הייתי טרול

talula39

New member
אבל אין טרולים "סדרתיים"

בנאדם שנכס ומעורר פרובקציות במקום אחד לא אומר שזה יקרה במקום אחר אולי שם אנשים יראו לו אחרת.. חוץ מזה אולי יש לו אנטי נגד פורום אחד או כמה גם לי יש אנטי נגד כמה פורומים שהייתי בהם עיצבנו אותי ואני עזבתי יכלתי גם במקום זה להיות "טרולית" או וואט אבר.. אבל הם פשוט לא עניינו אותי יותר אני מבינה גם מי שיתחיל לקלל שם גם אני אמרתי להם פעם שהם מעצבנים אותי וזהו לא היה אכפת לי מהם יותר... וגם לכי תדעי אם זה סתם אנשים שנהנים או ילדים קטנים או סתם אנשים מפגרים... זה אינטרנט אין לך כמעט דרך לדעת משהו...

tamarhp

New member
מה זה משנה?

טרול סדרתי זה לא אומר שהוא עושה את זה בכל מקום שהוא נמצא, בין אם בפורום בנ"ע או פורום בישול או באמצע הרחוב. טרול זה אומר שהוא חוזר על ההתנהגות שלו שוב ושוב למרות שמעירים לו, כלומר - זה לא מצב חד פעמי שהוא טעה ואחרי ההערה הוא הבין שהוא היה לא בסדר, אלא המשיך במעשים שלו למרות שהוא *יודע* שזה מפריע לאחרים. זה לא משנה לי אם זה איש מפגר או ילד שנהנה או סתם פקאצה - כל עוד הוא מפריע לפורום בצורה עקבית, הוא טרול.

talula39

New member
טוב וואט אבר..

יש לי כבר בחילה מהמילה טרול...חחח באמת שלא מעניין אותי כבר מה זה אומר ומה זה אומר בקשר להלל...ואם הלל הוא פקאצה ואם..טוב עזבו אותי אני חולה כואב לי הראש ואני מדברת שטויות...קיצר על כל השירשור הזה ובכלל-סליחה... סלחו לי על כל מה שעשיתי בכל הפעמים ששיגעתי אותכם ובכל הפעמים שהייתי "טרול"..חח קיצר סולחים לי?! שנה טובהההה!!!

tamarhp

New member
אני מצטערת לשמוע

ובכל זאת. טרול או לא טרול, ברגע שגולש כותב הודעות שאינן מתאימות לפוגום ופוגע בגולשים, ולמרות ההערות והחסימות הוא חוזר על ההתנהגות, הוא בהחלט מתנהג כמו טרול ואין להודעות שלו מקום בפורום. אני מבינה שזה לא היה המקרה שלך, ובכל זאת - המקרה קרה אצלנו, וגם אם לא נגדיר אותו כטרול - החסימה היתה צריכה להתבצע.

תראה...

בס"ד אני אישית קודם כל כל הזמן מבקש מאנשים סליחה במידה ופגעתי בהם או פעלתי לא נכון. (אני לא יודע אם במקרה הזה אני הייתי המנהל אבל אני מראש אומר את זה...) מעבר לזה, תראה כל עוד לא הפרעת למהלך תקין של הפורום/פגעת באנשים/שיגעת אנשים חדשים שהצטרפו אין לנו בעייה איתך ההפך הוא הנכון כי לפי דעתי צריך מגוון דעות של אנשים בכל קהילה כדי שהקהילה תהיה בריאה. כשהם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות... אם חסמנו אותך על לא עוול בכפך אני מתנצל! אך אין לראות קשר בין מה שכתבת לבין החסימה של הילל שכן הוא ממש טרול שמפריע לפעילות תקינה בפורום/מפחיד גולשים חדשים ולכן הוא נחסם ובגלל זה אנו מבקשים את עזרתם להתייחס אליו כטרול למרות שגם לו יש מצבים שהוא נחמד ומצחיק וחמוד אבל ביחס לפעילות הרעה שהוא עושה זה מתקזז ומתגמד...

הבהרה...

זה לא היה בפורום הזה... לכל מי ששאל את עצמו. וד``א מצחיק אבל כשהחליטו שאני טרול הייתה אותה כותרת שתמר נתנה אתמול. רק רציתי שתחשבו על מה שאנחנו עושים... זה הכל, יכול להיות שזה מה שצריך לעשות, רק תחשבו...

tamarhp

New member
לצערי המצב נמשך מספר חודשים

ואחרי שהתייעצתי עם הנהלת הפורומים (גם תוך כדי שהשירשור התפתח), הגענו למסקנה שזה מה שצריך לעשות. נכון, קורות טעויות, אבל זה לא סותר שקיימים גם מצבים אמיתיים. אנילא יודעת מה היה בפורום שלך, אם שלחו לך הערות לפני שהודיעו שאתה טרול, שניסו להסביר לך למה ההודעות שלך מפריעות להם משום מה, אבל אנחנו ביקשנו, והערנו וחזרנו והערנו. וכשלא היתה ברירה - חסמנו. והלל חזר והפריע והרגיז וכתב הודעות פרובוקטיביות. זה בכלל לא המקרה שלך...

למעלה