הייתם מאמינים ?

drz400e

New member
היום הסביבות ארבע יהיו עפיפונים באיזלינגטון

על החלק הקפוא באגם, בקצה אחרי האמבר קולג׳. לצערי אני לא אוכל להצטרף הפעם. אבל אם מישהו רוצה לראות גלישה על השלג עם עפיפוני כוח, זו הזדמנות

פורטי40

New member
חשבתי אולי במקביל למסלול של שוברת הקרח

תוכל למצוא מסלול מוצק.
רק מה... הסכנה גדולה אם הקרח חלש במקומות מסוימים, במיוחד אם עולים זרמים חמים אנכיים אל פני השטח.
זרם אופקי הוא מסוכן מאד, משום שהוא סוחף את השוחה/צולל אל מתחת לקרח ואז אי אפשר לצאת.

drz400e

New member
שוברת הקרח חוצה את כל המעגן ממזרח למערב

ויוצאת צמתים עם התעלות של המעבורות, כך שהן למעשה, אם צריך , יכולות לצאת מהמפרץ הקפוא. זו תעלת חרום שמתחזקים שרותי הכבאות ( לפי מה שאמרו לי השוטרים הימיים שם )

drz400e

New member
טוב עוד תמונות

צ׳רי ביצ׳ (שם בסופו של דבר ירדתי אל האגם)

drz400e

New member
אופניים שמנות

מה לעשות , יש להם שם לא פוליטקלי קורקט

drz400e

New member
ככה זה היה נראה אם היה קיץ

רק שכמובן אז היה מדובר בסירת פדלים , ולא אופניים

drz400e

New member
אני מקשיב לעיצות

במיוחד כשהן באות משוטר....

(סקרין שוט מהוידאו ממצלמת הקסדה שלי)

drz400e

New member
אני מציע להתחיל עם האגם של היי פארק

ברצינות. הוא מקסים וגדול וגם יש עליו כבר שבילים נוחים שאנשים עשו. ראיתי שם אנשים הבוקר.

אגם אונטריו יכול להיות קצת בעיתי. צריך לזכור שיש הרבה תנועה של מים , וקשה לחזות את עובי השלג. בכל מקרה , זה אפשרי רק באיזור שהייתי בו.

עוד מקום מדהים ללכת על הגם , ולא רחוק , זה אגם סימקו. סעו עד הסוף של אינספיל רואד . תחנו בפארק , וכבר תראו שם איפה הדייגים יורדים לאגם. אתם תראו שם מכוניות כל הקרח , אופנועי שלג , ובקתות של דייגי קרח , וכל זה רק קצת יותר מחצי שעה מהעיר (תלוי איפה בעיר , כלומר...) .

לסימקו אנחנו נוסעים שנים

וכבר טיילנו עליו השנה, חשבתי לגוון קצת אבל כמובן בלי להסתכן, אנחנו עם ילדים קטנים. היי פארק זה רעיון מעולה, ננסה בסופשבוע.

למעלה