הייתי טרול

הייתי טרול

בעבר, לפני שנים, נכנסתי לפורום שהתהדר בזה שהוא פורום של תנועת נוער דתית. המצב בו זיעזע אותי, כל קשר לדת היה מקרי. המון עירבוב, בעיקר בנים מסניפים יחסית נפרדים שרצו שם. מדברים עם כל בת אפשרית. נוצרו שם קשרים של חברויות בין ילדים בכתה ו`. די חולני לדעתי. החלטתי לעשות מעשה... בחרתי ניק, והוספתי תגובות במקומות מסויימים עם ציטוטים מהשו``ע והגמרא. לא התביישתי לתת את כל הפרטים עלי ונפגשתי אישית עם מנהל הפורום ועם רכזים מההנהלה. לא עזר. אחרי חודש של תגובות ושיחות עם חברי הפורום. נדהמתי לגלות הודעה, **** הוא טרול, תתעלמו ממנו. כל מה שעשיתי היה לשם שמים וזה התגובה שקיבלתי. מקווה ששניתי קצת את דעתכם על ``טרולים``. (הכותב כותב בפורום באופן קבוע, ועדיין לא הואשם כאן בהיותו טרול)

מממממ אני מצטערת.

אבל אני לא ממש חושבת שקללות והשמצות וגידופים למניהם בכל סוג שהוא- נקרא להביא ציטטוים מהשו"ע ומהגמרא. בכל אופן בכמה פעמים שקראתי ועיינתי בהם- לא יצא לי לראות את הדברים שכתבת כאן- שם. בכל מקרה...

tamarhp

New member
נפגשת עם מנהל הפורום?

ועם איזה רכזים מההנהלה נפגשת בדיוק? אגב, לא ידעתי שיש רכזים להנהלה אבל לא משנה. והבאת ציטוטים מהגמרא? מתי ובהקשר למה? נניח שזה נכון - זה לא מכפר על הודעות בהן כתבת תוכן פוגע, מזלזל, ופרובוקטיבי. איך זה היה לשם שמים?

tamarhp

New member
ממש צדיק, מה?

הרגזת את הגולשים בצורה שנראית כבכוונה תחילה, בחוסר רגישות, בצורה מזלזלת, מתנשאת או מרגיזה: ציטוטים לדוגמה (חלקם נמחקו): "איתמר,דיי לחמם." "שקט." "או שתלשיני,או שתדברי איתו על זה,או שתשתקי ותודי שנהנת." (בהקשר לנערה שאומרת שהמדריך שלה נישק אותי בלי הסכמתה!!!!!) "מור את ממש קוץ" "אכן סתומה" ""מטומטמים." דיברת בצורה שאינה מתאימה לפורום דתי. ציטוטים לדוגמה (שנמחקו): "אנחנו נביא לך את אחת הבנות,תבחר מישהי. אחת מהפורום." "נו,אז אתה חתיך או לא ?" (אעלק מביא ציטוטים מהגמרא... כן, ממש איכפת לך שיש פה חברויות) וגם הרחקת גולשים חדשים מהפורום שביקשו עזרה (לדוג' במציאת פעולה) במקום לעזור. ציטוט לדוגמה (שנמחק): " דיי. במקום להכנס לפורומים - שבי כמה דקות לבד וחישבי על משהו מקורי -חדש-משלך." "תפעילי את החלק היצירתי שבך קצת-לא יקרה לך כלום." אז מילא היית עוזר לגושלים אחרים ונמאס לך פעם אחת, מובן. אבל לא - לא עזרת לגולש במציאת צ'ופר או פעולה אפילו פעם אחת, רק התלוננת באופן קבוע על אלו שמבקשים והתנהגת אליהם בצורה לא יפה (זה לא הציטוט היחיד). ואגב, מפריע לך החברויות בפורום? אז מה היה אמור להיות הציטוט הזה: "אני לא נו..יצאתי עם זיהום סביבתי..." או זה - ""מזעזע".."מבהיל"..אוי באמת. נישק אותך,את מושכת אותו-את מי מעניין אם מדריך או לא? אנשים ברמה קצת יותר גבוהה מהמדריכים שלכם נמצאים בכותרות על דברים כאלו,מי שישמע. "אני הייתי פשוט בשוק...." . הדרמטיות בפורום הזה על ענייני דת מדומה לאנשים שלא היו ולא חיו בסביבת אנשים עם השקפות והנהגות שונות." מעניין. אם כ"כ הזדעזעת מהחברויות בפורום, מה אמור להיות הציטוט הזה?! אז אל תצטדק. הבאת ציטוטים מהגמרא? זה טובל ושרץ בידו. אל תגיד שהפריעו לך החברויות בפורום בזמן ששפת הדיבור שלך נמוכה עוד יותר, ו"יצאת עם זיהום סביבתי" (?). אל תגיד שניסית לעזור בזמן שהרחקת גולשים. אל תגיד שהיו לך כוונות טובות בזמן שהערנו לך וביקשנו ואתה חזרת והתנהגת בצורה מחפירה. אם היו לך כוונות טובות, היית צריך לקבל את הביקורת ולהבין שזה פוגע בגולשים ובפורום. ברגע שחזרת לסגנון הדיבור והמשכת לפגוע - גם אם היה לך המניע הכי טוב בעולם, אין שום סיבה לתת לך להמשיך לכתוב.

זה בגלל

שכל מי שכבר קודם משהו שלא כ"כ נראה לכם זה הלל .. הפכתם אותו כבר לאיזה מפלצת או משהו שאסור בכלל להתקרב אליו!! תדברו איתו סתם פעם ככה לבד ותראו שהוא אחלה!!! דיי להוציא שם רע על בנאדם!! ועוד בשבוע של ר"ה

מה הקשר??

שהוא קורא את זה עכשיו.. לא הלל המישהו השני.. ונראה לי שהוא קצת לא מרגיש בנח עם עצמו.. בקיצור תחשבו לפני שאתם עושים משהו..

אה הבנתי... אוקיי.

חיחיחי ובאמת כדאי שנחשוב לפני שאנחנו עושים משו... אחרת אנחנו נהיה טרולים...

tamarhp

New member
כבר כתבתי לו התנצלות בהמשך השירשור

ואני מקווה שהלל יראה את ההודעה שכתבתי.

קישקוש!!!

נראה לך שבגלל זה הם חשבו שזה הוא?! פשוט הניק הייתי טרול משומה מתאים להלל יותר מלכל בנאדם אחר בפורום!! אז אל תנסי בעצמך להוציא עליהם שם רע, טוב?!

tamarhp

New member
בקי, אני אסביר שוב

מצדי הוא יכול להיות הכי אחלה שבעולם - אבל כל עוד הוא נכנס ומפריע, הוא יימחק ויחסם. נקודה.

שומו

New member
את כ"כ מזכירה לי את אמבר../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

(מ"השבט")

למעלה