הייי היי אני חדש בפורום הזה אז בבקשה תעדקנו אותי ! על מהעל מימי נגד מי תודה אוהב אתכם!!1
B bed boy15 New member 12/12/03 #1 הייי היי אני חדש בפורום הזה אז בבקשה תעדקנו אותי ! על מה על מי מי נגד מי תודה אוהב אתכם!!1
ש שרימפי New member 13/12/03 #2 שלווווווווום../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום הכי גאה ומחבק בתפוז אתה מוזמן לגלוש ולעדכן את עצמך, הכל נמצא פה מול עיניך. ת ה נ ה
שלווווווווום../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום הכי גאה ומחבק בתפוז אתה מוזמן לגלוש ולעדכן את עצמך, הכל נמצא פה מול עיניך. ת ה נ ה
R resputin New member 13/12/03 #3 שלום שלום ../images/Emo20.gif על מה הכל, בעיקר גאווה. על מי כולם. מי נגד מי מסתבר שהפורום נגד סאבלימינל ומושיק גלאמין . ומה איתך שם(*)? גיל(*)? חיבה לחצילים אם קיימת? חיית משק מועדפת ולמה? מה הגובה שלך? <*=אין חובה ממשית לענות, מבחינת ארון\אי רצון לתת פרטים וכו'>
שלום שלום ../images/Emo20.gif על מה הכל, בעיקר גאווה. על מי כולם. מי נגד מי מסתבר שהפורום נגד סאבלימינל ומושיק גלאמין . ומה איתך שם(*)? גיל(*)? חיבה לחצילים אם קיימת? חיית משק מועדפת ולמה? מה הגובה שלך? <*=אין חובה ממשית לענות, מבחינת ארון\אי רצון לתת פרטים וכו'>
T TwelveEyes New member 13/12/03 #6 O_O אממ.. כאילו.. ידעתי שאתה רווק כבר הרבה זמן, אבל לא חשבתי שהבעיה הגיעה לכאלה פרופורציות *הולכת להשיג לך חתן*
O_O אממ.. כאילו.. ידעתי שאתה רווק כבר הרבה זמן, אבל לא חשבתי שהבעיה הגיעה לכאלה פרופורציות *הולכת להשיג לך חתן*
D DecayCell New member 14/12/03 #10 זה לא עופר שכטר../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif (בחיים לא ראיתי את זה. )
ש שפנפן New member 15/12/03 #11 יש שם עוד כמה סטייליסטים מגניבים :- אם לא יצא לך לראות את התוכנית הרווח כולו שלך