכי טובה של מריסה....בסופו של דבר היא וסת' ביחד.. בהמשך העונה ראין ומריסה רבים ואז מגיעה האקסית של ראין מצ'ינו-תרזה..הוא מכניס אותה להריון והוא מוכרח להחליט אם הוא עוזב איתה או נשאר בניופורט.. בנתיים..אבא של קריסטן כהן, קיילב וג'ולי קופר "מתאהבים.." וזה מה שקורה בפרק האחרון של העונה הראשונה: קיילב וג'ולי מתחתנים..ראין מחליט לעזור עם תרזה..מריסה מבינה למה הוא עושה את זה..סת' ממש נפדע מזה שראין עוזב..אחרי שראין נסע סת' משאיר מכתב להורים שלו ולסאמר ושט על הספינה שלו למקום הזה שהוא תמיד רצה להיות בו(שחכתי איך קוראים למקום) ששם בעצם גרים לו ואבא שלו.. וככה נגמרה לה העונה.. בעונה השניה ראין חוזר בסופו של דבר..והוא משכנע את סת' לחזור...ראין מגלה שבקיץ מריסה בגדה בו עם הגנן ויש כל מני בלגנים.. סאמר לא סולחת לסת' על שעזב אותה ויש לה בחור חדש..לא זוכרת איך קוראים לו... הבחור החדש של סאמר ממש מתחבר עם סת' והם מחליטים לעשות חוברת קומיקס ביחד.. בנתיים יש בעיות במשפחת קופר ניקול..(ג'ולי וקיילב) וקיילב רוצה להתגרש אבל ג'ולי לא כי אז לא יהיה לה בכלל כסף..בסופו של דבר היא תכננה להרוג אותו, אבל לא עשתה את זה- הוא טבע בבריכה כי היה לו התקף לב... במשך העונה מריסה נהית פתאום לסבית ויוצאת עם איזה אחת..אלכס נראה לי.. אבל בסוף היא וראין חוזרים... סת' וסאמר גם חוזרים.. אח של ראין טרי משוחרר מהכלא והוא בא לגור בניופורט...ראין לא סומך עליו בכלל..אבל עד שהוא איכשהו התחיל לסמוך עליו הוא מגלה שטריי ניסה לאנוס את מריסה ומגיעה לדירה שלו כדי ללכת איתו מכות(או אפילו להרוג אותו) מריסה מגיעה לשם מיד אחרי...היא רואה שטריי חונק את ראין וראין עומד למות..פתאום היא רואה רובה על השולחן ומחליטה לירות בטריי.. ופה נגמרה העונה
בעונה השלישית טריי בקומה..ואז הוא מתעורר ועוזב..ואת כל השאר את בטח יודעת

Im All That

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל - מריסה וסאמר הן לא פרחות!!! בשביל להיות פרחה אז צריכים ללכת עם מכנסיים בתוך המגפיים, לשמוע היפ-הופ, לראות השיר שלנו ולהוציא כל מילה מהפה מבלי לדעת מה המשמעות שלה.... שנית - מריסה לא בגדה בו עם הגנן!! היא חשבה שריאן לא יחזור והיא החליטה להמשיך הלאה!! ריאן לא כעס עליה כי היא הייתה איתו!!! הוא כעס עליה כי היא שיקרה לו כשהוא שאל אם היא יוצאת עם מישהו והיא אמרה לו שלא!!!

NaTaLiTi

New member
בקשר לפרחות..

הן כן היו פרחות
ממש ממש פרחות
אבל מאמצע העונה הראשונה כבר ממש לא...סאמר היא הבנאדם הכי חמוד בעולם
ומריסה נהייתה קצת אדישה מדי אבל היא סבבה..
בקשר לגנן...למה להתנפל? אז טעיתי
ראיתי את זה לפני ממש מלא זמן ולא בדיוק זכרתי..

Im All That

New member
הן ממש לא פרחות!!!

אם הן היו פרחות אז מריסה לא הייתה מקבלת את ריאן כמו שהוא!!!! אז אולי הן היו קצת סנוביות!!! אבל הן ממש לא היו פרחות!!!

galoosh33

New member
ועוד הערה..

שכחת לציין שבמשך רוב העונה השנייה ראין עם הלינדזי הזו.. אני לא אוהבת אותו >.>

NaTaLiTi

New member
אהה נכון..

ולינדזי היא עוד אחת מהבנות של קיילב... ושחכתי לציין גם שאחרי שג'ימי וג'ולי נפרדו ג'ימי התחיל לצאת עם אחותה של קריסטין(ואחר כך התברר גם כאחותה של לינדזי) אני לא זוכרת איך קראו לה

למעלה