הייסתיו:)

behappy

New member
האם השמועות נכונות.......

שבנובמבר מביאים את "פאנטום האופרה" המקורי מלונדון לישראל???
אהה והיי לכולם וסליחה על ההתפרצות

ben321

New member
שמעתי משהו....

האם זה נכון? אין לי מושג זה לא נשמע לי הגיוני, כי אם זה היה בנובמבר כבר היו אמורים להיות פרסומים או איזשהי הודעה רשמית, (פובלישין) למחזמר אנשים?, יש לכם עוד מידע?

לא נראה לי,בן צודק,יח"צ לדבר כזה

לא עושים ביומיים למרות שאני כן יכול לאשר שהיו מגעים בעניין לפני 4 שנים הברירה היתה פאנטום או הפקה מקומית של עלובי החיים. לבסוף הועלה עלובי החיים.

ben321

New member
מבאס...

לחשוב שהייתה להם התלבטות בין להביא מחזמר מלונדון או לעשות הפקה ישראלית

zViper

New member
יש לי עד היום...

כתבה בנושא לפני כ-10שנים בערך, על הבטחה להביא את הפנטום לארץ! אני עוד מחכה!:) כל זאת בגלל סיבה אחת: אין את התקציב להגיע ללונדון או ארה"ב לראותו, לצערי(עדיין)... הצפע. נ"ב:אנסה לאתר את הכתבה ולסרוק

zViper

New member
יוריקה! ../images/Emo13.gif מצאתי את האבידה

הכתבה בידי כרגע:) אגב, נראה שחלף הזמן והורגש כמו כ-10שנים, לא נשאר לי התאריך הרשמי של העיתון, אבל על פי כתבה ליד ותאריכי הודעות אחרות מצידו האחר, מדובר בשנת 1997 ,אז זה רק חצי מה שאמרתי:) לפני כחמש שנים בערך, עוד עדכון בנוגע לנוסטלג´י: לא ניסו להעלות את הגרסה הלונדונית, אלא את ההפקה הקנדית בעלות של 2מיליון דולר דאז. זהו, בקרוב אסרוק את הכתבה כנקודת-נוסטלג´י קטנטנה:) הצפע.

תגלית

New member
אופס! יצא לי פעמיים...

וגם לי אין תאריך.... אבל זה באמת מזמן... (יש לי עוד כמה פרטי פנטום מעניינים...)

brahma

New member
פנטום בישראל

הסיבה שפאנטום לא הגיע בסוף לישראל היתה ועודנה פחד מפיגועים, היה כבר חוזה ואז היו כמה פיגועים, השחקנים נלחצו והחליטו לא להגיע והם הפרו את החוזה, המשכן תבע את ההפקה, אני ארגנתי בזמנו את הניירת של התביעה (לא אני לא עו"ד פשוט עבדתי במכון צילומים)

zViper

New member
וואלה! ../images/Emo9.gif כל הכבד! ../images/Emo28.gif

אגב, לא נורא שיצא פעמיים, רציתי לשאול: כיצד הצלחת לשמור על הגוון הלבן של העיתון הישן? אצלי הוא כבר ספק צבע צהבהב:) אגב, בכדי לראות תאריך תראי מאחור הודעה: קולוסאום - יום רביעי 24.12.97 מסיבת חנוכה!:) כל הכבד!:) הצפע.

ben321

New member
ז´תומרת...

שאין סיכוי שהם יבואו בקרוב... כמה חבל, לא נורא לנו יש את תיבת נח! :) עצוב שזה מצחיק

brahma

New member
בקרוב בקולנוע הקרוב אליכם

אתפ בטח כבר יודעים את זה אבל מצלמים את פאנטום במזרח אירופה, גירסת המחזמר כמובן

zViper

New member
אתה בטוח!?

