הייי

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
הייי

שלום אני חדש בפורום ורציתי לשאול מה סדר הספרים, מאיפה צריכים להתחיל לקרוא??, ואני הכי אוהב את רייסטלין. בבקשה תהיו נחמדים אליי
ד"א דאלי שולט ^_^_^ סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם מתי מתרחשת העלילה של מלחמת הנשמות? האם גיבורינו הישנים והאהובים יופיעו שם??? קוסמים קסמים וקיסמים, יש הרבה?? יש מלחמות?? יש קצת אקשן finally?!?! והכי חשוב!!.....סדרה טובה??...ספרים טובים??

wisp

New member
נכון

וגם הכלב של השכנים נשך אתמול את העוזרת שלי!.

strahd

New member
תשובה לכל שאלה

ובכן, בנוגע לסדר הספרים - התשובה הרגילה: רשומות -> אגדות -> דרקונים של להבת קיץ -> מלחמת הנשמות. הספר הראשון הוא "דרקונים של דמדומי הסתיו". בנוגע למלחמת הנשמות, אספר מה שאוכל בלי לספלייר, מכיוון שהספר אוטוטו יוצא: מלחמת הנשמות מתרחשת 40 שנה לאחר מלחמת הכאוס. האם יש גיבורים מוכרים: כן, רק אסור לומר מי יופיע, זה יהרוס הרבה. קוסמים קסמים וקיסמים: מעט מאוד, הרי הקסם נעלם כאשר האלים עזבו את העולם. מלחמות?: יש המון מלחמות וככל שהסדרה ממשיכה והקרבות נהיים יותר ויותר גדולים. אקשן: המון! האם הדסרה טובה, האם הספרים הטובים: לפי עניות דעתי... זאת הסדרה הטובה ביותר של רומח הדרקון. הסופרים סוף סוף כותבים כמו אנשים בוגרים ולא כמו שחקני מבוכים ודרקונים. אין לספר כלל הרגשה של הרפתקאה ואווירה מיסתורית ומפחידה מלווה את כל הספרים. גם אתם תרצו לדעת מיהו האל האחד!

Moondust

New member
הספרים מעולים!../images/Emo41.gif

הרבה דברים השאירו אותי עם עיניים פעורות לרווחה, ובמקרה של הספר האחרון, גם עם פה פעור. ואגב האל האחד.
יש לי שאלה. למה קוראים לו - לה - ה"אל האחד" ומתייחסים אליו כנקבה? זה ה the One God, לא the One Goddess, ובכל זאת מינה מדברת עליה בלשון נקבה. זה די מבלבל, לפחות עד שמגלים שזו טאקי הידועה לשמצה. ^^

באמת??

עוד מעט יוצאת מלחמת הנשמות?? יש!!!!!!!!!! מחכה שנים!! אגב אני חדשה (בערך), שמחה להכיר ומקווה שתהיו נחמדים למה עד עכשיו לא הייתם..... הנה תמונה נחמדה לריכוככם... סער המסכן.............

Miss Pigmelion

New member
לא היינו?../images/Emo10.gif../images/Emo76.gif

סורי...ברוכה הבאה!!!
למרות שהפורום מת כבר איזה כמה שבועות טובים נקווה שתהני פה (?) אני מקבלת אותך בברכה!

wisp

New member
נראה לי שהבנתי את התכנית....

נציף את הפורום בהודעות אבל של הפורום עצמו, וככה הוא יקום לתחייה??. לא נראה לי שזה יעבוד ^_^. למה שלא ננסה לעשות פאנפיק בהמשכים???. -רומח והעיר הגדולה- רייסט, קרמון, סער ותניס יושבים בבוקר בבית קפה במרכז מנהטן. קרמון: אתמול זיינתי את הבוסית שלי, תניס: כל הכבוד. סער: אויש נו, באמת תניס, על תעודד אותו, בקצב הזה הרומח שלו יישבר... קרמון: קיצר, אני מזיין אותה, ובאמצע, היא מתחילה לחלק לי שבחים!!, "כל הכבוד", "פועל חרוץ", תגידו לי, למה לעזאזל צריך את השבחים שלה????? רייסט: לפחות זה עדיף על זאתי שהייתה שרה תוך כדי. תניס: זה מה שמקבלים על זיון באולפן הקלטות... קרמון: ועוד היה לנו ת'אולפן רק לשעתיים, בקושי הספקנו שש פעמים...קיצר, אמרתי לה שאו שהיא שותקת או שאני עוזב, סער: ו....?? קרמון: היא נתנה לי מעטפה ורודה, ואמרה לי לפנות את המיטה עד שהיא מסיימת במקלחת, חכו חכו, אני עוד אתן לה הזמנה לבית משפט במעטפה ורודה, ותניס, אתה מייצג אותי!. תניס: סבבה, באותה הזדמנות תוכל גם לזיין ת'שופטת. קרמון: יהיה לי זכות בחירה?, ומה אם ייצא שופט זכר?? תניס: גבר צריך לעשות גבר, צריך לעשות... רייסט: טוב, אני צריך ללכת לפגוש ת'חברה הלסבית שלי לקנות נעליים, תניס: כן, ואני צריך או ללכת לבנק או להתקשר ללאורנה, עוד לא בחרתי. "בעודי הולך ברחובות מנהטן לפגוש את קריס, חברתי משונת המין, לא יכולתי שלא לתהות, האם הפכנו לחברה בעלת ערכים גבוהים כל כך, שפשוט רצים לבית משפט על כל מערכת יחסים כושלת?, והאם קרמון צודק, סקס טוב ממערכת יחסים, כי עתיד כולן למות??, והאם, בשורה התחתונה, המערכת המשפטית נוצרה משורה של מערכות יחסים כושלות??" ^_^ הנכם מוזמנים לנחש מי זה מי ולהמשיך....

wisp

New member
התכווונתי מי זה מהסדרה ../images/Emo3.gif

ברור מי זה מי מהרומח, אבל את מי הם מייצגים מהסדרדה ^_^...!!!

אוקיי....../images/Emo48.gif

רייסטלין, אני חושב זו הכתבת מהעיתון, מה שמה, ואם לא אז זו קרמון. למרות שנראה לי שזה היה רייסטלין שכתב בסוף. תניס היא מירנדה עורכת הדין כמובן. אההההההה!!!!!!! קרמון הוא בטח הרווקה המבוקשת ההיא, מה שמה! אבל...... מי שארלוט? כתיבה מאוד יפה, דרך אגב. ממש דומה לסידרה!

למעלה