בדיוקתוך כדי שאני מכניס לעגלה חומץ נעמדה מולי אישה אחת ואומרת לי שחומץ לא כשר לפסח.
שאלתי 'למה?' והיא הסבירה לי שבתוך המילה חומץ יש את האותיות חמץ ואני יכול להתאפק שבוע בלי החומץ.
הסתכלתי עליה ואמרתי לה שגם במילה חמצן יש את האותיות חמץ ולא יקרה כלום אם היא תתאפק שבוע...
זאת בדיחה של אשכנזים.בדיוק
דווקא הפוך. מסורת של אחת העדות המזרחיות.זאת בדיחה של אשכנזים.
שמעתי את הבדיחה המטופשת הזו רק מאשכנזים.דווקא הפוך. מסורת של אחת העדות המזרחיות.
זה שהאשכנזים אוהבים לצחוק לא אומר שהם מדברים על עצמם דווקאשמעתי את הבדיחה המטופשת הזו רק מאשכנזים.
חומץ לא חמץ. שמים בקערה חומץ עם כרפסתוך כדי שאני מכניס לעגלה חומץ נעמדה מולי אישה אחת ואומרת לי שחומץ לא כשר לפסח.
שאלתי 'למה?' והיא הסבירה לי שבתוך המילה חומץ יש את האותיות חמץ ואני יכול להתאפק שבוע בלי החומץ.
הסתכלתי עליה ואמרתי לה שגם במילה חמצן יש את האותיות חמץ ולא יקרה כלום אם היא תתאפק שבוע...
מענין, בחיים לא הכנסתי חומץ לחרוסת, משתמשת בתפוחי עץ חמוצים. אבל משתמשת בחומץ לחזרת. ובהחלט יש חומץ כשל"פ.חומץ לא חמץ. שמים בקערה חומץ עם כרפס
שמים חומץ בחרוסת.
חמץ הינו קמח שתפח
ומה עם חמצן, האם החמצן כשר לפסחמענין, בחיים לא הכנסתי חומץ לחרוסת, משתמשת בתפוחי עץ חמוצים. אבל משתמשת בחומץ לחזרת. ובהחלט יש חומץ כשל"פ.
כשאקנה חמצן אבדוק עבורך אם יש עליו חותמת כשל"פ.ומה עם חמצן, האם החמצן כשר לפסח![]()
רוצה לקנות אויר בשקל?כשאקנה חמצן אבדוק עבורך אם יש עליו חותמת כשל"פ.
יש לך? תבדוק בבקשה אם הוא כשר לפסחרוצה לקנות אויר בשקל?
ברור.יש לך? תבדוק בבקשה אם הוא כשר לפסח
לידיעתך יש אפשרות לקנות בקבוקי חמצן.כשאקנה חמצן אבדוק עבורך אם יש עליו חותמת כשל"פ.
כעת ברצינות: אתה עובר לסוגיית התרופות. בתי מרקחת מקבלים תרופות כשרות לפסח. אתה יודע משהו? יתכן ויש גם בלוני חמצן כשרים לפסח. לא בדקתי, אם חלילה אזדקק להם גם לא אבדוק, ואני מקבלת בתודה את איחוליך.לידיעתך יש אפשרות לקנות בקבוקי חמצן.
אני מאחל לך מכל הלב שלעולם לא תזדקקי לקנות.
תוך כדי שאני מכניס לעגלה חומץ נעמדה מולי אישה אחת ואומרת לי שחומץ לא כשר לפסח.
הזוי...........תוך כדי שאני מכניס לעגלה חומץ נעמדה מולי אישה אחת ואומרת לי שחומץ לא כשר לפסח.
וואו .......................... מי שענה כך הוא גאון!!!!תוך כדי שאני מכניס לעגלה חומץ נעמדה מולי אישה אחת ואומרת לי שחומץ לא כשר לפסח.
בדיחה ישנהוואו .......................... מי שענה כך הוא גאון!!!!
כיוון שזאת אישה זה בסדר. אם היה גבר, היזהר לא להרגיז זרים.תוך כדי שאני מכניס לעגלה חומץ נעמדה מולי אישה אחת ואומרת לי שחומץ לא כשר לפסח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.