הייתי היום באלנבי 94

tootbanana

New member
הייתי היום באלנבי 94

וקניתי כמה סדרות של מועדים לשמחה, שעכשיו אני מתמקדת בהם. מלבד זה קניית מספר בולי וולט דיסני, בולים מדהימים שגם בהם אני מאוד מעוניינת. פגשתי את מייק, מוכר חביב מאוד! טוב, קודם כל מזל טוב לי, היום יום הולדתי ה-10
ודבר שני תודה רבה לאיציק על הבולים הנפלאים.

python 4

New member
על המונח 'ריבית דריבית' שמעת פעם?

סתםםםםםם...
תהנה. שכחתי אצלי בול אחד מלבנון שהתכוונתי לשלוח לך גם; אם תרצה אני יביא לך אותו במפגש. שמח שם עכשיו, בלבנון, מה?

rachelea

New member
../images/Emo49.gif וכל הטוב ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

שַׁי

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif יום-הולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

JAMES DEAN

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifל-אסיף (קידיס)../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120 שנה

מזל טוב תותי!

האם זכרת לומר למייק שאת משתתפת בפורום? אל תדאגי בקשר למפגש- לפני המפגש נפרסם מפה, והוראות איך להגיע, וכל הפרטים שתצטרכי.

powo

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב תותי../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

תמיר1991

New member
מנצל"ש שוב -

כל בולי האוסף הנהדר שקיבלתי בערב בר-המצווה שלי עדיין מודבקים במדבקיות קטנות לדפים המתפוררים. האם כדאי לי להעבירם לאלבום נפרד? אשמח לתשובה מהירה, תמיר.

לדעתי - כן.

אני שונאת את המדבקות הקטנות האלה (היה לי פעם אלבום איתן. רעיון אידיוטי). בולים צריכים להיות מונחים בעדינות בין הצלופן לדף (רצוי שחור). זה נותן להם את מלוא הכבוד - ככה רואים אותם הכי טוב ומעריכים אותם.

רוזן71

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלאסיף....

בס"ד. המון המון אושר. ושתגשימי את כל שאיפותייך. בברכה, רוזן.

למעלה