היכן אפשרי לקרוא עדכונים בנושא? הצפע.

brahma

New member
כן ולא

מה שמוזר הוא שקראתי בעיתון שהצילומים של פאנטום האופרה הופסקו בגלל סיבה לא ידועה, בכתבה לא היה כתוב פרט לזה כלום, שזה דיי מוזר להתחשב בעובדה שזה לא נזכר בשום מקום ואני ממש לא זוכר איפה קראתי את זה, אני זוכר שהתלהבתי שמצלמים את המחזמר.

brahma

New member
זה רישמי עובדים על פאנטום הסרט

לעיונכם הבימאי? השחקן ? כנראה שום דבר עדין לא סגור בכול מקרה יש שם הרבה חדשות בנושא

zViper

New member
האם שמת לב...לתאריכים?!../images/Emo31.gif

צר לי להודיע לך, אבל... הכתבות ששלחת לא עדכניות בכלל, זה בדיוק כמו הכתבה שאני הודעתי עליה ותגלית סרקה אותה לכאן. זה בדיוק בערך אותה תקופה, שנת 97-98 ממש מיותר, אך לא נורא, העיקר הכוונה. הצפע.

suzzie q

New member
אבל כבר יש לזה סרט!

אל תגידו לי שעושים לו גירסא יותר מודרנית זה פשוט גרוע

תגלית

New member
רגע, רגע חבר´ה! אז יש לי כמה דברים

לומר לכם... איזה כיף שמדברים כאן קצת על הפנטום ואני שוב מתעוררת לחיים... קודם כל, כדאי לכם לעיין באתר המושקע שנעשה על-ידי המעריצים המכורים של הפנטום ולקרוא קצת על הקמפיין נגד טרבולטה ונגד בנדרס, על הרצינות שמעריצי פנטום בחו"ל מייחסים לנושא. יש שם גם קטעי וידאו מדהימים ונדירים. אני התרגשתי עד דמעות... (וזאת ההדמנות לשאול האם אפשר להעתיק אותם ולשמור אותם אצלי, למען לא יימחקו אם וכאשר האתר הנ"ל יפסיק לפעול...) דבר שני, מתקיימים פורומים מאוד רציניים סביב כל נושא הפנטום ב"יאהו!". לשם כך, חובבי הפנטום מביניכם מוזמנים להירשם לקבוצות הפנטום (יש שם 5 קבוצות!!). שם מדברים על הנושאים הללו בהרחבה. הפנטום פנטיק´ס גם כן מומלץ. שורה תחתונה: בינתיים אין סרט בגרסת מחזמר על "פנטום האופרה". אמנם וובר דיבר על זה כמה פעמים ומייקל קרופורד נשאל על התפקיד הראשי בסרט שכזה (כפי שתוכלו לראות בקטעי הוידאו - לא לפספס!!). אבל מצטערת. אין! דרך אגב, דובר בפורום השבוע על ירידת "עלובי החיים" בקרוב בארה"ב ומעריצי הפנטום כבר מתחילים לדאוג שם לגבי העתיד של הפנטום, שכן הוא יצא לאוויר העולם שנה אחר לאחר מכן. (והדף בכתבה יצא לבן לאחר עיבוד התמונה, הוא גם כן הספיק להצהיב...) ואתם חייבים לראות את הקליפ של music of the nigh וגם את הקליפ של מאחורי הקלעים של הקליפ. יש גם ראיונות מרתקים. בקיצור.... תגובות. (כמה כתבתי!) the phantom of the opera is there inside my mind...

תגלית

New member
הלינק לאתר המושקע של הסרט...

כמעט והתעלפתי כשנכנסתי שוב וראיתי שאם נכנסים דרך גירסת הפלש לקטעי הוידאו מתרחשת תקלה נוראית וכל חלונות האינטרנט נסגרים!!! מצאתי שבגירסת ה- HTML, זה לא קורה.... מזל!! אז כדי להימנע מאכזבות, כנסו מראש לגירסת ה- HTML, כפי שהיא מוצעת בintro של האתר...

למעלה