הייל?

וגם זה היה רק דוגמה!

התכוונתי שמה שאת שומעת בגלגל"צ זאת לא המזרחית היחידה שקיימת. גם כמה מזרחית אמיתית כבר שמים בגלגל"צ...(אייל גולן ודומיו זה לא אמיתי...) אולי רק עמיר בניון הגבר.

Flashkes

New member
פחח אם כבר מזרחית

העוזרת שלנו כל שבוע מחדש משוכנעת שהיא יכולה לשכנע אותי שאני אוהבת מזרחית ושאני שומעת את זה בתת מודע (מה? כן, גם אני שאלתי..) טוב מי אני שיתווכח עם העוזרת? מסתבר שאני אוהבת מזרחית.

השנה...כל שיר חדש של סאבלימינל,

בכלל התופעה של היפ פופ,ושילוב של ראפ ומזרחית(תוצאה של ערסים שראו יותר מדי MTV)...

HairyPoota

New member
ישמצב

הסצינה הזאת של ההיפ הופ ממוסחרת לאאלה! כל הומו ששומע ג'ה רול או שון פול חושב שהוא קשוח! למרות שיש אומנים ממש טובים כמו כלא 6,מוקי,חלוצי החלל וכ'ו סאבלימנל ממש הומו חניכים שלי בכיתה ד' יודעים את כל המילים! פאק! הוא הומו!

HollowSHIT

New member
מילא, כל החניכים שלך... אבל:

"מקלת עין-שריד" ההומואים האלה (בהדרכת גלית): גלית עשפה כמה ילדים ש"יודעים לשיר" והם ניסו לשיר את הפרויקט של עידן רייכל ועוד כמה שירים.. התיעשו.. ועכשיו הם שרים סאבלימינל.. שרים איזה 3 או 4 שירים שלו.. והם עושים חזרות כל היום במועדון... אתם מבינים לאיזה מצב הגענו?!?! "מקלת עין-שריד" שרה סאבלימינל... "שרה" סאבלימינל... שרה סאבלימינל.. קצת חומר למחשבה.... מה זה אומר על הילדים של העתיד...? (אילה שכבר לא רואים בולי איש השלג..) (או פאור ריינג'רס)... זה הילדים שגולדים על פוקימון, דיג'ימון, דרגן בול... וכל הזבל היפני הזה..! שונא יפנים

CatchMeToo

New member
אני שונא ערס-הופ!

לא הבנתי את המחווה, אבל תמיד כיף שאומרים לך תודה:)

chaosoda

New member
את הדיסק החדש של סאבלימינל..

ואת "בוטן מתוק בכיכר" בליל אהבה בצמח הם היו ממש גרועים!!!

HollowSHIT

New member
אני דפקא מאוד אוהב את סאבלימינל..

אני הייתי שומע את הדיסק שלהם כל יום כל היום.. עד שאיזה מניאק אחד (גונן) בא אליי ומחק לי את הדיסק מהמחשב.. מה אני יעשה עכשיו?! אין לי ת'דיסק של סאבלימינל.. מישהו רוצה להלוות לי? :/ זה הפינאלי סאבלימינאלי ריקאלי נתקע לי הזין עמוק בתחת פאק זה זין אוניברסלי..? לא נורמלי זה בא לי היפ הופ אורגינל.. אני פוזר מטונף מחשק אותה קניבל... כל מה שצריך זה לעשות פרסומת קשוחה לשוקו לקרוא לעצמך אמיתי (מילה שמתחרזת עם קוקו)? אני סתם פוזר מציון ואין לי כישרון אז שכולם ימותו אני אהיה מקום ראשון... או השיר האהוב עליי: מימי.. רוצה לבוא עם טי איי סי טי.. לא נורא שאת בכיתה ב' ביניתים בואי תשבי לי טוב אין לי כוח לחשוב על המשך.... /:

למעלה