כן היום לרופאים יש בעיה...
כי המטופלים כבר לומדים ויודעים הרבה כי יש גישה למאגרי מידע שפעם באמת רופא היה כמו אלוהים שרק הוא יודע... והיום הידע והמיעד מגיש לכל, בהנחה שיודעים מאיפוא לקחת אותו, וזה ככה לא רק לגבי רפואה אגב,,, מה עם מורים, פסיכולוגים, ועוד ועוד... משפטנים ועו"ד... זה מה שאני אוהבת בדר' אלידה מגור שמטפלת בנו גם אני עברתי רופאים שכשהבאתי רפרנסים פניהם התקמטו ומצאתי את עצמי בדלת... ולא חזרתי אליהם באמת... אצל דר' מגור, אתה יכול להגיד הכל והיא לא מאויימת, נהפוך הוא, היא שמחה וזה מאוד מרגיש טוב לשני הצדדים. ועדיין, יש משהו בניסיון שלה שהיא רואה המון מקרים ואנחנו רק את שלנו האישי, שמכניס לפרופורציות, וללא ספק כשאנחנו מרגישים אמון ובטחון- אנחנו מוכנים לקחת את העצה ולנסות טיפול גם אם אנו חוששים או לא מאמינים... אני אישית עברתי המון עד שהתייצבתי עם דר' מגור. אבל בל נשכח שלא כל ציבור המטופלים מגיע ממקום של ידע או יכולת להבין הכל והרופא יש לו לפעמים כמה דקות והוא לא יכול להכס להסברים והתפלפלויות... ולציבור הרחב צריך שיהיה מישהו כזה שפשוט יגיש להם את הפתרון ושהם יסמכו עליו. רופא שלא מרגיש מאויים לדבר עם החולה שלו בגובה העיניים - לא יכול לעבוד בתנאי העולם הזה שבו אנו חיים...