הייתי לא בסדר??!

אטל81

New member
הייתי לא בסדר??!../images/Emo12.gif

ביום שישי האחרון, אני, חבר שלי (נועם), חבר שלו (יאיר) והחברה שלו (נעמה) (שרק התחילו בקשר) - השמות בדויים. יצאנו לסרט, נכנסו לאולם, ישבנו במקומות שלנו (אנחנו הבנות ישבנו באמצע והבנים לידינו). לפני תחילת הסרט בזמן הפרסומות יאיר הלך לקיוסק לקנות שתייה והתעקש מהחבר שלי לבוא איתו (?). נשארו רק אני ונעמה, ישבנו ולא דיברנו, לא היה לי מה להגיד לה, וכנראה שגם לה לא. שמתי לב שהיא מרגישה לא נוח, והתחילה להתנשף. הבנים חזרו ופתאום יאיר ביקש ממני ומחברי להתחלף במקומות, הבנתי שמשהו לא בסדר. התחלפנו, כך שהבנים ישבו במרכז ואנחנו בצד. הסרט נגמר, היה נחמד ויפה. וזהו חזרנו לבית. אתמול עודכנתי ע"י חברי שנעמה נעלבה עד מאוד, מכיוון שלא דיברתי איתה. והיא חושבת שיש לי משהו נגדה
(חברי שדיבר איתה פנים אל פנים הסביר לה שאני טיפוס מאוד שקט בהתחלה, ולוקח לי זמן להיפתח). זאת לא הייתה הפתעה בשבילי, אך גם שוק, האם היא באמת נעלבה עד כדי כך!!! אם היא רצתה לדבר, גם היא יכלה לפתוח בשיחה, למה היא חיכתה שאני אגיד משהו
האם אתם חושבים שהייתי לא בסדר? אני פתאום מרגישה רע על כל מה שקרה, למרות שזה טיפשי!

sh53

New member
היית בסדר גמור

החבר של נעמה (יאיר) היה מחוץ לאולם כי הלך לקנות שתיה, אז איך הוא בדיוק מעדכן את חבר שלך מה קרה בתוך האולם? זה אותו דבר כמו שאת תעדכני את חבר שלך וחבר שלך יעדכן את יאיר. נעמה נפגעה כי לא דיברת איתה? מי אמר שאת חייבת לדבר איתה? מי אמר שאת חייבת להתחיל את השיחה? היא חושבת שיש לך משהו נגדה? ע"ס מה היא קובעת את זה? למה לא לשאול אותך מפורשות אם יש לך משהו נגדה, אלא להסיק מסקנות נגדך? סה"כ נעמה ויאיר התחילו לצאת וכבר היא מתחילה לשלול את הידידות שלו? אני מנחשת שעוד מעט היא תתחיל לשלול גם את החברים שלו והיא כבר תמצא איזו סיבה טובה.

spiritspirit

New member
היית בסדר גמור

ואני מסכימה עם שושי, את לא חייבת לה כלום, היא לא קובעת לך אם לדבר או לא, למה בכלל היא לא זאת שדיברה איתך, והתחילה שיחה???.... ,
אנ'לא מבינה אותה.. בעעעע
, אם זה באמת היה מוזר לה שאת לא דיברת איתה, היא הייתה צריכה לתפוס איתך שיחה קטנה,ולהסיק מסקנות... זהו .

אני מסכים עם שושי..

כנראה היא התיפוס הרגשני.. הדרך הכי טובה (לפעם הבאה) לדעתי, כשנתקעים במצב כזה, לשאול מה המצב. עכשיו זה לא על אחריותך לפתח שיחה. בקשר לפה, אין לך כלכך מה לעשות...

אני מסכים איתך...

קורה מצבים כאלו. לפעם הבאה תנסי לפתוח בשיחה. תתחילי במה שאת רוצה כמו שאת מדברת עם החברות/חברים שלך. בכלליות דברי רגיל. גם כן לבן השני יהיה קל להשתלב.

Aussie Girl

New member
לדעתי לא עשית שום דבר רע.

את צודקת, גם היא יכלה לפתוח בשיחה. אולי כדאי שתדברי איתה ותגידי לה את שאין לך שום דבר נגדה ושאז בסרט פשוט לא היה לך מה להיד לה.

למעלה