הייתם מאמינים ?

drz400e

New member
. זה לא אני. זה מblogTo

אבל אחרי שראיתי את התמונה הבוקר , הלכתי לבדוק, ואכן , אין בעיה ללכת ברגל מהרבור-פרונט לאיים!

drz400e

New member
הביקור שם גר לי לחשוב...

ומחר אני מתכוון לנסות לעשות משהו שאני חושב עוד אף פעם לא נעשה....

אני אעדכן אחרי שאני אצליח

drz400e

New member
החליפה מספיקה....

אני אלבש אותה מתחת , בתקווה שלא יהיה לה שימוש

drz400e

New member
אז מסתבר שאי אפשר לחצות

3/4 דרך לשם גיליתי שיש תעלה לא ממופה, שאותה מתחזקת שוברת קרח כבאית כל שעה. אז הנה תמונה מכמעט האיים...אני משהו כמו 250 מטר מהם, ואני מעריך שבקילומטר וחצי מהחוף

drz400e

New member
Fat bike שהושאלו לי לצורך העניין

הספונסרים היו חנות אופניים של חבר, שהשאיל לי norco big-foot כמעט חדשות. אלה אופניים בסגנון חדש, עם צמיגים עצומים, שמיועדים לרכיבה על שלג , חול ובוץ

backtotoronto

New member
ה"תעלה" הזו היא המסלול של המעבורת לאיים

על הצומת של QUEENS QUAY WEST AND BAY ממוקמת נקודת היציאה של המעבורות לאיים. המעבורות פעילות כל השנה.
גם בימים הקרים ביותר המעבורת יוצאת מדי חצי שעה עד השעה 11 בלילה מ/אל האיים.
השנה היו מספר ימים שבשל תקלה במעבורת, גיבתה ספינת כיבוי את השירות המושבת של המעבורות.(או במצבים בהם הקרח היה ככל הנראה עבה מדי עבור המעבורות וספינת הכיבוי עשתה "פתיחת ציר") מה לעשות, אחרי הכל גם תושבי האיים צריכים תחבורה סבירה.

drz400e

New member
לא. זו תעלה אחרת, לא ממופה

שאותה שוברת אוניה של מכבי האש. הסתכלתי בGPS , וגם יכולתי לראות מאיפה שהייתי את המעבורת הכי מערבית לוורד איילנד, ואני הייתי מערבית ממנה. דיברת עם השוטרים הימיים והם אמרו לי שזו תעלת חרום שמוחזקת כל שעה וחוצה את כל המעגן ממזרח למערב. כך שהיא למעשה מנתקת את האיים מהיבשה.
אם תסתכל על התמונה מקובץ הgps תראה שאין שום סיבה שהמעבורת תחצה את המסלול המתוכנן שלי.

backtotoronto

New member
אכן - זה מה שאני רואה מהחלון שלי...

את אותה "תעלה" שהם פותחים באופן קבוע עבור המעברות לאיים.
אני גם רואה את כל המחליקים והגולשים על האגם הקפוא בחלק הקרוב יותר לאיים, כנראה ששם הקרח עבה יותר ומאפשר גלישה בטוחה. החלק הקרוב לעיר, בהחלט עושה רושם שברירי ונראה לא יציב.

כבר מחכה להפשרת הקרח ולתחילת הלבלוב באיים. מראה מדהים!

drz400e

New member
אם תסתכל טוב תראה את המעבורת ברקע

זו המעבורת הכי מזרחית ואני לפחות 300מטר מזרחית מהמסלול שלה .התעלה הזו נמשכה עד היציאה מים הפתוחים מהנמל. לא היתה לי שום דרך לעקוף אותה

drz400e

New member
שבוע הבא נהיה שם עם העפיפונים הגדולים

אם תרצה אשלח לך הודעה לפני , תבוא לראות. (זה תלוי כמובן בקרח , וברוח)

למעלה