הייל?

FiFi 59

New member
הייל?

טוב קצת לא נעים פה עם הריבים על חיות (טל ת'אומו בטירוף! הגיע הזמן שיהיה איכפת לך!) טוב זה שירשור חדש (לא באמת?! רבה עם עצמי..)
תכתבו את השירים שאתם הכי פחות אוהבים (שונאים) כמחווה לשישור של דסי (טודע על הרעיון לא היה לי משהו אחר..:) טוב נתחיל איתי אני שונאת שירים "מזרחיים" (מושיק עפייה וכדו'! (סליחה חפי זה לא אישי) ואתם

HairyPoota

New member
לא גבר!

טוב ובקשר לפיפי... אני שונא את חיילי הנקמה הקשוחים! קליבר ודם חם! אני שונא מזרחית...וממש שונא את האחיות פיק את האבא צביקה ואת רוני ההומו! אני שונא את השמש את אור הירח חברת תאורה מסריחה! אני שונא את אביב גפן...כי הוא הומו! ובקיצור...אני אוהב רק שבק ס'!:) יש לי מגוון מאוד רחב!

chaosoda

New member
ואם לא היה מוות היית מתאבד ב...

קפיצה יריה אתה שונא אנשים בעיקר פולנים בעיקר גזענים מסריחים שונא תחבורה בעיקר תאונה זאת שלקחה לי את ניר אתה שונא את "דובק" ואת וורג'יניה עדיף למות תוצרת חוץ שונא ת'מותציות שיושבות שם בכנסת ומחפסות למוות תירוץ.... בקיצור אביב גפן הוא מלך !!!!

FiFi 59

New member
מי לקח את ניר?!

אתה רומז שלקחת לי את החברה הכי טובה?! לאביב גפן יש שירים יפים רק חבל שהוא אומו בטירוף!!

HollowSHIT

New member
מה זה לעזזל?!@#$

זה לא בסדר שאתם שונאים את אביב גפן רק בגלל שהוא הומו... אתם חתיכת הומופובים מניאקים זונות.. אין לכם רגשות.. אין לכם זכות לקרוא לעצמיכם יהודים\בני-אדם.. בלה בלה בלה בלה בלה.. קיצר אני לא מסכים איתכם שצריך לשנוא את אביב גפן כי הוא הומו.. אלא כי הוא אידיוט.. והוא נשמע ונראה כמו איזה חתול דרוס.. (מחווה לאחים שלי הדרוסים על הכביש) אני גם רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת להגיד שאני מצטער על כל החתולים שדרסתי עם העופניים... :p ועל הפעם הזאת שזרקתי את החתולה שלי מהקומה ה3 בבית לבדוק אם באמת יש לה 9 חיים... לנצח אחים שלי. (חטולות)

Lorelai

New member
אחרי כל מה שלימדתי אותך?

לכי שמעי את דה ארט אוף לוזינג עוד פעם.

Lorelai

New member
לא, רגע.. אני אומרת לך מה לעשות!

לא לא! אממ.. לא משנה.

FiFi 59

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחה שמרית מורתי הרוחנית מהיום אני סוגדת לכל מילה שלך כמו שאני סוגדת לכל מילה של אופיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צריך לעבוד על התחפושת

FiFi 59

New member
שירהההה

משלומך?? מזמן לא ראיתי אותך בבצפר את מרגישה טוב?

FiFi 59

New member
כי אני לא אוהבת ת'סגנון מוזיקה הזה

תשמע אין לי משהו הספציפי אני בתכלס נותנת הזדמנות למוזיקות אחרות אבל מזחרות פשוט שווה לתחת! וגם הטראנס האוס וכל השטויות וניר שבק"ס טובים

FiFi 59

New member
מה שבנתיים שמעתי לא אהבתי

והרוב נשמעים דומים אני לא אוהבת את המוזיקה כלכך..

למעלה