איפה את גרה?
E eliya bloom New member 13/12/04 #17 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא יכולה לבוא.. סורי....... תהנו ותצלמו הרבה...... אולי.. יש סיכוי שאני יגיע..
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא יכולה לבוא.. סורי....... תהנו ותצלמו הרבה...... אולי.. יש סיכוי שאני יגיע..
S sheepi New member 13/12/04 #19 |דיכי|אני גם לא...../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif כי אין לי איך להגיע ויש לי מבחן באנגלית ופול שיעוריםםםםםםםםם אוףף...
|דיכי|אני גם לא...../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif כי אין לי איך להגיע ויש לי מבחן באנגלית ופול שיעוריםםםםםםםםם אוףף...
C CiNdErElLa3887 New member 13/12/04 #22 ../images/Emo139.gifתזכירי לי איפה את גרה ../images/Emo2.gif.. שכחתי
C CiNdErElLa3887 New member 13/12/04 #27 ../images/Emo139.gifמחזיקה לך אצבעות גם.. אם זה עבד אצל רונע זה חייב לעבוד גם אצלך
B buffgirl New member 13/12/04 #32 אגד, ידידו הטוב של כל ../images/Emo80.gif|מיוחדת| נתניאי. לברר לך קו? אני עצמי לקחתי המון קווים מנתניה לת"א וחלקם עוברים בעזריאלי. מעוניינת?
אגד, ידידו הטוב של כל ../images/Emo80.gif|מיוחדת| נתניאי. לברר לך קו? אני עצמי לקחתי המון קווים מנתניה לת"א וחלקם עוברים בעזריאלי. מעוניינת?
ר ר ו נ ה ל ו ו י ן New member 13/12/04 #33 אני באה ../images/Emo127.gif רבל מה בגג? אלוהים ישמור!! בואו נפגש בקניון עצמו ושם נחליט מה עושים....אני לא עולה לגג
אני באה ../images/Emo127.gif רבל מה בגג? אלוהים ישמור!! בואו נפגש בקניון עצמו ושם נחליט מה עושים....אני לא עולה לגג
S sheepi New member 13/12/04 #35 לא תודה מאמי אם אני באה זה... עם ההורים אז בואו נחזיק אצבעות למרות שלא נראה לי אבל תמיד אפשר לקוות! אגב!!! אני לא יודעת בכלל איך אתן נראות!!! מה נעשה?!
לא תודה מאמי אם אני באה זה... עם ההורים אז בואו נחזיק אצבעות למרות שלא נראה לי אבל תמיד אפשר לקוות! אגב!!! אני לא יודעת בכלל איך אתן נראות!!! מה נעשה?!
C CiNdErElLa3887 New member 13/12/04 #41 ../images/Emo139.gifאמממ אני יכולה לשלוח לך במסנג'ר תמונה שלי אבל עוד מעט (אח שלי תפס את המחשב )..