על ../images/Emo16.gifפנטום האופרה../images/Emo16.gif
אני מכורה יותר...... טוב חבר´ה, תשמעו - אני מכינה את העבודה הסמינריונית שלי (לתואר הראשון) בספרות על "
פנטום האופרה". כן! העבודה תתמקד בעיקר על הספר של גסטון לרו, אבל בהחלט תהיה גם נגיעה הקשורה גם למחזמר שיצא בעקבות. במהלך חיפושיי הרבים והמייגעים, הגעתי למסקנה שכמעט ולא נכתבו מאמרים ברמה אקדמית עליהם אוכל לבסס את העבודה.... מצאתי דווקא מאמר אחד אקדמי מעולה וגיליתי דברים רבים שלא ידעתי על הפנטום... אני מצרפת את אחד האתרים הכי מפורטים שמצאתי (אם כי לינקים רבים אינם פועלים בו...) בנושא "
פנטום האופרה". האתר מאגד בתוכו כל מה שנכתב / נאמר / הוצג / צוייר / פוסל בעקבות הפנטום. ועכשיו, לפינת "הידעתם?" הידעתם כי קיימים 8 גירסאות שונות למחזות-זמר בנושא
פנטום האופרה!!!!! (ואני לא מדברת על זה שהפנטום של לויד-וובר הופיע גם בגירסא יפנית ובערבית בכווית...) הידעתם כי יצאו יותר מ- 14 סרטי
פנטום האופרה? הידעתם כי לפחות עוד 5 סופרים כתבו גירסאות משלהם לפנטום? (גירסאות המשך ומילוי פערים, גירסאות מודרניות וכו´...). לא להאמין! בכל מקרה, תוכלו להיכנס דרך הלינק ולראות בעצמכם את השיגעון הזה ובאותה הזדמנות אשאל את השאלה (אם כי יש לי סיכוי קלוש, אני יודעת...
): אם למישהו כאן יש איזשהו מאמר או מכיר מישהו שסקר באופן רציני, איכותי ואקדמי את נושא "
פנטום האופרה", אני אשמח מאוד לשמוע. אני זקוקה למאמרים רציניים בנושא בדחיפות... עד כאן להפעם... אעדכן אתכם בהמשך על התקדמות כתיבת העבודה הסמינריונית שלי. ביי