הייתי שמח אם...

StagaDish

New member
הייתי שמח אם...

...מישהו היה יכול להמליץ לי על חומר טוב לנגינה (על בס) לפיתוח רציני של סולואים... כלומר, כמו תרגילי סולמות, להכרת הגריף מצויין.. ועד לתרגילי סולוים או אילתורים אני כבר התחלתי במשהו מסויים - קניתי ספר סטאנדרטים של צ´ארלי פרקר (אומני בוק - מאד מאד מאד מאד מאד מומלץ!!!) והתחלתי לנגן שם את המנגינות ואת הסולואים שלו... זה דיי טוב לפיתוח תזוזת האצבעות.. אבל אני רוצה ללמוד קצת יותר מזה, כמו איך זזים על גיטרה למעלה למטה בקלילות.. ותחלס.. נמאס לי מהסולמות הרגילים.. אני צריך תרגילים ממש קשים.. שבאמת יגרמו לי ללמוד לרוץ!! (ואני לא מדבר על מהירות.. אלה על השלב של מעבר להליכה..) הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי לאתר או לספר טוב.. או אולי יכול לשלוח לי אותם לאי מייל או לדאור אפילו.. כל עזרה תתקבל בברכה!! שלכם תודה מראש!

StagaDish

New member
נ.ב

אני מנגן על בס שישיה... מבית קארוין.. אני מניח שאני אפילו אשמח יותר אם התרגילים יהיו מותאמים לשישיה... וזה יהיה פלוס רציני אם מישהו יוכל להסביר לי קצת (בפרטי) על שילוב סולמות בסולואים (בדר"כ של ג´אז) וניתוח קטעים..

tofy

New member
טוב..אז לא עדכדי כך!

אני מנגנת על 4~! אם אתה מנגן על 6 אז אתה בטח כב ר יודע המון...... אני רוצה משהוא בכיוון פשוט יותר.....

Sham 69

New member
תנסה דברים של RANCID

הבסיסט שלהם ממש טוב.. תוריד 1998 NIHILISM RADIO SIDE KICK ותראה על מה אני מדבר..

tofy

New member
גם אני הייתי שמחה אם...

מישהו יגיד לי איפה בדיוק אני יכולה למצוא את מה שאמרת.....

StagaDish

New member
=))

אני חושק כמו משוגע לגיטרה בס רביעה!!! כי כמו טמבל (והזכרתי את זה כבר בפורם הזה..) הוצאתי מהרביעיה היחידה שלי את הפרטים ועכשיו אני ממש מתגעגע לגיטרה ארבע... פשוט בשישיה אפשר לזוז אחרת.. יותר אופציות.. לכן התרגילים שונים... אבל ארבע ממש טובה כמו שש.. ולפעמים יותר אפילו! אוי, הגעגועים קשים... מישהו אולי מוכר גיטרה לא למתחילים?? משהו טוב כזה? שיהיה בתענוג לנגן עליה??

לא...

אבל יש לי פתרוו זול יותר בשבילך... לך להרצל... אין לי מושג כמה הוא ייקח לך, אבל זה בטוח יותר זול מאיזה גיטרה לא למתחילים... מקווה שאתה יודע איפה זה הרצל... יום טוב

StagaDish

New member
מי זה הרצל?!

מה זה הרצל?! למה כולם מדברים עליו?! ומה לעזאזל הוא עושה?! (לא לקרוא את זה בכעס.. אלה בפליאה שאני היחיד שלא מבין מה\מי זה הרצל)

סבבושקה... לא כועס....

הרצל הוא מתקן\בונה\עושה סטאפ\כל מה שאתה לא רוצה, של באס וגיטרות ברמ"ג... ליד הבורסה... תן לי שם של גיטריסט\באסיסט ישראלי מפורסם... דע לך שהוא מכיר את הרצל... זאת חנות של איזה חצי מטר על מטר... אם אתה בכל זאת מעדיף לקנות אחת יד שניה, לך להרצל... מלא נגנים (גם הטובים ביותר) קונים דרך תיווכו... הוא מתווך... אני למשל קניתי מהבאסיסט של מתי כספי דרכו ב4000 באס שבכלי זבל (אמנם חדשה אבל בכל זאת) פאקינג 11000...

מוקי די

New member
מאחר ואני לא יודע לנגן על בס

אז לא בדקתי את זה,אבל אם אתה רוצה,יש קטעי בס לכל מיני שירים באתר www.mxtabs.net יש שם גם טבלטורות וכד´ לגיטרה ותופים.... תנסה,אבל אני לא מבטיח שזה טוב....

למעלה