הייי

r3fl3ct10n

New member
הייי

הצטרפתי למפקד צבאות לפני כמה ימים ורציתי לדעת מה ההבדל (אם יש) בין מפקד צבאות ומנהיגי עולם.. ומה יותר שווה..

yuval112

New member
כל אחד ודעתו לדעתי עדיין מ.צ יותר

נוח למרות שאני לא משחק שם

vagz

New member
ההבדל הוא בצורת המשחק

מנהיגי עולם זה משחק יותר ארוך וממושך מפקד צבאות זה משחק שבוא מושמדת מדינה במנהיגי עולם אני לא מצפה בכלל להשמדת מדינה כי זה לא יקרה ואם זה יקרה זה ייקח שבועיים לפחות שזה משהו שיפתור את בעיית אינפלאציית האדמה

הייתי אומר שזה קצת מסובך אבל..

דוגמא אחת: במנהיגי עולם מלחמה לוקחת במשך המון המון זמן.. ובמפקד צבאות מלחמה יכולה להסתיים ב 5 דק'.. במ"ע יש מפעלים אזרחיים בלבד שצריך לעשות מכירות מהמשאבים. במ"צ יש מפעלים אזרחיים וגם צבאיים.. ויש עוד הרבה הבדלים שאין לי ממש כח לפרט עליהם.. בטח יהיה פה שרשור שאנשים אחרים יוסיפו הבדלים

smg15

New member
אני חושב שמנהיגי עולם

פה זה יותר אמיתי וגם ובמפקד צבאות בכמה דקות אין לך מדינה או שתוקפים אותך 10 אנשים ואין לך סיכוי ובמנהגי עולם זה כיף כי רוב המלחמות זה אחד על אחד וזה אתגר לנצח ובמפקד צבאות יש 12 בריתות ביחד ובצד השני עוד 14 ואז יש מלחמות של מאות מדינות וזה לא כיף קיצור יותר טוב מנהיגי עולם !

SuperSpy

New member
מנהיגי עולם = אכזבה!!!

מנהיגי עולם = אכזבה!!!

OFERBSH

New member
לפי דעתי

מפקד צבאות הוא משחק עם הרבה יותר עניין. בנתיים המשחק הזה לא הוכיח את עצמו. ואני בטוח שהרבה יסכימו אותי בזה. בהצלחה ממני עופר בן שלמה

למעלה