הייתי אצלה...(

BaBy BoY14

New member
הייתי אצלה...(../images/Emo10.gif

יום ארוך עמד לפניי זה התחיל בלקום אל שביתה כנראה ממושכת,דבר שכלל לא הפריעה לי,משם זה המשיך לבדיקת ראיה ובאותה נשימה גם החלפת מסגרת, אחרי כל זה קבענו להיפגש אצלה. אני היא והספר,תקתקתי בדלת בהרגשה מפוחדת שמישהו אחר מלבדה יפתח את הדלת. ההרגשה התפוגגה אחרי שהיא הייתה זו שפתחה את הדלת,עם חיוך מקסים הזמינה אותי להיכנס. נכנסתי,ות'אמת הרגשתי דיי מוזר לא ידעתי מה לעשות עם עצמי איפה להתיישב מה להגיד,פשוט נתתי לראש להוביל אותי,הלכתי אחריה אל תוך החדר שלה,התיישבנו והיא ביקשה שאני אוציא את הדפים ואת כל מה שהיא אמורה לקרוא,הוצאתי את הדברים והגשתי לה אותם מהקצר ביותר אל הספר. בזמן שקראה את הספר ישבתי שם בשקט,בהיתי בוילון שעליו ציורי ורדים אדומים וורודים,על המנורה בצורת לב,על שאר הבובות,מדי פעם השתיקה נשברה תוך כדי שהיא קוראת משהו ומצחקקת לה שם,רציתי לדעת מה הצחיק אותה אז זה היה מה ששבר את השתיקה,גם במקרים שחשבה שמה כתבתי היה לא נכון. כעבור דקות מספר היא סיימה היא הסתכלה עליי ואני השבתי מבט,ואז אמרתי "תגובה,אני רוצה לשמוע את התגובה שלך.." לקח לה קצת זמן והיא כל הזמן ניסתה לברוח ולהתחמק לנושאים אחרים למשל החימום שדלק או הטלפון הנייד שלה..לא ממש נתתי לה אפשרות להתחמק מתגובה. היא סימנה אליי עם האצבע וביקשה שאתקרב,חשבתי שהיא רוצה ללחוש לי משהו,התקרבתי והיא נשקה לי על הלחי ומיד לאחר מכן חיבקה אותי,נשארנו שם מחובקים למשך זמן קצר,היא גרמה לי להרגיש כל כך בטוח בין זרועתיה הייתי בטוח שכשהיא מחבקת אותי שום דבר בעולם לא יכול לפגוע בי,השיחה שכל כך אהבתי שכל כך ריתקה אותי התגלגלה דיברנו כמעט על הכל,על האהבה שלה לחבר שלה ועל האהבה שלי כלפיה,אני חושב שהוכחתי לה שהיא חשובה לי יותר מכל דבר קיים בכך שאמרתי שאומנם אני אוהב אותה אבל כל דבר שתעשה בתנאי שאותו דבר יעשה אותה מאושרת יעשה אותי מאושר במידה לא פחות זעירה, שוב התחבקנו ושוב חזרה אליי אותה הרגשה,הרגשת ביטחון הרגשה שאני חשוב לה באותה מידה שהיא חשובה לי. דיברנו ודיברנו על החבר שלה על הכל ממש על הכל..זו לא הייתה שיחה על דברים קטנים ומצחיקים,זו הייתה שיחה רצינית,שיחה שבה כל מה שרציתי היה לגרום לה אושר ולראות אותה מחייכת,אני לא ממש בטוח שהצלחתי אבל אני חושב שניסיתי וגם היו שלבים שהצלחתי. היא רצתה להגיד לי משהו וביקשה שלא אפגע בעקבות אותו דבר שעמדה להגיד,הסכמתי והבטחתי לא להיפגע,היא אמרה... אמרה שעוד מעט היא וחבר שלה יהיו חודשיים יחד ולא נראה לה שזה הסוף..אמרתי לה שאם זה הדבר שיעשה אותה מאושר אז זה יעשה גם אותי מאושר,אמרתי שאני רק רוצה בטובתה והבטחתי לה שבתור הידידה הכי טובה שיש לי אני איתה בכל אשר תחליט. היא ביקשה להיות לבד..לא נפגעתי,להפך הבנתי שבעקבות זה שהיא לא התביישה ולא פחדה להגיד לי את אשר רצתה היא סומכת עליי ויודעת שאבין אותה,נעמדתי והתכווננתי ללכת,היא נעמדה גם כן..ושוב התחבקנו הפעם תוך כדי לחשתי לה שכל מה שהיא צריכה אני כאן בשבילה תמיד לא משנה מתי ולא משנה למה. זהו כך הסתיימה לה אחת הפגישות המדהימות ביותר בחיי! אותה פגישה הסתיימה עם הידיעה שבידידות כזו אסור לערב רגשות,שהידידות הזו חזקה מכל דבר אחר ויש מעט מאוד דברים שמסוגלים להרוס אותה אם בכלל.

