הייתי רוצה המלצה

Deosette

New member
הייתי רוצה המלצה

על הספר של אומברטו אקו "שם הוורד" למי שקרא. על מה? האם הוא מומלץ? הוא לא ישעשמם..?

Mנטה

New member
איך יכול ספר מתח לשעמם ?

אומברטו אקו הוא הסטוריון ומטבע הדברים הספר רווי בהסברים הסטוריים. אבל בעיקרו זהו ספר מתח שמתרחש באיזה מנזר פרנציסקני או שחלק מנזיריו פרנציסקניים ויש שם כל מיני דיונים בין גישות שונות של הנצרות. המתח הוא מתח, והוא בלשי והוא בנוי לתפארה. ההסטוריה לדעתי מאוד מעניינת, הסגנון יחודי. על התיאולוגיות מדי פעם דילגתי ובכל זאת היה שווה
מומלץ.

een ogenblik

New member
קראתי את "שם הורד"

וכנראה אכתוב מתישהו חוות דעת עליו (זה נראה הפרוייקט הבא - אומברטו אקו). בעיני הספר מאוד ממולץ ובכלל לא משעמם, אבל כדי לדעת האם הוא מומלץ עבורך, ולא יהיה משעמם לך, כדאי לדעת מה את אוהבת לקרוא.

Deosette

New member
אני אוהבת ספרים כמו

"האמן ומרגריטה" או "לוליטה" ואני נורא נמשכת לספרים שיכולים לזעזע כמו "ג'וסטין" של דה סאד שמצליח גם להתפלסף תוך כדי.

een ogenblik

New member
נראה לי שיש סיכוי טוב למדי

ש"שם הורד" יספק לך חוויית קריאה לא משעממת לחלוטין.

passiflora

New member
אפרופו דיום ספר/סרט

חייבת לציין אפרופו הספר ודיון הסרטים/ספרים שהיה כאן, שהסרט היה אחד הסרטים שאהבתי ... הצילומים בעיקר היו מדהימים והעיצוב ההיסטורי... גם עכשיו די הרבה הרבה שנים אחרי יש תמונות וסצנות שזכורות לי ממנו...

een ogenblik

New member
אוי, אז אני מבינה שאין טעם להמליץ

לך על "המטולטלת של פוקו"? ובכל זאת אסתכן, ואמליץ על "לטייל עם דג סלמון" (נשגב מבינתי כיצד שם ספר באיטלקית יומן זעיר שני" הופך לשם שכזה), שהוא קובץ של רשימות קצרות מטור אישי בעיתון, שאומברטו אקו פירסם. מבחר שמות טורים: - איך להשתמש בספרי הוראות. - איך להימנע ממחלות מדבקות. - איך לקנות אביזרים. - איך להכחיש הכחשה. - איך לבחור מקצוע מכניס. ועוד כל מיני איך'ים שונים ומשונים.

ל א

New member
מטוטלת זה כבר דבר מרדים

ויחד עם הפרוזה הסמיכה של אקו זה נשמע לי כמו זריקת מורפיום לסוסים.

siv30

New member
../images/Emo6.gif ההגדרות שלך מכניסות את הכל

לפרופורציה חדשה

ל א

New member
הפרופורציות שלי מכניסות את הכל

להגדרה חדשה. טוב, לא.

ל א

New member
אני מבין שהוא דילג

על האיך החשוב ביותר: איך לכתוב ספרים שלא ישעממו את ל א

een ogenblik

New member
נראה לי שדווקא שם הוא יקלע לטעמך,

לפחות יותר מאשר באחרים. שם כתיבתו אינה "סמיכה" (למרות שאיני בטוחה המ "סמיכה" היא בדיוק) כלל.

למעלה