רגע, רגע חבר´ה! אז יש לי כמה דברים
לומר לכם... איזה כיף שמדברים כאן קצת על הפנטום ואני שוב מתעוררת לחיים... קודם כל, כדאי לכם לעיין
באתר המושקע שנעשה על-ידי המעריצים המכורים של הפנטום ולקרוא קצת על הקמפיין נגד טרבולטה ונגד בנדרס, על הרצינות שמעריצי פנטום בחו"ל מייחסים לנושא. יש שם גם קטעי וידאו מדהימים ונדירים. אני התרגשתי עד דמעות... (וזאת ההדמנות לשאול האם אפשר להעתיק אותם ולשמור אותם אצלי, למען לא יימחקו אם וכאשר האתר הנ"ל יפסיק לפעול...) דבר שני, מתקיימים
פורומים מאוד רציניים סביב כל נושא הפנטום ב"יאהו!". לשם כך, חובבי הפנטום מביניכם מוזמנים להירשם לקבוצות הפנטום (יש שם 5 קבוצות!!). שם מדברים על הנושאים הללו בהרחבה.
הפנטום פנטיק´ס גם כן מומלץ. שורה תחתונה: בינתיים אין סרט בגרסת מחזמר על "פנטום האופרה". אמנם וובר דיבר על זה כמה פעמים ומייקל קרופורד נשאל על התפקיד הראשי בסרט שכזה (כפי שתוכלו לראות בקטעי הוידאו - לא לפספס!!). אבל מצטערת. אין! דרך אגב, דובר בפורום השבוע על ירידת "עלובי החיים" בקרוב בארה"ב ומעריצי הפנטום כבר מתחילים לדאוג שם לגבי העתיד של הפנטום, שכן הוא יצא לאוויר העולם שנה אחר לאחר מכן. (והדף בכתבה יצא לבן לאחר עיבוד התמונה, הוא גם כן הספיק להצהיב...) ואתם חייבים לראות את הקליפ של music of the nigh וגם את הקליפ של מאחורי הקלעים של הקליפ. יש גם ראיונות מרתקים. בקיצור.... תגובות. (כמה כתבתי!) the phantom of the opera is there inside my mind...