וואי איזה יופי...

אני שמחה שהבנת שתהיו רק ידידים.. וזה גם נראה לי הכי טוב.. שיהייה לך בהצלחה! :)

BaBy BoY14

New member
תודה but....

אני לא חושב שהאהבה שלי כלפייה תגמר כל כך מהר היא פשוט אהבה שתבין שלהתממש בנתיים היא לא יכולה..היא תחכה בשקט..

אני דווקא חושבת שכן...

ברגע שתבלה איתה יותר בתור ידידה וסביר להניח שהיא גם תדבר על חבר שלה.. ככה יותר תבין שהידידות עדיפה... לי היה ידיד (עדיין יש) שיום אחד אמר לי שהוא מאוהב בי... אחרי שאמרתי לו שזה לא יקרה (ואחרי תקופה שקצת היה מתח בינינו) חזרנו להיות ידידים ממש טובים... ועכשיו הוא לא אוהב אותי (זה לפחות מה שהוא אמר) ואני מקווה שאותו דבר יקרה גם לך

BaBy BoY14

New member
אני יודע שאת צודקת אבל...

אנחנו מבלים המון בתור ידידים מדברים על הכל...ות'אמת היום כשהיא דיברה על חבר שלה זה ממש לא הפריעה לי.. אני חושב שבנתיים אני אנסה לגרום לרגש הזה לדעוך..היא ממש חשובה לי בתור ידידה ובמיוחד היא מלאך בשבילי אני מאוד מקווה שהידידות הזו תמשיך לנצח..

אני לא חושבת שהוא הפסיק לאהוב

אותך.. לדעתי הוא עדיין אוהב אותך (או שפחות) אבל אם את אומרת שהמשכתם להיות ידידים אז סביר להניח שהוא עדיין מרגיש אלייך משהו אולי הוא לא מראה לך את זה כי הוא מעדיף שתשארו ידידים מאשר להפסיד ידידה טובה ושלא תדברו. גם לי קרה בדיוק אותו דבר עם ידיד שלי.. ואמרתי לו שאני לא רואה אותו כמעבר לידיד והוא התגבר על זה.. עכשיו אפילו יש לו חברה אבל עדיין יש פעמים שיש מתח כזה שאני מרגישה שהוא עדיין מרגיש אליי משהו. בקשר לבעיה שלך.. אתה אוהב את הידידה הכי טובה שלך ולה יש חבר, זה קורה הרבה ולפעמים אתה פשוט צריך להתגבר עליה ולשכוח אותה, כמו שאמרת שאתה רוצה שהיא תהיה מאושרת.. אז אם היא מאושרת עם חבר שלה וטוב לה כשאתם ידידים טובים בלי שום קשר של חברות אז אולי עדיף שתמשיך הלאה ותתגבר עליה.... בהצלחה...

רומנסה

New member
לדעתי,

אתה מכאיב לעצמך בקשר הזה. בסתר לבך אתה מקווה שהיא תיפרד מהחבר שלה ותיצור אתך קשר רומנטי. כך אתה גם טועה לחשוב שאתה מרוצה מהפגישה, וכי הידידות הזו חשובה לך מאוד. אם תביט נכוחה באמת, תבין זאת. האייקון העצוב שהוספת, שמופיע במקום נשיקה, הוא טעות פרוידיאנית. כמובן, זו רק דעתי, ועשה כראות עיניך. פשוט חבל.

spirit noa

New member
אני שמחה בשבילך BUT...

אני מאוד שמחה בשבילך שהפגישה שלך איתה הצליחה, אבל בכל זאת, אם היא שוב פעם אומרת שהיא לא מוכנה להיפרד מהחבר שלה, ושוב יום אחר היא תגיד שהיא רוצה אותך וזה יפגע בך.. אז.. אני חושבת שעדיף באמת שאתם תישארו ידידים טובים, ועל תיתן לידידות הטובה שבינכם לההרס, רק בגלל שאתה מרגיש אליה קצת יותר ממה שאתה חושב....... טוב .. אז מה שנותר לי להגיד....... הרבה בהצלחה.........בהכל

למעלה