היילו! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|
כן, כן, זו אני, באתי להציק לכם <--הכניסו צחוק מרושע כאן-->. אז בקשר למפגש השקסי שלנו מחר, אני רוצה לסדר פרטים אחרונים וקטנטנים
אוקי אז,
מקום: מרכז עזריאלי, ת"א. אני אישית מציעה את הגג (עולים קומה ראשונה, עולים קומה שנייה, עולים קומה שלישית ויוצאים החוצה לגג
. לצד ימין. כי שמאל זה איפה שהמשחקייה והכל.. בעעע.
יום: 14.12.2004, יום שלישי. מחר!!!
שעה: 14:00, שתיים בצהריים.
דרכי הגעה: אוקי, טוב ששאלתם
אז יש רכבות, אוטובוסים, או אם אתם ממש מפונקים או בעלי הורים פולנים רצח ו/או כאלה עם המון זמן, אז אמאבא יביאו אתכם. וביותר ספציפי: שימו לב איך עבדתכם (?) המסורה מסכנת את חייה מול המחשב במקום ללמוד למבחן במתמטיקה מחר (
). אז.. למגיעים ברכבת - לוקחים כל קו רכבת המגיע לת"א ויורדים בתחנת השלום. שם למעלה יש מן גשר שמחבר אתכם לקומה הראשונה או השנייה של עזריאלי ומשם אתם פשוט עולים במדרגות הנעות למעלה. לזמנים ופרטים נוספים - אתר הרכבת. למגיעים באוטובוסים - בררו קווים באתר דן ואגד המגיעים לאיזור, אני די בטוחה שלא תוכלו לפספס את עזריאלי, הוא גבוה. ו..אמ... חוץ מזה אני בטוחה שאבאמא יודעים איפה עזריאלי, אז אין טעם לעוד הדרכות, אבל בכל זאת - צירפתי מפה שהכינותי מראש לאיזור עזריאלי, לכל מקרה. שימו לב - טא דם!
|זוהרים||נצנצים|
עכשיו רגע!!!!
|זוהרים||נצנצים| אני ממש חייבת לדעת כמה באים למפגש ומי בא. אזזזזזזזז שכל אחת (או אחד, אם הבנים מתכוונים להגיע) פשוט י/תשרשר '
' או '
' פשוט בנושא ההודעה. ובבקשה אל תנצלשו כדי שהשרשור הזה לא יהיה סתם כבר ומיותר. יום טוב לכם
כן, כן, זו אני, באתי להציק לכם <--הכניסו צחוק מרושע כאן-->. אז בקשר למפגש השקסי שלנו מחר, אני רוצה לסדר פרטים אחרונים וקטנטנים